♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
# 196
За мен Джан има много добро сърце, но е много наранен от Елиф
и не се доверява на никой... Но отдавна разбра, че с Айши му е хубаво
и затова и каза, че всички я обикват, защото умее да прави хората щастливи  Heart Eyes
Това обаче не го прави по-малко глупак... още не мога да си обясня климането с глава,
когато Елиф в колата му каза " Ако забравя Мурат ще се върнеш ли при мен"  newsm78
Тези блиц въпроси, които Елиф му зададе, той можеше да си върне всичко за болката,
която тя му причини, но той отново като един глупак си каза всичко ачик-ачик  Thinking
Това я направи моного самоуверена и тя буквално с бутонките влезе в живота му...
добре, че Джан започва да изтрезнява  Rolling Eyes
Ако свърши интригата около Елиф и аз не виждам какво ще ни сервират сценаристите  newsm78

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 21:58 от *ems*

# 197
Джан няма толкова лесно да се откаже от Елиф, не ви ли прави впечатление колко глуповато гледа в нейно присъствие...

# 198
Айшегюл е моя съпруга

# 199

Ще ти се май да е твоя Джан Текин....Ами наториално заверяваш ли си обещанията към онова русо недуразумение, че иначе лошо ти се пише. Вместо ризки и блузки чувал дизайнрски ще ти купи ЕлифчИ

# 200
Ако свърши интригата около Елиф и аз не виждам какво ще ни сервират сценаристите  newsm78
Така е - ако Джан се откаже от Елиф, сериалът ще свърши, защото няма да има пречки  Peace
Но пък съм съгласна да има още 8-10 епизода и да приключва сериалът, че от романтична комедия има опасност да се превърне в турска драма, а не ми се гледа този жанр  Naughty

Джан няма толкова лесно да се откаже от Елиф, не ви ли прави впечатление колко глуповато гледа в нейно присъствие...
ГледаШЕ  Peace  Опомня се момчето и взе да не гледа толкова глупаво, когато Елиф е до него  Whistling  Дори в нейно присъствие той мисли за Айшегюл  Mr. Green

# 201
Все пак снимат романтична комедия вярно,че бавно се развиват нещата между Дефне и Йомер но пак си ми сладки.

# 202
Много хубав този Баръш!!!!!!!!!!!!!

Хубав е, но на мен Берк по ми допада
И на мен
Скрит текст:
Wink

# 203
Това май е озета та Любов под наем :
Ömer ve Defne için artık aşk zamanı….

Ömer ve Defne herkesten uzakta ve baş başa… Kimse nerede olduklarını bilmiyor. Dünyadan tamamen koptular. Kendileri için zamanı dondurdular. Konuşacakları, paylaşacakları o kadar çok şey var ki… O kadar uzun zaman hasret kaldılar ki birbirlerine… Onları merak eden gözlerden uzakta, hiç kimseyi düşünmeden aşklarını yaşıyorlar.

İsmail, kendini Yasemin’in çekim alanına girmiş halde buluyor. Yasemin, kimsenin bilmediği özellikleriyle İsmail’in aklını başından alıyor.

Neriman, Ömer’le Defne’nin nereye kaybolduğunu çok merak ediyor. Aramadığı yer kalmıyor ancak bir türlü bulamıyor! Tamamen hedefine kilitlenmiş olan Neriman, bu sefer hiç beklemediği çok sert bir kayaya çarpıyor.

# 204
Дано следващият фрагман ни подскаже повече - не вярвам цяла серия да гледаме опиянени Джан и Айшегюл  Laughing
Е точно както са опиянени искам да се появи Елиф,  Stopза да изтрезнее тя самата от гледката.

Джан точно ще се сети да се обади на Елиф, че да го "опази" от Айшегюл  Mr. Green  Той се чуди как да е по-близо до Дребосъчка и ако има начин да са все заедно, та едва ли Чумата ще се появи в дома им в този момент  Mr. Green
Поне се надявам да е така  Praynig  Много хубаво ми върви сериалът с нейното отсъствие  Flutter

Само не ми харесва, че Джан не спря да й казва "Бобър"  ooooh! Що не я нарича "Дребосък"? По-добре звучи  Whistling
И тъкмо нареди свещите с надпис "Айшегюл", и реши, че ще е "Kunduz"  ooooh! Crossing Arms

# 205
Нежи  Hug
Да ми дадето инфо за ягодките... ще има ли бг превод, че много време мина
и ще забравя какво се случваше... newsm78 отдавна не съм гледала епизоди  ooooh!

# 206
Нежи  Hug
Да ми дадето инфо за ягодките... ще има ли превод, че много време мина
и ще забравя какво се случваше... newsm78 отдавна не съм гледала епизоди  ooooh!

Ако питаш за превод с бг. суб. вече има ,вчера ви писах,че Ева го е направила и пуснала.Аз го изгледах вече и преведа е страхотен.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 15:25 от hazar

# 207
# 208
Нежи  Hug
Да ми дадето инфо за ягодките... ще има ли превод, че много време мина
и ще забравя какво се случваше... newsm78 отдавна не съм гледала епизоди  ooooh!

Ако питаш за превод с бг. суб. вече има ,вчера ви писах,че Ева го е направила и пуснала.Аз го изгледах вече и преведа е страхотен.
  bouquet
Има ли сложен линк да го търся или да не си правя труда  newsm78

# 209

Има ли сложен линк да го търся или да не си правя труда  newsm78

Eто заповядай - 7 епизод

http://data-bg.net/details.php?id=21024

Общи условия

Активация на акаунт