За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 193
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Скрит текст:
Великолепно на мен ми хареса, но следващите...  Confused А Бюканън ги зарязах. Първите ми харесваха повече, след Списък с убийства тръгнаха надолу.

ПП Като довършиш третата Manwhore, може ли едно резюме в скрит текст?  Simple Smile

+1 Grinning
Скрит текст:
Нищо не се случва почти. Сгодяват се. Пръстенът е на майка му, голям й е хах
Спорят за голяма/ малка сватба. Рейчъл получава черните поименни кредитни карти да си харчи. Решават се на малка сватба. Сейнт организира всичко на таен луксозен остров. Мноого секс в началото, после реши моната да се въздържат до сватбата. Омъжи се в роклята на мама, рева много за убития си баща. Избягаха на меден месец в къща нейде из Индонезия, купена от Сейнт, ъф корз. Много секс и свърши книгата.
Ще има книга за Тахо и Джина

# 421
  • София
Уххх, искам да я завърша поредицата, ама хич не ми се чете нещо подобно. Ще се помъча по-късно да я прочета.

Мерси! Peace

# 422
  • София
Красе, мерси много  Grinning  Сюжетът е точно какъвто предполагах, няма да я чета.

ПП Много се радвам, че ще има книга за Тахо  newsm44  Предполагам, че ще има за третия приятел... Как се казваше  Thinking  Той също ми беше интересен.

# 423
  • София
Тахо е пич. Peace Дано книгата да е интересна.

# 424
ПП Като довършиш третата Manwhore, може ли едно резюме в скрит текст?  Simple Smile

[/quote]

+1 Grinning
[/quote]
Скрит текст:
Нищо не се случва почти. Сгодяват се. Пръстенът е на майка му, голям й е хах
Спорят за голяма/ малка сватба. Рейчъл получава черните поименни кредитни карти да си харчи. Решават се на малка сватба. Сейнт организира всичко на таен луксозен остров. Мноого секс в началото, после реши моната да се въздържат до сватбата. Омъжи се в роклята на мама, рева много за убития си баща. Избягаха на меден месец в къща нейде из Индонезия, купена от Сейнт, ъф корз. Много секс и свърши книгата.
Ще има книга за Тахо и Джина
[/quote]

Скрит текст:
Мале, как ги омеших с Кросфайъррр, чета и не мога да вдяна, викам тези нали се ожениха вече на брега newsm78. Трябва да спрат с това бълване на бройки, да напишат по една книга и докъдето стигнали- дотам, какво е това 1, 1.5, 2, 2.5 ....стана като съобщаване на оценките при фигурното. Стават безлични така.

# 425
  • София
Да, бълването на книги с цел продуктивност не винаги е печеливш ход. И последната за красивите беше излишна според мен.

# 426
Ех , как ви завиждам че можете да четете на  английски.. Flutter
На мен в последно време никоя книга не ми харесва достатъчно, почвам ги и ги зарязвам- всички са ми еднотипни и безинтересни.
Сега гледам много  книги на Луиз Бегшоу, някоя чела ли е нейни книги,да препоръчате някоя Confused

# 427
  • София
Ех , как ви завиждам че можете да четете на  английски.. Flutter
На мен в последно време никоя книга не ми харесва достатъчно, почвам ги и ги зарязвам- всички са ми еднотипни и безинтересни.
Сега гледам много  книги на Луиз Бегшоу, някоя чела ли е нейни книги,да препоръчате някоя Confused
Често срещан проблем и при мен, но с книгите на английски  Laughing

https://www.goodreads.com/series/83045-chocolate-lovers - тази поредица дали е превеждана на български? Позната ми е отнякъде, но не съм я чела и се чудех.

# 428
  • в страната на абсурдите
Някой чел ли е Защото си моя на Бет Кери - по-добра ли е от Нюансите?

# 429
  • Euskal Herria
Някой чел ли е Защото си моя на Бет Кери - по-добра ли е от Нюансите?
По-скоро била като "Библиотекарката". Все още не съм я чела, споделям мнение на прочели я.

# 430
  • в сърцето на един мъж...
Сега гледам много  книги на Луиз Бегшоу, някоя чела ли е нейни книги,да препоръчате някоя Confused

Чела съм, ама и нейните стават много еднотипни от една нататък  Grinning Родена в понеделник и Родена във вторник не са лоши

http://chitanka.info/person/louise-bagshawe

# 431
  • Варна
За Тахо книгата няма да я бъде скоро. Днес мернах във фб пост на Кейти Евънс, че ще има. Но не я почнала още. В края на Мс Менхор има разговор между приятелите. Нещо се заформя с Джина.

# 432
Започнах вчера Тежко изпитание на Лора Кей,първата от поредицата Хард Инк.Засега върви добре,малко ми беше странно главните още не са се видели и веднага едни мисли,едно харесване  Laughing Ще видим по-нататък как ще върви,иначе има мистерия,което също е добре  Simple Smile

# 433
  • София
За Тахо книгата няма да я бъде скоро. Днес мернах във фб пост на Кейти Евънс, че ще има. Но не я почнала още. В края на Мс Менхор има разговор между приятелите. Нещо се заформя с Джина.

Лошо. Обаче си мисля, че между него и Джина прехвърчаха искри още от първата книга. Или бъркам двойката  Thinking 

# 434
  • Варна

Лошо. Обаче си мисля, че между него и Джина прехвърчаха искри още от първата книга. Или бъркам двойката  Thinking 
Джина не била за една нощ, а за съпруга. Сейнт им чете морал да не се задяват с приятелките. Тахо обясняваше как били само френдс и Джина се засегна. Момичетата подслушваха. Та има нещо там

Общи условия

Активация на акаунт