♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!  Laughing  Добър ден на всички!  Hug

Горгонка, честит ти рожденник!   bouquet    Да ти е жив и здрав, да бъде слънчевият лъч в семейството и радостта на всички ви!  Hug   А на малкият юнак желая весело и безгрижно детство!   bdbaloni

Много хубав този Баръш!!!!!!!!!!!!!
Хубав е, но на мен Берк по ми допада
Подкрепям Славенка  Flutter  За мен Берк е по-секси от Баръш  Crazy  Въпрос на вкус Peace

# 181
  • София
Досега бях навън по задачи и пред Медицинска Академия видях един мъж - точно копие на Салих Бадемджи (Синан). Shocked Рекох, че верно някой има "сърдечна криза"... Joy Joy Joy

# 182
  • IT

Подкрепям Славенка  Flutter  За мен Берк е по-секси от Баръш  Crazy  Въпрос на вкус Peace
Да ти кажа по-добре така Simple Smile иначе не може да ни поеме всичките един  Joy

Досега бях навън по задачи и пред Медицинска Академия видях един мъж - точно копие на Салих Бадемджи (Синан). Shocked Рекох, че верно някой има "сърдечна криза"... Joy Joy Joy
  Joy

# 183
Тинче, идвай с нас в Айвалък  Hug 

Алекс, то и за Баръш кандидатките са много  Flutter  Ама е издържлив галиба  Crazy  Младо, здраво момче как няма да може да ... обърне внимание на красиви жени?  Whistling

# 184
  • София
неЖи, много бих искала, но няма как, за съжаление. Confused Hug

# 185

А от мъжете Синан,бащата на Вурал ми е направо изкуствен,отблъскващ.

Не знам дали има фенове този актьор,
но още от първата серия ми е ужасно мазен, хлъзгав...
имам чувството, че целия е в ботокс  hahaha

# 186

Визуално Елчин и Баръш са по-хубавата двойка... за мен...
но като персонажи Дефне е цветна, но не достатъчно,
защото до нея има за партньор, който повече се облизва,
усмихва и намига  hahaha
Но сценарийно залагам на Берк и Серен...
Айши е най-цветния персонаж, който съм гледала,
и до нея стои един не по-малко цветен Джан  yes
Затова Статуса засега ми е по-интересен  Peace

# 187
  • София
Не знам защо, но не изпитах никакво удоволствие от новия трейлър на "Любов под наем" - един такъв сладникав и бавен Йомер, една пърхаща с мигли Дефне, нищо ново под слънцето. Вече 14ти епизод все едно и също гледам. Rolling Eyes Даже и химията между Баръш и Елчин вече ми липсва отвсякъде.

В момента с приоритет са ми "Любов на инат" и новото сериалче, което мернах в Истанбул и веднага ме грабна - "Baba Candir". С тях ми е смешно и винаги интересно, плюс това има видима химия между всички двойки. Flutter "СПО" също ми стана дваж по-интересен от "ЛпН". Whistling

# 188
  • Пловдив
Eli  Hug , hazar  Hug  Неж   Hug Благодаря ви за честитките  и пожеланията, момичета   bouquet Да ви се връщат стократно  Heart Eyes

Аз, както казах, от новия фраг на ЛПН ми хареса най- много Неджми бей, как решително предупреди жена си да се спре сонунда, друг въпрос е тя колко ще го послуша.И на мен обаче ми се струва, че блясъкът в очите на Баръш изчезна рязко и това не ми харесва.Не знам каква е причнината, но в крайна сметка е актьор и ако не е убедителен за чий ни е, дет се вика  Crossing Arms

# 189

http://vbox7.com/play:f35e82ee99

Берк Октай готви в предаване от 2013  chef

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 13:53 от Slawena

# 190
Добър ви ден, дами:-)  честит рожден ден на детенце, да ви е живо и здраво и много послушно. Честито на всички учителки и мами с ученици:-)  С риск да се скубем, че май Памирчо има много фенки, ще кажа- много е убаФ, чак ми идва желание да го намачкам:-)  Сердар го отсвирих, че 5 епизода не я смени тая капа:-)  Айде бегам, хубав ден  bouquet

https://instagram.com/p/6KlNecIw_f/

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 14:01 от mama-sarda

# 191
# 192
Доизгледах си Статуса с руски превод, че снощи го почнах, ама заспах  Crazy
Ох, станала съм ревла  ooooh!  Пак си поплаках с Айшегюл  Blush  Толкова мъничка, толкова крехка, но когато трябва е като скала - силна и непоколебима  Heart Eyes  

Джан не ме ядоса толкова много, колкото предния път, но пък сега и му прощавам за лошите действия. Когато той натъжи Айш с въпроса за изнасянето, наистина искаше да разбере тя какво чувства. Когато в деня на снимките на рекламата, сутринта я развърташе "Искам вода, искам лед, искам газирана вода, искам, искам..." ( напомни ми на сцена с Бурак и Аслъ от Ягодите Laughing ) - това беше начинът му да провери дали е добре Дребосъчка, защото той вече я усеща. Разбира кога е тъжна, весела, сгрешила. Зарадвах се и на момента в дома на онази безмозъчна патка  Mr. Green  "Рано е, Елиф, за това"  Party  и разговорът им от предния ден "Елиф, харесва ли ти или не, Айшегюл ми е съпруга"  Party  Идеше ми да нацелувам Джан за думите му  Crazy  Как хубаво отрезви Чумата  Mr. Green

Мурат - влюбен, силен мъж. Хитър при това Laughing  Но е добър и няма да попречи на щастието на Айшегюл. Тъжно ми стана за него, когато Айш пред него го сравни с Джан по повод шегите й и реакциите им  Whistling  Как да не го утеши човек  Crazy

Айшегюл - любимия ми образ от любимия ми сериал  Heart Eyes   Толкова тъжна беше в този епизод, колкото не сме я виждали във всички предишни накуп  Whistling  Влюбена, добродушна и жертвоготовна  Flutter  

Дано следващият фрагман ни подскаже повече - не вярвам цяла серия да гледаме опиянени Джан и Айшегюл  Laughing
Но пък забелязах, че в трейлъра Айш е без венчалната си халка, но Джан я носи  Mr. Green  Развод - йок  Naughty  Praynig

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 14:47 от неЖност

# 193
# 194

Дано следващият фрагман ни подскаже повече - не вярвам цяла серия да гледаме опиянени Джан и Айшегюл  Laughing

Е точно както са опиянени искам да се появи Елиф,  Stopза да изтрезнее тя самата от гледката.
Много се е взела на сериозно, но очакванията и едно по едно се рушат. Точно защото усеща какво се случва с Джан, въпреки  че повтаря как от години  бил влюбен в нея, Елиф атакува зад гърба му  Айшегюл. Просто да се осигури любовта, която бавно изпуска.
 Въпрос на време е Айш да я сложи на място,необходима е само една дума от Джан и Елиф ще бъде елиминирана. Случи ли се това, сериалът обаче ще приключи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт