За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 751
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Третата май щеше да бъде новела и ще бъде последна, така че не става въпрос за дълга поредица. Пробвай се, според мен е по-добра от Красивите...  Simple Smile

# 316
  • I Love You 3000
Третата май щеше да бъде новела и ще бъде последна, така че не става въпрос за дълга поредица. Пробвай се, според мен е по-добра от Красивите...  Simple Smile

Да аз ще я довърша. Просто исках да я оставя настрана , защото сега ми се четат поредици за няколко двойки като в "Красивите" , но щом няма предложения продължавам с тази:)

# 317
Здравейте интересуваме някой чел ли е ,,Защото си моя ,,на Бет Кери .Хубава ли е книгата?

# 318
Здравейте интересуваме някой чел ли е ,,Защото си моя ,,на Бет Кери .Хубава ли е книгата?

Аз я четох лятото. На моменти имах чувството, че чета Нюансите (с тази разлика, че харесвам Нюансите, докато ,,Защото си моя ,, за мен е една доста посредствена нейна версия ooooh! ). До такава степен си приличат, че очаквах да срещна имената на Ана и Крисчън, вместо Иън и Франческа. Сюжета е до болка познат -  бедна девственица среща красив мултимилиардер, който си пада по БДСМ и крие тъмна тайна. Останалото е история... Peace

# 319
Прочел ли е някой третата книга за сестрите Прескът: "Близо до теб" на Кристина Дод и ако може да сподели впечатления?  Peace Чудя се дали да си я взема, защото първата книга ми хареса, но втората доста ме разочарова...Но ми се иска да си довърша поредицата... Party
Книгата е за най малкото дете от семейството, което е било бебе, когато ги разделят и на мен много ми хареса....купих си я на хартия и не съжалявам.... Party

На мен също ми хареса. Четох я на хартия. По назад попитах и за четвъртата книга,но никой не отговори.

# 320

Аз я четох лятото. На моменти имах чувството, че чета Нюансите (с тази разлика, че харесвам Нюансите, докато ,,Защото си моя ,, за мен е една доста посредствена нейна версия ooooh! ). До такава степен си приличат, че очаквах да срещна имената на Ана и Крисчън, вместо Иън и Франческа. Сюжета е до болка познат -  бедна девственица среща красив мултимилиардер, който си пада по БДСМ и крие тъмна тайна. Останалото е история... Peace
Книгата част от поредица ли е или самостоятелна?

# 321
Скрит текст:
Прочел ли е някой третата книга за сестрите Прескът: "Близо до теб" на Кристина Дод и ако може да сподели впечатления?  Peace Чудя се дали да си я взема, защото първата книга ми хареса, но втората доста ме разочарова...Но ми се иска да си довърша поредицата... Party
Скрит текст:
Книгата е за най малкото дете от семейството, което е било бебе, когато ги разделят и на мен много ми хареса....купих си я на хартия и не съжалявам.... Party

На мен също ми хареса. Четох я на хартия. По назад попитах и за четвъртата книга,но никой не отговори.
Няма четвърта книга, три са за трите сестри. Simple Smile
Ако те интересува братът Гейбриъл, неговата история е в друга поредица на авторката. (книгата е Опасност в червена рокля)

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 12:30 от валия

# 322
Скрит текст:
Прочел ли е някой третата книга за сестрите Прескът: "Близо до теб" на Кристина Дод и ако може да сподели впечатления?  Peace Чудя се дали да си я взема, защото първата книга ми хареса, но втората доста ме разочарова...Но ми се иска да си довърша поредицата... Party
Скрит текст:

Ако те интересува братът Гейбриъл, неговата история е в друга поредица на авторката. (книгата е Опасност в червена рокля)
А тази поредица е много сладка  Laughing https://www.goodreads.com/series/42122-fortune-hunter за братята на Гейбриъл. В последната книга - за него, сериите се свързват.

# 323

Книгата част от поредица ли е или самостоятелна?

Да, част от поредица е. Peace

https://www.goodreads.com/series/83611-because-you-are-mine

# 324
  • София

Аз я четох лятото.
Скрит текст:
На моменти имах чувството, че чета Нюансите (с тази разлика, че харесвам Нюансите, докато ,,Защото си моя ,, за мен е една доста посредствена нейна версия ooooh! ). До такава степен си приличат, че очаквах да срещна имената на Ана и Крисчън, вместо Иън и Франческа. Сюжета е до болка познат -  бедна девственица среща красив мултимилиардер, който си пада по БДСМ и крие тъмна тайна. Останалото е история... Peace

Има ли я някъде качена или е само на хартия? Явно не си струва да се купува.
Всъщност не се знае и дали ще се чете, че не съм много голям почитател на нюансите. newsm78

# 325
Скрит текст:
Прочел ли е някой третата книга за сестрите Прескът: "Близо до теб" на Кристина Дод и ако може да сподели впечатления?  Peace Чудя се дали да си я взема, защото първата книга ми хареса, но втората доста ме разочарова...Но ми се иска да си довърша поредицата... Party
Скрит текст:

Аз си мислех,че и 4 книга е излязла  Embarassed И по точно моя позната ми беше казала преди известно време,че си взела последната четвърта книга от поредицата...Явно се е заблудила,не се сещам и какво заглавие ми беше казала.

# 326

Скрит текст:

Всъщност не се знае и дали ще се чете, че не съм много голям почитател на нюансите. newsm78

Аз на хартия я четох. Не знам дали я има някъде качена.   Simple Smile

# 327
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Аз на хартия я четох. Не знам дали я има някъде качена.   Simple Smile

Мерси! Peace

# 328
........
Аз си мислех,че и 4 книга е излязла  Embarassed ..........
излязла e на БГпрез 2012 ->

# 329
Някой да препоръча нещо в стил "Красивите...."? Може и на англ. - даже най- вероятно да е така , че изчетох всичко на български. Почнах Manwhore -  ама като прочетох , че излиза и трета книга и нещо ми се отщя. Не ми се чете дълга поредица за едни и същи.
Благодаря предварително.

Аз ще спомена Дъблин Стрийт поредицата-всяка книга е за различна двойка (но сигурно си я чела)! Peace На Кристина Дод поредицата за братята (в последните коментари се споменава една от книгите "Опасност в червена рокля") също е подходяща!
Отделно се сещам за "Влюбен до безумие",тя си е самостоятелна книга и ми е сред любимите но не е точно като Красивите! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт