♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 463
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!

Гор, да ти е здрав рожденика!  bouquet

Втори фрагман на любовта има ли го с превод някъде  ?

# 166
  • Пловдив
Здравейте!

Гор, да ти е здрав рожденика!  bouquet

Втори фрагман на любовта има ли го с превод някъде  ?

Благодаря, шекерим  Hug

Фрагман орда :
http://vbox7.com/play:43038ef5cd

# 167

http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/09/15/berk-oktay-dedesini-kaybetti

Статия за Берк Октау, погребал дядо си Ахмет Октай..... Нищо ново освен тази снимка на дядо му

# 168

Гори да ти е живо и здраво момченцето, много да те слушка! Peace

Скрит текст:
Въоръжи се с търпение ,ще ти е нужно Peace аз съм с две момчета,отдавна пораснали,  знам какво е да гледаш момчета. Да са живи и здрави всички !

Честит първи учебен ден!

Малко Баръш,бил е на мач и са го хванали за снимки

и с фенове на снимачната площадка

Салих си обича шаринийката newsm78

и нещо по различно от това което снощи прочетохме за 14 епизод
Скрит текст:
Озет к 14 серии

Дефне и Омер, которые от всех скрылись, отключились от Мира, нашла свое время любви. Теперь, у них будет возможность побыть наедине, поделиться чем-то... Побыть вместе...
Исмаил думает, что попал под стрелы Ясемин. Ясемин старается оттолкнуть Исмаила со своей головы.
Нериман, узнав что Дефне и Омер сбежали ото всех, будет находить их везде, куда бы не позвонила, их никто не видел. Нериман, которая осталась в своих воротах, потом удариться об жесткую решетку.

# 169
  • IT
Много хубав този Баръш!!!!!!!!!!!!!

# 170
# 171
Много хубав този Баръш!!!!!!!!!!!!!

Хубав е, но на мен Берк по ми допада

# 172
И Мурат за разнообразие

# 173
  • IT
На снимките я няма Гупсе-то , как така е пропуснала да се отбележи.
Елчин пък е като фея красива, направо неземна на моменти/
А Серен е с много изразително лице и тя е необикновена.
За Ягодите-там мъжкият състав е идеален, а от жените тази която играе Дениз е хубава, всички останали са зъбли(  Sad)

# 174

За Ягодите-там мъжкият състав е идеален, а от жените тази която играе Дениз е хубава, всички останали са зъбли(  Sad)

Въпрос на вкус, на мен  Аслъ ми харесва най- много.

А от мъжете Синан,бащата на Вурал ми е направо изкуствен,отблъскващ.

# 175
  • IT
Въпрос на вкус, на мен  Аслъ ми харесва най- много
Peace права си  Hug

# 176
# 177
Първо , честит първи учебен ден на всички деца  Hug Hug Hug

Горгонче,да ти е живо и здраво детенцето и много да те слуша  Hug Hug Hug

Относно Ягодките,според мен Аслъ е красива,а точно Дениз (приятелката на Волкан) е зъбла.Но всеки си има вкус и предпочитания,за мен най-красива е Аслъ.  Hug Hug Hug

# 178
  • IT
Аз не казвам, че не е е красива, може би ми е неправилно изразяването по горе. Изпъкнали ми идват горните и зъби, което се скрива при широка усмивка, защото челюстта отива нагоре Simple Smile
Очевидно на мен са ми трън в очите изпъкналите зъби.  Embarassed
Както и гаврите на стилистите. За гаврите (може би не е точно това думата) с храната на моменти и в трите сериала не искам да коментирам Naughty

# 179
Аз не казвам, че не е е красива, може би ми е неправилно изразяването по горе. Изпъкнали ми идват горните и зъби, което се скрива при широка усмивка, защото челюстта отива нагоре Simple Smile
Очевидно на мен са ми трън в очите изпъкналите зъби.  Embarassed
Както и гаврите на стилистите. За гаврите (може би не е точно това думата) с храната на моменти и в трите сериала не искам да коментирам Naughty

Просто коментираме,нормално е всеки да има предпочитания и различно мнение,иначе света щеше да бъде скучен.На мен на Дениз пък много ми се набиват зъбите й и носа й ,малко ми е като Баба Яга  Mr. Green  Joy Joy Но съм убедена,че много хора я харесват.  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт