За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 151
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Оф, сега ще ми се смеете, но какво значи БДСМ ? Нещо за садо мазо ли ?  Joy

# 481
  • Пловдив
Оф, сега ще ми се смеете, но какво значи БДСМ ? Нещо за садо мазо ли ?  Joy

Не се притеснявай и аз от одеве се чудя дали да питам Simple Smile

# 482
  • Разпиляна във въображението
BD (на английски: Bondage & Discipline — Връзване и Дисциплина)
DS (на английски: Domination & Submission — Доминиране и Подчинение)
SM (на английски: Sadism & Masochism — Садизъм и Мазохизъм)

Уики. Не ми се четат сцени, а ми е интересно кой и защо го прави.

# 483
Твърде далеч  YA  ли е?

# 484
# 485
Скрит текст:
Почнах я и айде пак девствена девойка и секси пич.. Дано не ме разочарова книгата: )

Защо се учудвате, доста експлоатирана от авторите и доста привлекателна за аудиторията тема.

На 24.10 излиза на книжния пазар "Този мъж" -кн.1 на Малпас, издателство "Егмонт', след 20 дни, може би ще пуснат и е-формат.

Оф, тази поредица така я заобикалях, че от БДСМ ми е писнало, обаче сега взех да се чудя - висок рейтинг, популярна е, а и БДСМ-ът като гледам не е водещ, все пак. Някой чел ли я е на английски, да сподели мнение?

И мен ме интересува мнението ви за тази поредица? Дочело ми се е нещо съвременно: той да е богат, известен и плейбой докато не среща нея.... Май тази книга ще е точно такава, но ми се ще да не е едно към едно с Нюансите и Кросфайър?  newsm78

# 486
Момичета,Твърде далеч е част от поредицата Розмари бийч,ако не бъркам,е тя е от 11 книги,всичките все за тези главни герои ли е?

# 487
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Почнах я и айде пак девствена девойка и секси пич.. Дано не ме разочарова книгата: )

Защо се учудвате, доста експлоатирана от авторите и доста привлекателна за аудиторията тема.

На 24.10 излиза на книжния пазар "Този мъж" -кн.1 на Малпас, издателство "Егмонт', след 20 дни, може би ще пуснат и е-формат.

Оф, тази поредица така я заобикалях, че от БДСМ ми е писнало, обаче сега взех да се чудя - висок рейтинг, популярна е, а и БДСМ-ът като гледам не е водещ, все пак. Някой чел ли я е на английски, да сподели мнение?

И мен ме интересува мнението ви за тази поредица? Дочело ми се е нещо съвременно: той да е богат, известен и плейбой докато не среща нея.... Май тази книга ще е точно такава, но ми се ще да не е едно към едно с Нюансите и Кросфайър?  newsm78

Като чета резюмето, май ще бъде точно такава - тя е интериорен дизайнер, има служебна среща с него; той - "опустошително красив, очарователен и уверен в себе си плейбой" ( изключително изненадващ образ newsm03) Определено ще я пробвам. Само да си дочета сегашната.

ПП Това е трейлърът към книгата. Харесва ми.

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 20:42 от milenaka

# 488
  • Euskal Herria
Момичета,Твърде далеч е част от поредицата Розмари бийч,ако не бъркам,е тя е от 11 книги,всичките все за тези главни герои ли е?
Не, за техни приятели, братя, сестри и т.н.  На руски я има почти цялата, харесва ми. Само не знам Егмонт дали ще я преведат, или ще е само за Ръш и Блеър.

# 489
  • София
Хммм, прочетох резюмето на "Този мъж". Вероятно ще я започна. Дано да ми хареса!

Скрит текст:
Този на корицата нещо не ми изглежда чак толкова неотразим. Blush Затова обичам да няма лице на корицата, за да си изградя собствена представа за героя.

# 490
И аз не харесвам да има лице, защото понякога се получава обратен ефект. А когато няма- все този ми се привижда:

Скрит текст:

Пустият му Хенри значи...

# 491
  • Euskal Herria
Ммм... ако тръгнат да филмират Кросфайър, искам Хенри да играе  Grinning. Като ще е любовник от класа, поне да е хубав.

# 492
  • София
 yes  Много симпатичен човек   Flutter

# 493
И аз подобни си ги представям - чернокоси и синеоки...и като един италианец май беше, от сериала " Дъщерята на Елиза ".
Аз  " Вождът " още не съм я прочела, а я имам и на хартия, но само като видя фризурата му и ми се отщява. Simple Smile

# 494
  • Euskal Herria
Не знам защо правят такива корици. Гледах поредицата тук - страхотни модели са. А да не говорим, че описанието на вожда няма нищо общо с изобразения на корицата.
http://www.casadellibro.com/busqueda-libros?busqueda=monica%20mc … %20en&nivel=5

Общи условия

Активация на акаунт