За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 092
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
аз прочетох "Никога"....който не иска да разбере какво се случва да не чете....

Имаш ли я на бг ?
четох я на хартия на български....

Авторката е доста продуктивна,в момента чакам да излезе 13 книга от поредицата.  Laughing Но ще пише жената,щом се харесва серията.  Peace Simple Smile

# 361
Аз чета "Братството на черния кинжал". Еротиката е малко в повече, но пък двойките са ми доста симпатични.  Heart Eyes

# 362
И аз днес успех да прочета ,,Никога,,.Нямах намерение да я купувам мислех да чакам да я качат и да я изтегля,но вчера минах покрай книжарница и се изкуших и я взех.Днес за няколко часа я прочетох.Хареса ми Simple Smile но кога ли ще излезе следващата.Тези които са я чели поредица искам да попитам историята за Ръш и Блейър колко книги е?Аз гледах някъде че са 4 май.Само не ми е ясно какво толкова има да се развива още в две книги,сигурно ще има доста драма и раздели....Някой чел ли е новата на Сюзан Е.Филипс?

# 363
  • Euskal Herria
Трета книга е продължение на историята на Ръш и Блеър, като тук вече се появяват и герои, за които по-нататък има книги в поредицата. Завършва с хепиенд.
Четвърта книга е историята на Ръш - от негова гледна точка. Повтаря първа книга.
Във втора книга разказът е от името на Ръш и Блеър, в трета - пак, както има и две глави, разказани от гледната точка на други двама герои.

# 364
Трета книга е продължение на историята на Ръш и Блеър, като тук вече се появяват и герои, за които по-нататък има книги в поредицата. Завършва с хепиенд.
Четвърта книга е историята на Ръш - от негова гледна точка. Повтаря първа книга.
Във втора книга разказът е от името на Ръш и Блеър, в трета - пак, както има и две глави, разказани от гледната точка на други двама герои.
Благодаря за разяснението Simple Smile сега остава да видим Егмонт кога ще пуснат третата част,за жалост май ще е догодина Sad

# 365
Завърших преди малко "Завръщането на негодника", втора книга от поредицата на Сабрина Джефрис! В общи линии интересна история, но разказана не толкова увлекателно! Не съжалявам, че си я купих, но и няма да я препрочета!  Tired Започна доста интересно, но към средата ми доскуча и стана прекалено предвидима...
Ще помоля ако някой има първата книга от поредицата ("Желанията на херцога") да ми я изпрати на hristina_tserovska@abv.bg  bouquet За жалост още съм без четец, но се надявам скоро да си купя нов!  Peace

# 366
# 367

Много ти благодаря!  Peace Не ме бива в търсенето на книги... Blush
Доста обсъждате поредицата Твърде далеч-може ли с две думи да ми кажете нещо повече за Ръш и Блеър за да преценя дали да ги прочета... Ако има прекалено много драма няма да е за мен, или ако са тийнейджъри които не знаят какво искат!  newsm78

# 368
  • Плевен / София

Много ти благодаря!  Peace Не ме бива в търсенето на книги... Blush
Доста обсъждате поредицата Твърде далеч-може ли с две думи да ми кажете нещо повече за Ръш и Блеър за да преценя дали да ги прочета... Ако има прекалено много драма няма да е за мен, или ако са тийнейджъри които не знаят какво искат!  newsm78
Хриси Hugпоредицата не е от типа на Красиво бедствие и Бъди до мен....историята на Ръш и Блеър....тя 19 годишна , той син на рок звезда....общото, което ги среща, е че бащата на Блеър ги изоставя и се "жени" за майката на Ръш, с която е имал връзка преди да се ожени за майката на Блеър....той ги напуска, когато става причина за смъртта на сестрата близначка на Блеър....майка и се разболява от рак и 3 години Блеър я гледа и учи....когато умира отива при баща си, но той е отишъл на пътешествие и тя остава при Ръш и Нан /сестрата на Ръш, за която в първата книга се смяташе, че дете на бащата на Блеър/...има любов и драма, когато се връща бащата от пътешествие, но във втората книга Блеър се връща, защото е бременна от Ръш и се оказва, че Нан е дете на член от рок бандата на бащата на Ръш....и т.н.....според мен си заслужава да се прочете....

# 369
Здравейте,
прочетох "Бляскаво момиче" на С.Е.Филипс.
Честно казано тази книга ме разочарова. Очаквах повече!
Всички останали книги, които са издадени от  авторката според мен са по-добри от тази.

Успешна седмица!

# 370
  • в сърцето на един мъж...

А втората дали я има някъде или е все още на хартия само?

# 371
  • София
Някой чел ли е това - https://www.goodreads.com/book/show/13517535-thoughtless

Започнах я, в началото съм, но ми идва една идея повече описателна. А като гледам е много популярна и с добър рейтинг. Та се чудя само началото ли е така.
Даже са ми на киндъла свалени. Много се прехласват по тях.
Скрит текст:
Аз съм ангело-рок драмата, която препоръча. Таз мома Грейс, нямам думи колко ме дразни хах

Стигнах до 30-40% някъде и зарязах. Не ми харесва стилът на авторката - прекалено описателен. Понеже още съм на колежанска вълна, започнах това - https://www.goodreads.com/book/show/15739018-taking-chances

# 372
Дами,поредицата Чикаго старс само от седем книги ли е?

# 373
  • Euskal Herria
Да, само седем са.

# 374
  • Italy
Не пиша често тук , но реших да споделя една лоша новина за escape-bg.net

''Здравейте!
Сайтът ни вече няма да работи, въпреки подновения домейн и хостинг. След подаден иск от правоносител за нарушени права, който иск съдът е преценил, че е основателен, тази сутрин е извзет сървъра ни, както и персонални компютри и очакваме усложнения по въпроса. Съжаляваме за ненадейното приключване - то е внезапно и за нас, както за вас. Благодарим на всички, които са били с нас през това време!''

Общи условия

Активация на акаунт