♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 697
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
И аз се отказвам да чакам,дано поне утре да пуснат Peace Peace
И от мен лека вечер слънчица Hug Hug Hug Hug

# 346
Лека нощ, момичета  Hug

Аз оставам на пост  Flutter

# 347
Неж, май доста ще почакаш Confused

Да не ти е скучно

Hug

# 348
Чак сега забелязах- вижте ръката на Джан бей.. кви са тия петна.. приличат на мазоли, ама като си го знаем колко е работен, надали ще се...   hahaha hahaha hahaha

# 349
Темпи, този проблем с мазолите го има от 2 еп назад, по скоро ще са от тежести,а не от мотика

# 350
Cлаве  Hug 

Темпи, пропуснала съм ги тез пусти мазоли  Embarassed  Ами напрежението си казва думата  Whistling

# 351
Темпи, този проблем с мазолите го има от 2 еп назад, по скоро ще са от тежести,а не от мотика

Не бях ги забелязала, аз обикновено в лицето му съм втренчена, не в ръцете..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама си права за мотиката- охх само като си го представя Джан бей с мотика да прекопава цветята   smile3555 smile3555 rotfImao rotfImao rotfImao

Темпи, пропуснала съм ги тез пусти мазоли  Embarassed  Ами напрежението си казва думата  Whistling

И аз не бях ги забелязала, сега какво ми се набиха в очите и аз не знам..   Whistling Whistling Whistling

И сега да се посмеем малко с тези физиономии..  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

#Crazy #Crazy #Crazy  hahaha hahaha hahaha hahaha

За тук не знам...

но тук Джан е баш с дебилската физиономия..  hahaha hahaha hahaha hahaha За гледалите го в Опасни улици ще кажа, че все едно е вземал уроци от Мазлум..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 352
Show tv  пак се гаврят с нас зрителите  Twisted Evil  За сега няма втори фрагман  Crossing Arms  Тяхната  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  Още помня как една събота не излъчиха епизод, а после на друга серия не дадоха и втори фрагман  ooooh! Naughty  Дано по-късно излъчат втори трейлър към еп.11  Praynig

# 353
Ваааййййй на какво клипче попаднах  Crazy  Сигурно някои от вас може да са го гледали, но за такива като мен, които сега откриват в лицето на Берк Октай нов любимец, ще го споделя  Party
Нашата скъпа съфорумка Roxis е спомената в интервю с Беркджим от самия него Flutter

Берк говори за Роси от България

Роси, мила моя, много се радвам, че Берк те е оценил какъв фен си му!  Hug

# 354
Добро утро!  Hug

Днес мирише на Ягоди  Laughing  Да започнем деня с баклава  Flutter

Без милост

# 355
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Сряда е да видим днес ягодките ще ни ядосват ли  Whistling Whistling Whistling

# 356
  • София
Ваааййййй на какво клипче попаднах  Crazy  Сигурно някои от вас може да са го гледали, но за такива като мен, които сега откриват в лицето на Берк Октай нов любимец, ще го споделя  Party
Нашата скъпа съфорумка Roxis е спомената в интервю с Беркджим от самия него Flutter

Берк говори за Роси от България

Роси, мила моя, много се радвам, че Берк те е оценил какъв фен си му!  Hug
Айййй, колко хубаво! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Роси, много се радвам за теб. Hug Hug Hug

Добро утро, момичета! Heart Eyes Отивам да гледам първи епизод на Bir Deniz Hikayesi. Party

# 357
Добро утро и от мен. Дано има днес трейлър. Но понякога само един пускат, понякога три на седмица.

# 358
Добро утро момичета. Hug  bouquet Днес е ягодов ден, затова ви пожелавам сметана, шампанско и многоооо баклава. Laughing Laughing Довечера на линия ли сме newsm78

# 359
Добро утро, хубав ден на всички:-)

Общи условия

Активация на акаунт