За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 169
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Скофийлд, ако си започнала Лондон роуд, дай и' още един шанс. Аз също в началото се подразних и мислех да я зарежа, но продължих и много ми хареса, даже повече от първата.
Иначе могат да се четат самостоятелно. Главният от кн.3 Джамейка Лейн е най-добър приятел на Кам от кн.2 Лондон роуд, шляе се в апартамента му, дава някой любовен съвет и като цяло се запознаваме с него като бъдещ герой. Нищо, от което да почувстваш липса ако пропуснеш книгата.
Малко за Лондон роуд
Скрит текст:
Джо живее с майка си алкохоличка и малкия си брат, за когото е поела грижите. В желанието си да му осигури добър живот се среща предимно с богати мъже, докато не среща Кам. Той е графичен дизайнер, но остава без работа и започва като барман в заведението, в което работи и Джо. Освен това заживява, в нейната сграда. В началото си нямат доверие, но привличането между тях е по-силно.

По другото ти питане нямам опит. Simple Smile

# 466
  • София
Мислех си за Джей Лин. Не трябваше ли скоро да издадат или да са издали на български третата книга?

# 467
  • в страната на абсурдите
Не са я издали, а и не я виждам в плановете за издаване до края на 2015 година. Към края на октомври трябва да публикуват какво да очакваме от Книги За Любов през 2016 г.

# 468
  • София
Въртеше ми се в главата, че трябваше тази есен да я пускат, но явно бъркам книгата  Thinking

# 469
Прочетох ''Аз преди теб'' за едно денонощие,отдавна книга не ме беше разтърсвала толкова силно.
Очарована съм, нетипична история която не можах да оставя  до 3 ч. през нощта,  ревах като малко дете на последните 50 страници,а аз до сега на книга не съм плакала.
Сега мисля да започна Твърде Далеч-никога2, имам нужда от нещо по леко след Джоджо Мойс!!

# 470
  • Плевен / София
Прочетох ''Аз преди теб'' за едно денонощие,отдавна книга не ме беше разтърсвала толкова силно.
Очарована съм, нетипична история която не можах да оставя  до 3 ч. през нощта,  ревах като малко дете на последните 50 страници,а аз до сега на книга не съм плакала.
Сега мисля да започна Твърде Далеч-никога2, имам нужда от нещо по леко след Джоджо Мойс!!
след нея не можех да чета нищо....трябваха ми няколко дни да дойда на себе си...разтърсваща книга...имам я и на хартия.....

# 471
  • Варна
Аз приключих със Списък с убийства и мисля да почна Твърде далеч. Как е превода?  Да знам дали да я чета на български?
Харесват ми Бюкянън книгите, но една след друга ако се четат са много еднотипни. Все дългокраки миньончета и огромни красавци

# 472
  • Euskal Herria
На мен ми хареса превода на "Твърде далеч", поне нямаше нещо, което да ме дразни. Предполагам, че няма разминаване с оригинала. Ако някой е чел серията на английски, да каже дали е така.

# 473
  • Варна
Почнах я и айде пак девствена девойка и секси пич.. Дано не ме разочарова книгата: )

# 474
Почнах я и айде пак девствена девойка и секси пич.. Дано не ме разочарова книгата: )

Защо се учудвате, доста експлоатирана от авторите и доста привлекателна за аудиторията тема.

На 24.10 излиза на книжния пазар "Този мъж" -кн.1 на Малпас, издателство "Егмонт', след 20 дни, може би ще пуснат и е-формат.

# 475
  • София
Скрит текст:

Защо се учудвате, доста експлоатирана от авторите и доста привлекателна за аудиторията тема.

На 24.10 излиза на книжния пазар "Този мъж" -кн.1 на Малпас, издателство "Егмонт', след 20 дни, може би ще пуснат и е-формат.

Оф, тази поредица така я заобикалях, че от БДСМ ми е писнало, обаче сега взех да се чудя - висок рейтинг, популярна е, а и БДСМ-ът като гледам не е водещ, все пак. Някой чел ли я е на английски, да сподели мнение?

# 476
  • в страната на абсурдите

Егмонт писаха във фейсбук, че хартиената и е-книгата ще се появят едновременно.
Днес получих Завещанието на Кристен Ашли. Малко ми е странно - не съм чела книга на хартия от 2,5 години. Надявам се да е хубава.

# 477
Започнах четвъртата книга на Лори Фостър за Даш и лейтенантката! Peace  Оказва се, че Марго има някакви странни отношения със семейството си, които са я направили толкова студена! Даш се опитва да пробие черупката й, но вече съм почти на средата, а действието все още се развива в рамките на 1 ден без да има никакво развитие...Направо е влудяващо, но явно такъв е стилът на Лори Фостър! И все пак си следях цялата поредица, най-интересна ми беше историята на Рауди и Ейвъри! Wink
Дано стана малко по-интересно с Даш и Марго иначе ще започна да прескачам страници... newsm78
Аз се чудя дали да продължавам с поредицата,прочела съм само първата  Simple Smile Но в началото много трудно вървеше,чак към средата започна да става интересно.Но мисля да я продължа  Peace

Щом първата ти е вървяла трудно, значи по-добре не започвай втората! Joy Няма такава мъка, а имах големи очаквания, защото са интересни персонажите на Рийз и Алис! Просто си имай едно наум, третата книга ставаше, а четвъртата засега ми е супер посредствена! Но все пак от първата книга ми беше интересно как ще се развият връзките между другите герои и затова си допрочетох поредицата! Peace

Ами и аз не знам вече какво да правя  Laughing И без това имам около 20 книги свалени,явно тези ще останат по за накрая.Сега си поръчах от Твърде далеч втората книга-Никога.Да видим тя как ще е  Flutter

# 478
Момичета,ако не прочета Лондон роуд,мога ли да започна Джамейка лейн.Двете книги свързани ли са,че нещо Лондон не ми допада и не мога да я прочета,пък ми се ще да почна другата и след това и четвъртата.Ако  някой има желание да напише на две на три за какво става въпрос в Лондон роуд поне да знам,че да продължа напред с поредицата.
И още нещо,понеже не открих тук как да сложа в спойлер,ще попитам направо,не  е свързано с темата обаче,за което се извинявам.Просто ми трябва човек който да е купувал или продавал нещо в OLX,да го попитам нещо.Благодаря!!!
Аз всъщност първо прочетох Джемейка лейн и дори още не съм прочела Лондон роуд.Имаше много противоречиви мнения за нея,а после като видях резюмето на Джемейка лейн много ми хареса и направо я започнах  Peace

# 479
  • Разпиляна във въображението
Да питам има ли книга, която наистина да се придържа към БДСМ, или всичко е все някакъв вид БДСМ, но не съвсем? Признавам, че не съм чела Нюансите както трябва първата книга, а и втора-трета хич /за ориентир де/

Общи условия

Активация на акаунт