♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 641
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Хаха, нали знаете, че снимката на Гупсето от спойлера все пак е от роля  Joy Joy Joy И то роля, след която е забърсала Баръш. Начи е голям талант  Mr. Green Нищо повече няма да кажа.   Flutter

И аз това си помислих. Wink Плюс това, какъвто е срамежлив и затворен по характер, може би външната красота не му е чак такъв приоритет.
А и, при положение, че аз не съм етикет за супер красота, няма да тръгна да обиждам Гупсе. Която има гадже като Баръш. Grinning
Тинче Peace Peace Peace Peace Peace
Ако не знаех,че съм жена на Памир,щях да си помисля,че обичам Берк.Кво го пазя толкоз hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 646
За коя се облизва Баръш newsm78

# 647
Против Гюпсето няма нищо честно да си кажа,нито съм с нея,нито я познавам,Не си мислете лошо за мен,всичко което пиша е в кръга на шегата Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 648
  • Пловдив
Веси , аз филма не съм го гледала, не мога да си го причиня, ирония беше Wink .Ако имаш кураж - гледай го  Mr. Green
Тинче, не я обиждаме Гупсето, само я обсъждаме цветно  Joy

Мервето и нея не сме я дъвкали тая седмица.Както бях казала и преди - Мерветата са все такива  Crossing Arms

# 649
  • София
Хаха, нали знаете, че снимката на Гупсето от спойлера все пак е от роля  Joy Joy Joy И то роля, след която е забърсала Баръш. Начи е голям талант  Mr. Green Нищо повече няма да кажа.   Flutter

И аз това си помислих. Wink Плюс това, какъвто е срамежлив и затворен по характер, може би външната красота не му е чак такъв приоритет.
А и, при положение, че аз не съм етикет за супер красота, няма да тръгна да обиждам Гупсе. Която има гадже като Баръш. Grinning
Тинче Peace Peace Peace Peace Peace
Ако не знаех,че съм жена на Памир,щях да си помисля,че обичам Берк.Кво го пазя толкоз hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тук всички пазим красавците си, Веси. hahaha hahaha
Ама то те трябва да се пазят от нас. Joy Joy

# 650

Омер защо все си бърше устата, не е ОКР предполагам, а като види Дефо и получава силно слюнкоотделяне, рефлекса на Павлов пред хубава жена

# 651
Веси , аз филма не съм го гледала, не мога да си го причиня, ирония беше Wink .Ако имаш кураж - гледай го  Mr. Green

Мервето и нея не сме я дъвкали тая седмица.Както бях казала и преди - Мерветата са все такива  Crossing Arms

Пиарки  hahaha hahaha hahaha по договаряне Joy Joy Joy Joy

# 652
  • София
Тинче ти си много бяла и добра Simple Smile Съгласна съм и с двете ви.
Направо съм ангелче, да ти кажа. Grinning (с рогца) Joy Joy
Милата ми тя! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 653

Омер защо все си бърше устата, не е ОКР предполагам, а като види Дефо и получава силно слюнкоотделяне, рефлекса на Павлов пред хубава жена
Явно му е тик hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Още от сериала му с Ханде Доандемир го има Joy Joy Joy Joy Joy

# 654

Пиарки  hahaha hahaha hahaha по договаряне Joy Joy Joy Joy
Колко Мервета ПОЗНАВАТЕ?Аз нещо изпускам май? hahaha hahaha hahaha hahaha

# 655

Joy Joy Joy Joy Joy Типично за мъжете...останал детски инстинкт Joy Joy Joy остра нужда от внимание Joy Joy Joy тече мисловен процес Joy Joy Joy

# 656
  • Пловдив
Неееж , нерде си? Веси пита колко Мервета познаваме ?  Laughing

# 657
  • София
Аз познавам няколко. Примерно, съпругата на Мурат Далкълъч - Мерве Болуур. С тая сватба ни избодоха очите... ooooh! ooooh!

# 658
Аз познавам няколко. Примерно, съпругата на Мурат Далкълъч - Мерве Болуур. С тая сватба ни избодоха очите... ooooh! ooooh!
Аз да си призная,тази двойка лично на мен много ми харесва Peace Peace Peace Peace
С какво ви избоде очите?

# 659
  • София
Аз да си призная,тази двойка лично на мен много ми харесва Peace Peace Peace Peace
С какво ви избоде очите?
Аз също ги харесвам, обаче то не беше къна, пък едно празнуване, пък второ. Един месец само за тях се говореше из турската преса. Grinning
Иначе са сладури, така е. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт