За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 186
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
......
https://www.goodreads.com/series/83045-chocolate-lovers - тази поредица дали е превеждана на български? Позната ми е отнякъде, но не съм я чела и се чудех.
съмнявам се... като гледам коментарите и оценките  Party Crazy Flutter- ако беше превеждана би трябвало да сме чули за нея.

# 436
  • София
Скрит текст:
За Тахо книгата няма да я бъде скоро. Днес мернах във фб пост на Кейти Евънс, че ще има. Но не я почнала още. В края на Мс Менхор има разговор между приятелите. Нещо се заформя с Джина.

Лошо. Обаче си мисля, че между него и Джина прехвърчаха искри още от първата книга. Или бъркам двойката  Thinking  
Джина не била за една нощ, а за съпруга. Сейнт им чете морал да не се задяват с приятелките. Тахо обясняваше как били само френдс и Джина се засегна. Момичетата подслушваха. Та има нещо там

Докато излезе следващата, ще забравя всичко. Явно ще препрочитам.

......
https://www.goodreads.com/series/83045-chocolate-lovers - тази поредица дали е превеждана на български? Позната ми е отнякъде, но не съм я чела и се чудех.
съмнявам се... като гледам коментарите и оценките  Party Crazy Flutter- ако беше превеждана би трябвало да сме чули за нея.

Аха, с висока оценка е. Сигурно някой я е препоръчал и може би оттам ми е позната, а и съм я отбелязала за четене  Thinking  Пробвах с различни заглавия на български, нищо не излиза, но има на руски.

# 437
  • Варна
Чела съм първата, когато беше фенфик. Средна работа. Има висока оценка, защото фенската маса е минала да удари едно рамо. Това за Seduction and snacks.

# 438
  • София
Значи отпада от списъка ми. И без това като резюме не ме впечатли, а се чудех защо е с толкова висока оценка.

ПП В Уотпад ли е било?

# 439
  • София
Тахо и Джина се заиграха още в първата книга, но нали Рейчъл я предупреди да стои далече от Тахо, защото бил женкар. Тя и самата Джина се пазеше от него. Явно не се е опазила докрай. Laughing

# 440
Някой чел ли е Защото си моя на Бет Кери - по-добра ли е от Нюансите?
По-скоро била като "Библиотекарката". Все още не съм я чела, споделям мнение на прочели я.

Общото между Кери и Джеймс е притегателната сила за двете авторки на БДСМ(а и само за тях ли?).
Преди време писах за книгата на Бет Кери: Препрочетете "Библиотекарката" на Л.Бел.
- богат 33 - 37 годишен плейбой, мецанат на библиотека - богат 33-37 годишен англ.бизнесмен, мецанат на художници,  и двамата увлечени по БДСМ
- 24 годишна, девствена библиотекарка - 24 годишна девствена художничка
Следва влюбване до безумие от плейбоя и ... предложение за брак Laughing

Резюме, по-кратко от това няма, но мисля, че изчерпва съдържанието и на двете книги. Пълнежа въпрос на богат речников запас.

# 441
  • Варна
ПП В Уотпад ли е било?
Не зацепвам за Уотпад какво е, но беше фен фик по Здрач във fanfiction.net. Общността е огромна и гласуват навсякъде. Нали Нюансите така набра скорост. Имам ги, заедно с Адът на Гейбриъл, принтнати във вариант Едуард и Бела Simple Smile

# 442
  • София
Ясно, мерси  Simple Smile

Ето го Уотпад - https://www.wattpad.com/home   Анна Тод нали от него беше започнала.

# 443
Някой чел ли е Защото си моя на Бет Кери - по-добра ли е от Нюансите?
По-скоро била като "Библиотекарката". Все още не съм я чела, споделям мнение на прочели я.

Общото между Кери и Джеймс е притегателната сила за двете авторки на БДСМ(а и само за тях ли?).
Преди време писах за книгата на Бет Кери: Препрочетете "Библиотекарката" на Л.Бел.
- богат 33 - 37 годишен плейбой, мецанат на библиотека - богат 33-37 годишен англ.бизнесмен, мецанат на художници,  и двамата увлечени по БДСМ
- 24 годишна, девствена библиотекарка - 24 годишна девствена художничка
Следва влюбване до безумие от плейбоя и ... предложение за брак Laughing

Резюме, по-кратко от това няма, но мисля, че изчерпва съдържанието и на двете книги. Пълнежа въпрос на богат речников запас.
Толкова я търсих тази книга че вече се чудех дали да не си  я поръчам в книжен вариант ..Благодаря за резюмето, явно няма да  я чета, след нюансите ми се гади от подобни книги...

# 444
Започнах четвъртата книга на Лори Фостър за Даш и лейтенантката! Peace  Оказва се, че Марго има някакви странни отношения със семейството си, които са я направили толкова студена! Даш се опитва да пробие черупката й, но вече съм почти на средата, а действието все още се развива в рамките на 1 ден без да има никакво развитие...Направо е влудяващо, но явно такъв е стилът на Лори Фостър! И все пак си следях цялата поредица, най-интересна ми беше историята на Рауди и Ейвъри! Wink
Дано стана малко по-интересно с Даш и Марго иначе ще започна да прескачам страници... newsm78

# 445
  • Пловдив
   Прочетох първата част на "Твърде далеч". Допадна ми. За четящите на руски в
Скрит текст:
litmir
я има цялата поредица "Розмари бийч".
     Случайно попаднах на "Адът на Гейбриъл" на Силвейн Рейнард. Не бях попадала скоро на романтична книга, която толкова да ми хареса.

# 446
Започнах четвъртата книга на Лори Фостър за Даш и лейтенантката! Peace  Оказва се, че Марго има някакви странни отношения със семейството си, които са я направили толкова студена! Даш се опитва да пробие черупката й, но вече съм почти на средата, а действието все още се развива в рамките на 1 ден без да има никакво развитие...Направо е влудяващо, но явно такъв е стилът на Лори Фостър! И все пак си следях цялата поредица, най-интересна ми беше историята на Рауди и Ейвъри! Wink
Дано стана малко по-интересно с Даш и Марго иначе ще започна да прескачам страници... newsm78
Аз се чудя дали да продължавам с поредицата,прочела съм само първата  Simple Smile Но в началото много трудно вървеше,чак към средата започна да става интересно.Но мисля да я продължа  Peace

# 447
Чели ли сте на Джоджо Мойс - Аз преди теб? Мнения?

# 448

Аз лично много харесвам тази книга.Не е типичния любовен роман ,ако това очакваш.Повечко драма и сълзи.Ако си почитател на такъв тип романи,този много ще ти хареса.  Simple Smile

# 449

Аз лично много харесвам тази книга.Не е типичния любовен роман ,ако това очакваш.Повечко драма и сълзи.Ако си почитател на такъв тип романи,този много ще ти хареса.  Simple Smile
Мерси, ще я започна, мисля че имам нужда от нещо различно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт