За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 103
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Момичета  Hug някой знае ли защо книги.спасете ме не се отваря пак  newsm78
При мен се отваря

# 346
  • София
Някой чел ли е това - https://www.goodreads.com/book/show/13517535-thoughtless

Започнах я, в началото съм, но ми идва една идея повече описателна. А като гледам е много популярна и с добър рейтинг. Та се чудя само началото ли е така.

# 347
  • Варна

Започнах я, в началото съм, но ми идва една идея повече описателна. А като гледам е много популярна и с добър рейтинг. Та се чудя само началото ли е така.
Даже са ми на киндъла свалени. Много се прехласват по тях.
Аз съм ангело-рок драмата, която препоръча. Таз мома Грейс, нямам думи колко ме дразни хах

# 348
  • София

Даже са ми на киндъла свалени. Много се прехласват по тях.
Аз съм ангело-рок драмата, която препоръча. Таз мома Грейс, нямам думи колко ме дразни хах

Започнах да разбирам защо се прехласват толкова - не е обичайната New Adult история и засега не знам как ще се развие.

На първата книга ли си при ангелската история? Тя ми хареса, за разлика от втората - голямо разочарование се оказа.

# 349
  • Варна
Свършвам втората. Нямам търпение да метна в изтрити.
Великолепно на Джулия Куин има ли я електронен вариант?  Не съм в час, дали е новоиздадена.

# 350
  • Плевен / София
Свършвам втората. Нямам търпение да метна в изтрити.
Великолепно на Джулия Куин има ли я електронен вариант?  Не съм в час, дали е новоиздадена.
да...
Скрит текст:

# 351
  • Варна
Благодаря, намерих
 Ще се опитам да я сваля с киндъла: )

# 352
  • Сидни
Прочетох вече няколко книжки от препоръчаните от вас. Много бързо ми вървят.
От всичко прочетено до тук, разбрах , че в любовните романи всички са с "плосък корем"... Mr. Green

# 353
  • В света на мечтите... ❤
Прочетох вече няколко книжки от препоръчаните от вас. Много бързо ми вървят.
От всичко прочетено до тук, разбрах , че в любовните романи всички са с "плосък корем"... Mr. Green

И миришат страхотно  Crazy Mr. Green

Прочетох трилогията на Тахере Мафи,която бяхте коментирали по-рано  Peace
Може да се каже,че не останах толкова разочарована,колкото очаквах  Grinning понеже в началото на втората книга ми стана любопитно какъв е края  Laughing та погледнах го и бях у шокове  Shocked ,че главната е с врага  ooooh!  ,ама реших,че ще ги прочета все пак и честно казано не беше толкова дразнеща развръзката,добре беше представено преминаването от първото влюбване към истинската любов и надграждането в характера на героинята Peace
И въпреки дразнещите повторения,които и други момичета отбелязаха,не съжалявам,че прочетох трилогията.А и по принцип харесвам антиутопиите като жанр  Wink

Малко дългичко стана май   Laughing

Сега исках да помоля да препоръчате нещичко с истории за паднали ангели,понеже историята на Бека Фифцпатрик ми хареса,но пак да има такава хубава любов  Heart Eyes

# 354
  • Плевен / София
аз прочетох "Никога"....който не иска да разбере какво се случва да не чете....
Скрит текст:
Нан се оказа, че не е  дете от бащата на Блеър, а Ръш се разкъсва между любовта си към сестра си и тази към любимото момиче.....омразата на Нан е толкова голяма, че Ръш и поставя ултиматум ...или да приеме Блеър или той ще прекъсне всякакви връзки с нея.....и това което ме изуми....бащата на Блеър нарочно е отишъл на пътешествие и е "изпратил" Блеър при Ръш , защото е бил сигурен, че двамата са един за друг.... Thinking Блеър очаква дете от Ръш....повече няма да разказвам, ако съм събудила любопитството ви...прочетете я...според мен си заслужава.....
Започвам седмата книга от поредицата Рискована любов....но тя не е за паднали ангели, а за вампири..... Naughty

# 355
  • Euskal Herria
gostenka68, изчетох книгите за Ръш и Блеър на руски, нямах търпение. Само да кажа, че краят е щастлив. Оказа се, че цялата серия е от 12-тина книги - има за Грант и Харлоу, както и за други двойки:
http://www.abbiglines.com/rosemary-beach-series/
Питах Егмонт дали ще превеждат цялата поредица, или само историята на тази двойка, все още чакам отговор.
Няма пуснат епуб за продажба на "Никога...", надявам се скоро да се появи. А Тиара обявиха, че през ноември можем да очакваме електронния формат на Керелин Спаркс.

П.П. Забелязала съм, че с теб имаме еднакъв вкус за книги  Grinning.

# 356
  • Разпиляна във въображението
Сега исках да помоля да препоръчате нещичко с истории за паднали ангели,понеже историята на Бека Фифцпатрик ми хареса,но пак да има такава хубава любов  Heart Eyes

Не препоръчвам Паднали ангели - автор Лорън Кейт.

# 357

Имаш ли я на бг ?

# 358
  • Плевен / София
gostenka68, изчетох книгите за Ръш и Блеър на руски, нямах търпение. Само да кажа, че краят е щастлив. Оказа се, че цялата серия е от 12-тина книги - има за Грант и Харлоу, както и за други двойки:
http://www.abbiglines.com/rosemary-beach-series/
Питах Егмонт дали ще превеждат цялата поредица, или само историята на тази двойка, все още чакам отговор.
Няма пуснат епуб за продажба на "Никога...", надявам се скоро да се появи. А Тиара обявиха, че през ноември можем да очакваме електронния формат на Керелин Спаркс.

П.П. Забелязала съм, че с теб имаме еднакъв вкус за книги  Grinning.
права си Partyзначи да подкарвам останалите на руски език... Thinking
като прочета новата книга на Керелин Спаркс ще споделя впечатления, че ноември си е далече... Joy Joy Joy

# 359
  • Плевен / София

Имаш ли я на бг ?
четох я на хартия на български....

Общи условия

Активация на акаунт