♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 705
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Някой знае ли какъв е хаштагът на Ягодите за довечера?  newsm78

ЯГОДИТЕ днес ли са?Не смениха ли вече деня за излъчване?
Берк ще ми стане любимец скоро,имам предвид артиста.Въпреки известността си явно не се е променил,а такива като него трябва да се уважават заради такива неща.Не забравя и феновете си.Роси  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мила ти си много голяма късметлийка,такива като теб ме карат да се радвам,че ние- за известните сме и приятели преди всичко Peace Peace Peace Peace

# 391

Демет  с фенка

Роси , бъди все така щастлива фенка на Берк, а има ли Бг фейс страница Берк

# 392
Ели Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На мен също ми стана интересно дали има бг страница Берк Peace Peace Peace Peace
Тука има интервю с Берк
http://www.-spam251-/2015/06/blog-post.html
Има бг страница във фейса
 https://www.facebook.com/Berk-Oktay-Bulgarian-Fans-1430146977242729/timeline/
И тук намерих нещо от него
http://serialivbginfo.blog.bg/novini/2015/06/04/berk-oktai-quot.1366520

# 393

ВесеHugблагодаря за линковете Peace

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 17:14 от eliNIM

# 394
Берк ще ми стане любимец скоро,имам предвид артиста.Въпреки известността си явно не се е променил,а такива като него трябва да се уважават заради такива неща.Не забравя и феновете си.Роси  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мила ти си много голяма късметлийка,такива като теб ме карат да се радвам,че ние- за известните сме и приятели преди всичко Peace Peace Peace Peace

На мен също ми стана интересно дали има бг страница Берк Peace Peace Peace Peace
Тука има интервю с Берк
http://www.-spam251-/2015/06/blog-post.html
Има бг страница във фейса
 https://www.facebook.com/Berk-Oktay-Bulgarian-Fans-1430146977242729/timeline/
И тук намерих нещо от него
http://serialivbginfo.blog.bg/novini/2015/06/04/berk-oktai-quot.1366520

Благодаря ти за хубавите думи!  Hug Hug Hug Определено е така ...  newsm10 Берк е изключителен ...  txtloves txtloves txtloves Благодаря за линковете. На вторият - е официалната facebook страница на Берк в България. Аз я поддържам - дала съм линк за нея в моята тема, но тук съм пропуснала. Хубаво, че си сложила линка ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 Oha!

# 395
Разгледах инстаграма на Берк и намерих тази снимка, прочетох,че е от нова фосесия

Не знаех,че е започнал кариерата си като модел.

Знаех, че рейтинговта система се базира и формира на една нищо и никаква за Турция представителна извадка зрители,сега и Берк го потвърждава.Жалко че тези хора са фактор за финализиране на толкова добри сериали у съседите

----------------------------------------------------------------------------------------------
Смятате ли, че рейтинг-системата в родината Ви е коректна и обективна?
БО: Естествено, че не! Няма как чрез извадка от 3000-3500 души, чрез които се измерва гледаемостта, да се направи общ извод за цяла седемдесет милионна Турция и какво тя гледа или не! Очевидно е, че измерването на рейтингите отдавна трябва да бъде сменена и подновена, да стане по-обективна, широкообхватна и достоверна, но очевидно някой има полза това да не се случва вече толкова години. И докато тя продължава да бъде такава, няма как добрите стари времена, когато всички сериали се радваха на добри рейтинги или поне много малко от тях се проваляха, да се върнат.

Роси Peace поздравления за фейс страницата.
Много харесвам Берк, гледала съм го и като полицай  ,както и в ,,Надежа за обич,,

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 17:46 от eliNIM

# 396
Разгледах инстаграма на Берк и намерих тази снимка, прочетох,че е от нова фосесия

Не знаех,че е започнал кариерата си като модел.

Знаех, че рейтинговта система се базира и формира на една нищо и никаква за Турция представителна извадка зрители,сега и Берк го потвърждава.Жалко че тези хора са фактор за финализиране на толкова добри сериали у съседите

----------------------------------------------------------------------------------------------
Смятате ли, че рейтинг-системата в родината Ви е коректна и обективна?
БО: Естествено, че не! Няма как чрез извадка от 3000-3500 души, чрез които се измерва гледаемостта, да се направи общ извод за цяла седемдесет милионна Турция и какво тя гледа или не! Очевидно е, че измерването на рейтингите отдавна трябва да бъде сменена и подновена, да стане по-обективна, широкообхватна и достоверна, но очевидно някой има полза това да не се случва вече толкова години. И докато тя продължава да бъде такава, няма как добрите стари времена, когато всички сериали се радваха на добри рейтинги или поне много малко от тях се проваляха, да се върнат.

Роси Peace поздравления за фейс страницата.
Много харесвам Берк, гледала съм го и като полицай  ,както и в ,,Надежа за обич,,

ЧОВЕК В ГРАДА мисля че означава адамън ин таун Peace Peace Peace Peace
Аз не се и съмнявам,повечето са били модели преди това Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Рейтингите наистина не са честни Peace Peace Peace Peace Peace
Ние също гледаме,нас що не ни броят hahaha hahaha hahaha hahaha

# 397
Втори фрагман все пак ще има ,днес вечерта,туит от редактора Peace

Скрит текст:

# 398
Ние сме толкова сериозни активни зрители, Heart Eyes но  сме извън Т-я.
Що не вземат под внимание и интернет зрителите, дето едва издържа мрежата от нас
Laughing

# 399
Втори фрагман все пак ще има ,днес вечерта,туит от редактора Peace

Скрит текст:
Супер,но аз сиг ще го видя утре hahaha hahaha hahaha hahaha

# 400
Aydilge Kiralık Aşk Dizi Müziği

# 401
Беркджим  newsm18 е нашият любимец  Heart Eyes  Наистина е чаровен, земен, но само избора му на приятелка не ми се нрави  Mr. Green  Ама както се казва "Не може всичката хубост накуп да е събрана"  Mr. Green

Много е красив на фотосесията си, но на 1-2 снимки някак не ми хареса  Whistling

Фрагманът на Статуса сигурно ще го излъчат по време на финала на Ягодите  Thinking  Може би борба за рейтинг  Rolling Eyes  Може и да греша  Peace Ама ще го чакам, де  Mr. Green

Ох, обърках се с имената на списанието и надслова на фотосесията  Blush

"Adam in town" - "Мъж в града"  и "Sоnbaharın Peşinde" - "Есенна жена" - кое кое е?  newsm78  Peace

# 402

Вес, днес са, да  Peace  От 30.09 няма да ги гледаме в сряда, защото тогава започва "Черна обич"  Peace
Следователно Ягодите  ще ги излъчат на 03.10 ( събота ) , ама аз тогава ще си гледам Айшегюл, Джан и Мурат  Flutter

# 403

Вес, днес са, да  Peace  От 30.09 няма да ги гледаме в сряда, защото тогава започва "Черна обич"  Peace
Следователно Ягодите  ще ги излъчат на 03.10 ( събота ) , ама аз тогава ще си гледам Айшегюл, Джан и Мурат  Flutter
И аз ще си гледам Статуса hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама темата как ще върви така нз,в един ден-два сериала,които гледаме ще се излъчват Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 404

Фрагманът на Статуса сигурно ще го излъчат по време на финала на Ягодите  Thinking  Може би борба за рейтинг  Rolling Eyes  Може и да греша  Peace Ама ще го чакам, де  Mr. Green

Неж ,  PeaceЯгодките и Джан бей са по два различни канала.
А борбата за рейтинг наистина започва и ще е доста голяма.
Само не ми е ясно тези зрители които определят рейтинг системата как ще с справят с толкова много и все обещаващо добри сериали. Кога ще им стигне времето да изгледат всички.?!

Общи условия

Активация на акаунт