За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 094
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Хммм, не съм чела тази поредица на Кр. Дод, освен да опитам. Thinking
Анотациите са леко хаотични според мен, но имаше добри отзиви тук.

# 331
  • Русе/Germany
Скрит текст:
Прочел ли е някой третата книга за сестрите Прескът: "Близо до теб" на Кристина Дод и ако може да сподели впечатления?  Peace Чудя се дали да си я взема, защото първата книга ми хареса, но втората доста ме разочарова...Но ми се иска да си довърша поредицата... Party
Скрит текст:
Книгата е за най малкото дете от семейството, което е било бебе, когато ги разделят и на мен много ми хареса....купих си я на хартия и не съжалявам.... Party

На мен също ми хареса. Четох я на хартия. По назад попитах и за четвъртата книга,но никой не отговори.
Няма четвърта книга, три са за трите сестри. Simple Smile
Ако те интересува братът Гейбриъл, неговата история е в друга поредица на авторката. (книгата е Опасност в червена рокля)
Прочетох и аз първата книга от поредицата и беснея в нас, че ги няма другите две електрони а само на хартия. Аз съм в чужбина и сега чакам да дойде декември за да си купя другите две книги! А това си е доста чаканеее.
Благодаря за споделеното за книгата на брата, сега ще я започна! Simple Smile

# 332
  • София
Snejinka*, търсила ли си ги на немски? Или на друг език?

# 333
  • София
Snejinka*, търсила ли си ги на немски? Или на друг език?

Моля те, кажи ми къде търсиш книги на немски. Определено бих се възползвала. Peace

# 334
  • София
На немски не съм, само дадох идея  Simple Smile

# 335
Здравейте,
някакви мнения за новата книжка на С.Е.Филипс?

# 336
  • София
На немски не съм, само дадох идея  Simple Smile

Добра идея даде, ще се разровя. Peace

# 337
Момичета моля похвалете ми някоя историческа любовна история. Днес моята вуйна има рожден ден и трябва да намеря нещо свястно. Тя е любителка на този жанр и съм в затруднение. Предварително благодаря на всички отзовали се!

# 338
  • Плевен / София
Момичета моля похвалете ми някоя историческа любовна история. Днес моята вуйна има рожден ден и трябва да намеря нещо свястно. Тя е любителка на този жанр и съм в затруднение. Предварително благодаря на всички отзовали се!
с херцози, графове и т.н. ли.... newsm78 ако е така "Великолепно"  на Джулия Куин нищо, че е част от поредица.....тя е първата книга и аз бих се радвала някой да ми я подари.../ купила съм си я/ако я хареса може да си вземе другите две книги.... Wink
Скрит текст:

Има две неща, които всички знаят за Александър Риджли. Първо, той е херцог Ашбърн и второ – няма абсолютно никакво намерение да се ожени скоро... Усърдната му борба срещу брачните окови продължава до деня, в който една червенокоса американка се хвърля пред устремена карета, за да спаси живота на малкия му племенник. Тя е умна и забавна, принципна и смела, за разлика от всички неомъжени лондонски дами, твърдо решени да се превърнат в новата херцогиня Ашбърн. Но също така и напълно неподходяща за херцог с благороден произход... освен ако не е точно тази, за която се представя.
Американската наследница Ема Дънстър е заобиколена от англичани, но не възнамерява да се омъжи за никого от тях, въпреки съгласието си да участва в лондонския сезон. Когато тя се измъква от къщата на братовчедите си, преоблечена като кухненска прислужница, всичко, което иска, е една последна глътка анонимност преди дебюта ѝ в обществото. Никога не си е представяла, че ще попадне в ръцете на опасно красив херцог... всяка нова среща, с когото ще разпалва пламъка на страстта в нея. Но истинската любов има склонност да разцъфва точно когато най-малко я очакват, а желанието успява да разтопи дори и най-непреклонните сърца.

# 339
Прочетох първата книга за сестрите Прескът и ми хареса обаче никъде не намирам другите 2 части от поредицата. Чудех се за  поредицата ''Зестрогонец'', ако някой я е чел моля да  сподели мнение.
Чете ми се също  нещо  от рода на Ще те чакам  , Бъди с мен на Джей Лин на български  ...обаче  всички от серията ЙО на  егмонт съм ги чела и сега съм във читателски застой, ако се сещате за подобна книга , казвайте Heart Eyes

# 340
с херцози, графове и т.н. ли.... newsm78 ако е така "Великолепно"  на Джулия Куин нищо, че е част от поредица.....тя е първата книга и аз бих се радвала някой да ми я подари.../ купила съм си я/ако я хареса може да си вземе другите две книги.... Wink
Скрит текст:

Има две неща, които всички знаят за Александър Риджли. Първо, той е херцог Ашбърн и второ – няма абсолютно никакво намерение да се ожени скоро... Усърдната му борба срещу брачните окови продължава до деня, в който една червенокоса американка се хвърля пред устремена карета, за да спаси живота на малкия му племенник. Тя е умна и забавна, принципна и смела, за разлика от всички неомъжени лондонски дами, твърдо решени да се превърнат в новата херцогиня Ашбърн. Но също така и напълно неподходяща за херцог с благороден произход... освен ако не е точно тази, за която се представя.
Американската наследница Ема Дънстър е заобиколена от англичани, но не възнамерява да се омъжи за никого от тях, въпреки съгласието си да участва в лондонския сезон. Когато тя се измъква от къщата на братовчедите си, преоблечена като кухненска прислужница, всичко, което иска, е една последна глътка анонимност преди дебюта ѝ в обществото. Никога не си е представяла, че ще попадне в ръцете на опасно красив херцог... всяка нова среща, с когото ще разпалва пламъка на страстта в нея. Но истинската любов има склонност да разцъфва точно когато най-малко я очакват, а желанието успява да разтопи дори и най-непреклонните сърца.

И аз с две ръце препоръчвам "Великолепно"! Heart Eyes Това ми е любимият исторически роман и няколко пъти съм я препрочитала! Peace Останалите книги от поредицата обаче не ми харесаха! От този жанр също бих препоръчала "Дар от съдбата" на Джаки Д'Алесандро! Wink

# 341
Прочетох първата книга за сестрите Прескът и ми хареса обаче никъде не намирам другите 2 части от поредицата. Чудех се за  поредицата ''Зестрогонец'', ако някой я е чел моля да  сподели мнение.
Чете ми се също  нещо  от рода на Ще те чакам  , Бъди с мен на Джей Лин на български  ...обаче  всички от серията ЙО на  егмонт съм ги чела и сега съм във читателски застой, ако се сещате за подобна книга , казвайте Heart Eyes

Чела ли си "Красиво бедствие" на Джейми Макгуайър! Тя е с подобен сюжет както и "Лесна" на
Тамара Уебър... Whistling

# 342
Бедствието го прочетох,Лесна я започнах , но така и не ме грабна и я оставих.. Simple Smile

# 343
  • Керодиспансера
Момичета  Hug някой знае ли защо книги.спасете ме не се отваря пак  newsm78

# 344
Момичета  Hug някой знае ли защо книги.спасете ме не се отваря пак  newsm78
При мен работи нормално. Обикновено спира да се отваря, ако наскоро са изтеглени голям брой файлове.

Общи условия

Активация на акаунт