За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 761
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Поредицата на Кристина Дод , първата книга се казва " Такава, каквато съм " . Simple Smile

Благодаря ти Simple Smile
А случайно да знае някой четвъртата книга как се казваше и дали я има вече някъде ел. вариант?

# 302
  • Варна
Поредицата на Кристина Дод , първата книга се казва " Такава, каквато съм " . Simple Smile

А случайно да знае някой четвъртата книга как се казваше и дали я има вече някъде ел. вариант?

А втора и трета има ли ги някъде?

# 303

А втора и трета има ли ги някъде?
[/quote
И мен ме интересуват втора грета и четвърта книга

# 304
  • Варна
Утре излиза Mrs Manwhore, новелата. Явно сватба и прочее.

# 305
  • София
Мисля да я пропусна. Освен ако не я похвалите  Simple Smile

# 306
  • София

Ooo, аз ще я прочета, но ще изчакам отзиви.

# 307
  • бургас
Можете ли да ми помогнете , търся една книга- майката на главната героиня е омъжена за бащата на главния,който се оказва свещеник.Тя работеше в галерия,но беше и модел.Ще съм благодарна ако ми помогнете.

# 308
Можете ли да ми помогнете , търся една книга- майката на главната героиня е омъжена за бащата на главния,който се оказва свещеник.Тя работеше в галерия,но беше и модел.Ще съм благодарна ако ми помогнете.
Не съм я чела, но мисля, че е Пепел от рози на Сандра Браун.
Това е анотацията й
Скрит текст:
Известен модел на художници и фотографи, Шей Морисън изобщо не се притеснява да показва тялото си, когато става въпрос за истинско изкуство. Поканата на майка й, която скоро се е омъжила повторно, да им гостува за уикенда обърква живота на младата жена. Запознанството на Шей с доведения й брат - пастора Ян, е колкото комично, толкова и шокиращо. Ян е невероятно красив, но не одобрява начина й на живот. Наранена от отношението му, Шей решава да го прелъсти, за да му докаже, че дори един пастор не може да устои на прелестите на нейното тяло. Шей не предполага, че ще попадне в собствената си клопка, изтъкана от слабост, страст и любов

# 309
  • бургас
Да тя е благодаря

# 310
Прочел ли е някой третата книга за сестрите Прескът: "Близо до теб" на Кристина Дод и ако може да сподели впечатления?  Peace Чудя се дали да си я взема, защото първата книга ми хареса, но втората доста ме разочарова...Но ми се иска да си довърша поредицата... Party

# 311
  • Плевен / София
Прочел ли е някой третата книга за сестрите Прескът: "Близо до теб" на Кристина Дод и ако може да сподели впечатления?  Peace Чудя се дали да си я взема, защото първата книга ми хареса, но втората доста ме разочарова...Но ми се иска да си довърша поредицата... Party
Книгата е за най малкото дете от семейството, което е било бебе, когато ги разделят и на мен много ми хареса....купих си я на хартия и не съжалявам.... Party

# 312

Като знам колко чакахме втората книга и после колко се разочаровах, сега не съм толкова въодушевена. Ще изчакам компетентните ви отзиви. Междувременно чета всичко наред от Лайза Клейпас.  kaffeetrmker_2

# 313
  • София

Като знам колко чакахме втората книга и после колко се разочаровах, сега не съм толкова въодушевена. Ще изчакам компетентните ви отзиви. Междувременно чета всичко наред от Лайза Клейпас.  kaffeetrmker_2

И аз не бях супер очарована от втората книга, но вероятно ще прочета и третата, за да не губя нишката. Simple Smile
И аз имах период, когато препрочитах Лайза. Peace

# 314
  • I Love You 3000
Някой да препоръча нещо в стил "Красивите...."? Може и на англ. - даже най- вероятно да е така , че изчетох всичко на български. Почнах Manwhore -  ама като прочетох , че излиза и трета книга и нещо ми се отщя. Не ми се чете дълга поредица за едни и същи.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт