♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 645
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Весиии! Heart Eyes
Да ти е живо и здраво братчето! И дъъълги години само радости и гордости да ти носи! Hug Hug Hug
Тинче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ви много момичета Hug Hug Hug Hug

# 601
  • Пловдив
Веси, шекерим, сакън, не отпускай критериите.Тука само хубави мъже въртим, менюто ни задължава.

Абе Ибо с коя се мотае сега? Като сме зачесали пак севгилитата..Само за Дениз Чакър бях чела  Thinking

# 602
Моята сладуранка  Heart Eyes  Серен и нейно фенче  Heart Eyes

# 603

Mдаа...Любовта започва с усмивка, увеличава се с целувка и завършва със сълзи..... Това ще е мотото на моя сценарий....

# 604
Веси, шекерим, сакън, не отпускай критериите.Тука само хубави мъже въртим, менюто ни задължава.

Абе Ибо с коя се мотае сега? Като сме зачесали пак севгилитата..Само за Дениз Чакър бях чела  Thinking

ЕргенЧЕ е  Mr. Green  Спрягаха го със Синем Кобал, ама май пръснаха гълъбите  Whistling
За други любови на капитан Ибо не знам  Laughing

# 605

Ибо  hahaha hahaha hahaha hahaha за сметка на колегите му в бранша...поне избира красавици,ама пък ги сменя много често Joy Joy Joy Joy
Ибо имаше връзка май и със Синем Кобал,която сега е с Кенан Имирзалъолу Peace Peace Peace Peace

# 606

ЕргенЧЕ е  Mr. Green  Спрягаха го със Синем Кобал, ама май пръснаха гълъбите  Whistling
За други любови на капитан Ибо не знам  Laughing
Ей Нежи  hahaha hahaha hahaha hahaha всеки път едновременно пишем Joy Joy Joy Joy
И за едно и също hahaha hahaha hahaha hahaha

# 607
Вес  Hug  И при нас синхронът е на ниво , както при Айш и Джан  hahaha

За Ибрахим - може да ги сменя често жените, ама поне има вкус  Whistling 
На Памир ми е интересно да видя някое бивше севгили  Mr. Green

# 608
Вес  Hug  И при нас синхронът е на ниво , както при Айш и Джан  hahaha

За Ибрахим - може да ги сменя често жените, ама поне има вкус  Whistling 
На Памир ми е интересно да видя някое бивше севгили  Mr. Green
А сакън hahaha hahaha hahaha hahaha
Бивша на Памир неща да видем Joy Joy Joy Joy
Нали аз съм сегашната,миналите не ме интересуват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 609
  • Пловдив
А, чудесно. Значиии, първо Ибо калесваме на Айвалък с Памирджим, сбирка на лошите момчета - за радост на всички  Flutter .Баръш с това агиттабло нещо ми слиза в класацията  Mr. Green

# 610
"В это время Джан сделает такое предложение Элиф,что она не сможет ему отказать."

В това време Джан ще направи такова предложение на което Елиф не може да откаже....

И какво е ....от любов към него да се омаже с кал и после да се овъргаля в пера Mr. Green

# 611
А, чудесно. Значиии, първо Ибо калесваме на Айвалък с Памирджим, сбирка на лошите момчета - за радост на всички  Flutter .Баръш с това агиттабло нещо ми слиза в класацията  Mr. Green
Вижте сега Памир си е мой Joy Joy Joy Joy
За Ибо и Баръш няма да се караме hahaha hahaha hahaha hahaha
Даже ще ви помогна поне за Ибо,нали е приятелче  Peace Peace Peace

# 612
  • Пловдив
Даже ще ви помогна поне за Ибо,нали е приятелче  Peace Peace Peace

Твой е, де, твой.Нали и ти идваш, коркма  hahaha hahaha hahaha

# 613
Даже ще ви помогна поне за Ибо,нали е приятелче  Peace Peace Peace

Твой е, де, твой.Нали и ти идваш, коркма  hahaha hahaha hahaha
Страх от вас нямам,даже знам ако ме няма ще ми наглеждате Мъжото hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 614
  • IT
Веси да ти е живо и здраво братчето.  Не занижавай критериите момиче. За ревност критерии по държави няма май Simple Smile Аз съм с мъж военен и италианец  Joy смятай. Не че се оплаквам Simple Smile

На Берк севгилито с какво се занимава? Актриса ли е ?Ще ме прощавате, че не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт