За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 185
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • в страната на абсурдите
Качили са Твърде далеч /книга втора/ в Data.

# 451
Не си спомняй кой препоръча "Влюбен до безумие" на Рейчъл Гибсън, но много му благодаря  Hug Историята ме грабна още на 10та страница и не ме пусна до самия край  Rolling Eyes Отдавна не бях чела нещо, което да ми задържи вниманието толкова дълго  Peace

Сега подхванах "Аз обичам Холивуд", макар че това май по-скоро е за темата чиклит  Blush

# 452
 Това книжле бива, започвам втора от поредицата. Става дума за вампири, конспирации, пандемична ваксина, която прави човешката кръв отровна за вамповете. Simple Smile Не бях попадала на подобна идея до сега. 

# 453
Не си спомняй кой препоръча "Влюбен до безумие" на Рейчъл Гибсън, но много му благодаря  Hug Историята ме грабна още на 10та страница и не ме пусна до самия край  Rolling Eyes Отдавна не бях чела нещо, което да ми задържи вниманието толкова дълго  Peace

Сега подхванах "Аз обичам Холивуд", макар че това май по-скоро е за темата чиклит  Blush

Аз съм една от препоръчалите я!  Heart Eyes Това ми е една от любимите книги, завърших я за една нощ, защото не можех да я оставя и съм си я препрочитала даже! Heart Eyes

# 454
Започнах четвъртата книга на Лори Фостър за Даш и лейтенантката! Peace  Оказва се, че Марго има някакви странни отношения със семейството си, които са я направили толкова студена! Даш се опитва да пробие черупката й, но вече съм почти на средата, а действието все още се развива в рамките на 1 ден без да има никакво развитие...Направо е влудяващо, но явно такъв е стилът на Лори Фостър! И все пак си следях цялата поредица, най-интересна ми беше историята на Рауди и Ейвъри! Wink
Дано стана малко по-интересно с Даш и Марго иначе ще започна да прескачам страници... newsm78
Аз се чудя дали да продължавам с поредицата,прочела съм само първата  Simple Smile Но в началото много трудно вървеше,чак към средата започна да става интересно.Но мисля да я продължа  Peace

Щом първата ти е вървяла трудно, значи по-добре не започвай втората! Joy Няма такава мъка, а имах големи очаквания, защото са интересни персонажите на Рийз и Алис! Просто си имай едно наум, третата книга ставаше, а четвъртата засега ми е супер посредствена! Но все пак от първата книга ми беше интересно как ще се развият връзките между другите герои и затова си допрочетох поредицата! Peace

# 455
Започнах четвъртата книга на Лори Фостър за Даш и лейтенантката! Peace  Оказва се, че Марго има някакви странни отношения със семейството си, които са я направили толкова студена! Даш се опитва да пробие черупката й, но вече съм почти на средата, а действието все още се развива в рамките на 1 ден без да има никакво развитие...Направо е влудяващо, но явно такъв е стилът на Лори Фостър! И все пак си следях цялата поредица, най-интересна ми беше историята на Рауди и Ейвъри! Wink
Дано стана малко по-интересно с Даш и Марго иначе ще започна да прескачам страници... newsm78
Аз се чудя дали да продължавам с поредицата,прочела съм само първата  Simple Smile Но в началото много трудно вървеше,чак към средата започна да става интересно.Но мисля да я продължа  Peace

Щом първата ти е вървяла трудно, значи по-добре не започвай втората! Joy Няма такава мъка, а имах големи очаквания, защото са интересни персонажите на Рийз и Алис (даже съм забравила за какво ставаше дума, а я прочетох сравнително скоро)! Просто си имай едно наум, третата книга ставаше, а четвъртата засега ми е супер посредствена! Но все пак от първата книга ми беше интересно как ще се развият връзките между другите герои и затова си допрочетох поредицата! Peace

# 456
  • в сърцето на един мъж...
Май книги спасете ме пак не работи  Confused Да попитам, някой има ли я в електронен вариант "Влюбен до безумие" на Рейчъл Гибсън или да каже къде я има Embarassed Много искам и аз да я прочета.

# 457
# 458
В Читанка я има

# 459
Благодаря, не знам защо реших, че няма да я има в читанка  Embarassed

# 460
  • в страната на абсурдите
Имаше запитване във фейсбук към Тиара Букс дали скоро ще издават нова книга на Рейчъл Гибсън.
Отговорили са:  В момента не можем да посочим нищо ориентировъчно относно авторката.

# 461
  • Варна
Днес теглих от книги спасете ме, че и през телефона. Работеше си сайта.

# 462
Красе, явно е било нещо временно, защото се оправи и дръпнах после книги.

# 463
И аз не мога да отворя книги спасете ме от вчера! Sad
Иначе довърших 4-тата книга на Лори Фостър от поредицата Любов под прикритие и се ядосах, че тя пак успя да замеси нова двойка за която се оказа има отделна книга! Tired Става въпрос за Канън и едно момиче Ивет! Нищо не се случва между тях, защото той я смята за прекалено малка и в края на книгата тя заминава за един град, той за друг за да стане ММА боец....но се подразбираше че ще има история и за тях! Книгата обаче я има само на английски, а и май тя ще е началото на друга поредица и взе да става сложно...  Joy

# 464
Момичета,ако не прочета Лондон роуд,мога ли да започна Джамейка лейн.Двете книги свързани ли са,че нещо Лондон не ми допада и не мога да я прочета,пък ми се ще да почна другата и след това и четвъртата.Ако  някой има желание да напише на две на три за какво става въпрос в Лондон роуд поне да знам,че да продължа напред с поредицата.
И още нещо,понеже не открих тук как да сложа в спойлер,ще попитам направо,не  е свързано с темата обаче,за което се извинявам.Просто ми трябва човек който да е купувал или продавал нещо в OLX,да го попитам нещо.Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт