За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 160
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Ще прочета значи историята на Блеър и Ръш, но може би като излезе и третата книга!  Hug
Иначе от Егмонт ще започнат издаването на нова поредицата "Този мъж" на Джоди Елън Малпас? Първата книга излиза в края на този месец, прочетох резюмето на английски и май ще е от рода на Нюансите и Кросфайър? Чел ли е някой поредицата да даде отзиви!  Peace

# 376
Здравейте,
прочетох "Бляскаво момиче" на С.Е.Филипс.
Честно казано тази книга ме разочарова. Очаквах повече!
Всички останали книги, които са издадени от  авторката според мен са по-добри от тази.

Успешна седмица!

Разубеди ме да я купя.Ще чакам да я качат и ще я прочета тогава.А както точно не ти хареса в книгата?

# 377
Жалко за ескейп
Имаше доста стари книги,  които не пречеха никому

# 378
  • София
Жалко за ескейп
Абсолютно вярно.

# 379
  • София
Жалко за ескейп
Абсолютно вярно.

+ 1

# 380
Явно ескейп го стигна съдбата на книги спасете ме преди време.Дано се оправят.

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 22:30 от skofiild

# 381
  • Euskal Herria
Ето от Ергон. Е, вярно, малко от главата за краката, ама все пак... Това е първа книга от серията, втора вече издадоха - "Магия" от Лайза Клейпас.

На 20 октомври очаквайте "Вълшебна нощ" от поредицата "Фрайдей Харбър" на Лайза Клейпас smile emoticon

В една дъждовна нощ шестгодишната Холи губи единствения близък човек, когото познава – майка си. И оттогава не проговаря нито дума.
Един самотен мъж се нуждае от съпруга…
Последното, което би искал Марк Нолан, е да отглежда шестгодишно дете. Но той скоро осъзнава, че е готов на всичко, за да направи живота на това дете отново пълен. Прощалното желание на сестра му го направлява: „Просто започни да я обичаш. Останалото ще дойде само.“
Понякога е нужна малко магия…
Маги Конрой не смее да повярва в любовта отново, след загубата на съпруга си преди година. Но тя вярва в магията на въображението. Като собственичка на магазинче за играчки тя живее така, както й харесва. И когато се запознава с малката Холи Нолан, Маги вижда, че детето отчаяно се нуждае от малко магия.
Да превърнеш мечтите в действителност
Трима самотни хора. Три съдби на кръстопът. Трима души, които са на път да открият, че по Коледа всичко е възможно, и мечтите успяват да си намерят дом…

# 382
Здравейте,
прочетох "Бляскаво момиче" на С.Е.Филипс.
Честно казано тази книга ме разочарова. Очаквах повече!
Всички останали книги, които са издадени от  авторката според мен са по-добри от тази.

Успешна седмица!

Разубеди ме да я купя.Ще чакам да я качат и ще я прочета тогава.А както точно не ти хареса в книгата?
Здравей,
това, което не ми хареса беше, че книгата не е написана в типичния стил на авторката.
Скрит текст:
В повечето случаи имахме една главна двойка -млади и една второстепенна- например родител на някой от младите.
 В тази книга 150 страници се разказва историята на майката на Бляскавото момиче. Останалите 100 има някакво тъпо действие и последните 100 (дори 100 е много) имаме интересната част. Naughty Crossing Arms
Другото, което не ми хареса е това, че книгата е разделена на части. Няколко глави, обединени под едно заглавие.

# 383
  • в сърцето на един мъж...
По тази книга на Лайза имам чувството, че съм гледала филм Thinking

# 384
Не пиша често тук , но реших да споделя една лоша новина за escape-bg.net

''Здравейте!
Сайтът ни вече няма да работи, въпреки подновения домейн и хостинг. След подаден иск от правоносител за нарушени права, който иск съдът е преценил, че е основателен, тази сутрин е извзет сървъра ни, както и персонални компютри и очакваме усложнения по въпроса. Съжаляваме за ненадейното приключване - то е внезапно и за нас, както за вас. Благодарим на всички, които са били с нас през това време!''

Sad Жалко за полезния сайт....

# 385
  • Пловдив

Има филм по тази книга. Филмът излезе преди 1-2 години за Коледа, правен е от Холмарк.

# 386
Значи правилно помня Grinning Мерси!

# 387
Моля, ако някой си спомня името на филма, да пише. Тримата братя бяха неочаквано сплотени от племенницата си. Гледала съм филма, даже имам спомен, че го свалях от ескайпа(за съжаление пречещ на някого), но до там. Отново идва Коледа, усеща се във въздуха(тук и по магазините) и с удоволствие бих си подарила малко магия преди Коледа с този филм.

Има филм по тази книга. Филмът излезе преди 1-2 години за Коледа, правен е от Холмарк.

# 388
  • в морето до колене
Би трябвало това да е филмът - Christmas with Holly (2012)
За гледане онлайн не съм търсила, но в Замунда го има с вградени български субтитри. Само че няма как да дам линк, заради филтрирането.  Peace

# 389
Този е, да Peace

Общи условия

Активация на акаунт