♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 710
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
"Аромат на ягоди" - линк към Data-Bg.Net  

Момичета, от тук може да сваляте и гледате сериала  Peace

# 361
  • IT
Добро утро и от мен!
Май останахме без фрагман снощи Sad
Ще видя дали ще успея да сваля 12 епизод с руски субт. на Ягодите при мен и после да го сложа в дох-а. И на работа и в къщи линка ми се отваря.

# 362
Добър ден момичета  Hug Hug Hug

Рускините също имат проблем с авторските права на Аромат на ягоди и са писали,че вече няма да го качват онлайн,а ще е в торент тракер,както прави Ева с българския превод.Да се надяваме,че няма да имат проблеми и там,защото ако имат може и да спрат превода  Sad Sad Sad Sad Sad

# 363
  • Пловдив
Morgen, момичета:)
Аз съм малко снощна  Crazy , ще ми спадне активността днес, тъкмо е Ягодов ден Wink
 Hug

# 364
  • IT
Свалих го 12 епизод, качвам го в дох-а. След като си качи ще си редактирам поста и ще го добавя
линк за сваляне 12 еп Ягоди с руски субтитри Активен до 30.09

Добър ден момичета  Hug Hug Hug

Рускините също имат проблем с авторските права на Аромат на ягоди и са писали,че вече няма да го качват онлайн,а ще е в торент тракер,както прави Ева с българския превод.Да се надяваме,че няма да имат проблеми и там,защото ако имат може и да спрат превода  Sad Sad Sad Sad Sad
трябва да разберем къде Simple Smile

# 365
Какво става с Ягодите?  Rolling Eyes  Довечера съм на линия за епизода  Hug

И един Бурак за разкош  Flutter

# 366
Добро утро и от мен!
Май останахме без фрагман снощи Sad
Ще видя дали ще успея да сваля 12 епизод с руски субт. на Ягодите при мен и после да го сложа в дох-а. И на работа и в къщи линка ми се отваря.
.     Добро утро !!!! Моми4ета благодаря за Ягодките !!!  Hug Hug Hug

# 367
Днес е Ягодов ден,така че да пусна малко снимки на моя любимец

# 368
Момичета,някоя от вас знае ли кой е официалния профил на Юсуф в социалните мрежи?  Thinking Thinking

# 369
Хазар, заповядай профилите на Юсуф в:

Инстаграм

Туитър

# 370

Привет в Ягодовия ден!  Hug Hug
Браво на Роси, поздравления ! Оценена е любовта която изпитваш като фен от Берк,БРАВО!

Фрагман ЙОК на Статуса,ще я караме  на предположения, като например под снимката по -долу редакрора е написал,,Този поглед на Джан не води към добро,, Mr. Green
 Хайде и ние искаме да стане ако трябва земетръс в семейството ,пък да се оправят Джан и Айш както трябва, Laughing ние сме готови с клавиатурите. hahaha hahaha

Алекс, благодаря за епизода на руски, вече го свалям.
Прочетох,че имат проблеми с превода, всички сайтове които опитах не ми разрешават без регистрация да гледам.Щели да го качват преведен в http://rutracker.org , тук се качват много филми и сериали,има всичко което се търси.

# 371
Хазар, заповядай профилите на Юсуф в:

Инстаграм

Туитър

Благодаря ти,почвам да го следя  Mr. Green Embarassed  Joy Hug Hug

# 372

Привет в Ягодовия ден!  Hug Hug
Браво на Роси, поздравления ! Оценена е любовта която изпитваш като фен от Берк,БРАВО!

Фрагман ЙОК на Статуса,ще я караме  на предположения, като например под снимката по -долу редакрора е написал,,Този поглед на Джан не води към добро,, Mr. Green
 Хайде и ние искаме да стане ако трябва земетръс в семейството ,пък да се оправят Джан и Айш както трябва, Laughing ние сме готови с клавиатурите. hahaha hahaha

Алекс, благодаря за епизода на руски, вече го свалям.
Прочетох,че имат проблеми с превода, всички сайтове които опитах не ми разрешават без регистрация да гледам.Щели да го качват преведен в http://rutracker.org , тук се качват много филми и сериали,има всичко което се търси.

Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В рутракера аз имам регистрация от една година,наистина има всичко,което се сетиш Peace Peace Peace Peace Peace

# 373
# 374
Ели Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ако някой иска може да му дам моята регистрация да ползва в рутракера.
Преди малко видях,че Статуса не се качва там ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт