♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 699
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Минавам само да ви пожелая приятно ягодогледане. Аз съм зле, ще почивам . Hug

# 406
  • IT
неЖ Adam in town е списанието Simple Smile
Това е сайта на списанието, където има и итервю с Берк.
Уморена ли си?

# 407

Е що така зле, newsm78 три дни яли и се весели  ли е имало снощи. За здраве на синчето.

Дори Берк ли няма да ти прогони махмурлука Mr. Green

# 408
Рускините са написали

Хэштег 13 серии - #ТанецСЛюбовью

Любовен танц

И като написах за хаштага ми дойде в съзнанието една много хубава песен на Енрике на тема Танц, текила и хубаво женско тяло

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona

# 409
  • Пловдив
Малко съм стресната, пътна ситуация, ще пия капки за храброст и ще наням.

# 410
Гори  Hug  Да се възстановиш бързо, джанъм!  Hug
Ако трябва да пращаме Баръш и Ибрахим да те весят  Laughing  Че докато стигнем Айвалък  Mr. Green
Шегата настрана, ама добре ли си?  Peace

# 411
Малко съм стресната, пътна ситуация, ще пия капки за храброст и ще наням.

Добре ли си?Няма сериозни проблеми нали Peace

# 412
Ели  Hug 
Знам аз, че Ягодите и Статуса са по различни тв канали, но имах предвид, че довечера може би ще се конкурират самите телевизии  Peace

И май наистина хаштагът за Ягодите довечера е #aşkladans - #Любовен танц Peace

# 413
  • Пловдив
Добре съм, уплаших се за детето и вдигнах кръвно.Иначе всичко е наред, благодаря ви, душички  Hug Ибо може да ми свали кръвното, де, пращайте го. Hug

# 414
  • IT
офф, добре че минало. Пий хапчета, вино, нещо да се успокоиш

# 415
Добре съм, уплаших се за детето и вдигнах кръвно.Иначе всичко е наред, благодаря ви, душички  Hug Ибо може да ми свали кръвното, де, пращайте го. Hug

Хайде почини си,  Hug Hug Hugпращам ти компания

# 416
Горгона пий една чаша вино.И да се оправяш бързо. Hug Hug Hug Hug

# 417
Разгледах инстаграма на Берк и намерих тази снимка, прочетох,че е от нова фосесия

Не знаех,че е започнал кариерата си като модел.

Знаех, че рейтинговта система се базира и формира на една нищо и никаква за Турция представителна извадка зрители,сега и Берк го потвърждава.Жалко че тези хора са фактор за финализиране на толкова добри сериали у съседите

----------------------------------------------------------------------------------------------
Смятате ли, че рейтинг-системата в родината Ви е коректна и обективна?
БО: Естествено, че не! Няма как чрез извадка от 3000-3500 души, чрез които се измерва гледаемостта, да се направи общ извод за цяла седемдесет милионна Турция и какво тя гледа или не! Очевидно е, че измерването на рейтингите отдавна трябва да бъде сменена и подновена, да стане по-обективна, широкообхватна и достоверна, но очевидно някой има полза това да не се случва вече толкова години. И докато тя продължава да бъде такава, няма как добрите стари времена, когато всички сериали се радваха на добри рейтинги или поне много малко от тях се проваляха, да се върнат.

Роси Peace поздравления за фейс страницата.
Много харесвам Берк, гледала съм го и като полицай  ,както и в ,,Надежа за обич,,

Съгласна съм с Берк по отношение на рейтинговата система в Турция!  newsm10  Kissing Heart Two Hearts Много добре го е казал ...  smile3501 Много ти благодаря за превода, снимките и хубавите думи.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Радвам се, че си гледала Берк и в Опасни улици и Надежда за обич! Всяка негова роля е различна от другите, но навсякъде се справя перфектно ...  newsm44 lovekiss Two Hearts

Берк наистина е започнал като модел - дори е печелил Дъ Бест Моделс - бил е на модния подиум в редица градове по света - Токио, Париж, Милано ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts После обаче решава, че иска да се захване с други неща и се връща в Турция, за да продължи образованието си ...
 newsm08

# 418
Роси, добре е направил като се завърнал, иначе ние как щяхме да му се радваме. Страхооотен е Берк!

# 419
неЖ Adam in town е списанието Simple Smile
Това е сайта на списанието, където има и интервю с Берк.

Благодаря, Алекс!   bouquet

Берк в началото на кариерата си като манекен е доста смешен  Laughing  Добре, че е възмъжал  Flutter

Берк като дете и мъж hahaha

Берк, Къванч Татлъту, Бурак Йозчивит и други неизвестни за мен  Blush

Общи условия

Активация на акаунт