За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 070
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Не знам какво да докладвам вече...нищо не ми привлича вниманието...май и аз трябва да препрочитам.
Сега е момента да ми препоръчате нещо Mr. Green
Наградата я изчетох....хареса ми...но мен всички книги на авторката ми харесват.
Изчетох книгите на Джули Джеймс....пфу...малко разтегливи....но стават за запълване на времето.

# 601
Почти завърших Твърда решимост, хареса ми, но нямам много време да чета така бързо, както преди.  Аз си падам по такъв сюжет книги, напомня ми на Тюлените на Марлис Мелтън.
И на мен ми се чете нещо историческо подобно на Линдзи, Клейпас, Макнот. Последно време има бум на книги като Нюансите, Красивите, а на мен точно те не ми се нравят нещо  Confused
Последната историчесса книга, която наистина ми хареса бе Негодник по неволя. Сега се заглеждам по поредицата на Сабрина Джефрис- Хората на херцога, не съм я чела още, а другите й две книги в Читанка много ми бяха харесали.

# 602
  • Варна
Той и моя рокер е с дълга коса и брада ама на корицата е прилежно подстриган и леко набол само: ) Това за Ride steady на Кристен Ашли

Гледам,че това е 3-тата книга от поредицата.Първите 2 чела ли си ги?
Аз почнах преди години с предната поредица за Dream man, там са 4 книги. Последната е за Так президента на Хаос МС. След това почва спин оффа за Хаос МС. Първата е за приятелката на жената на Так и член на клуба. Втората за щерка му и член на клуба. Третата е за член на клуба и училищната му любов. Аз харесвам всичко на Кристен Ашли. Все мъжаги, все устати жени, в повечето случаи над 35 дори. Няма някакви девойки по на 17 дето не знаят какво искат. Чела съм и четири книги от Колорадо мен, толкова и от Бърг сериите. Все хубави, но мнооого дълги ги пише.
Каня се на Рок чик и от нея се появяват герои тук.

# 603
Много бързо пишете, не мога да ви смогна!  Mr. Green Тази вечер ако бебчо спи ще започна и аз ''Този мъж'' макар че не съм си завършила още историческия роман, който го мъча цяла седмица! Peace Аз като фен на Кросфайър и Нюансите предполагам, че ще ми хареса, иначе много бързо беше качена книгата...тъкмо мислех днес да си я купувам и хоп тя взе, че се появи в книги спасете ме!  Party
mecani честито бебче, да ви е живо и здраво и много да те радва!  Heart Eyes Моят юнак утре става на 3 месеца и за този период съм прочела не повече от 5-6 книги, не знам при теб как е хихи!  Joy

# 604
  • В къщурката на хълма на феите
ами моя господинчо е на 2 седмици .. дето се вика - рано е да се каже Mr. Green Mr. Green

# 605
mecani  честито!

# 606
  • в сърцето на един мъж...
Мецани, честито, чудех се къде се загуби  Grinning Да е жив и здрав, умерено поспалив и да ти оставя време за четене Hug

# 607
  • В къщурката на хълма на феите
много ви благодаря момичета! Hug Hug Hug

Гея аз ви наглеждах, но просто като няма време за четене, не съм писала, щото щеше да е само спам .. та си записвах идеи за книги и събирах да има за светли дни, в които децата ще спят, мъжа ще ги наглежда, пък аз ще лежа и ще чета Mr. Green Mr. Green

# 608
  • Варна
Мецани, честито и да ти е жив и здрав! 
Аз време за книги намерих почти половин година след раждането. Сега е на 1.10 г и съм в стария ритъм горе-долу. Само не мога да си позволя вече лукса да чета цяла нощ.

# 609
  • София
Мецани, честито! bouquet

Аз се чудя, дали да не започна "Този мъж". Не съм някакъв върл фен на подобни сюжени, но книгата нашумява и съм любопитна. Blush

# 610
  • в сърцето на един мъж...
Аз започнах втората на Рейчъл Гибсън и ми харесва за сега също толкова, колкото и другата.

# 611
  • Керодиспансера
Благодаря ви, момичета  Hug Heart Eyes Hug
Изтеглих я  Peace
Мецани  Hug честита рожба  bouquet

# 612
  • София
Мецани, и от мен честито  Simple Smile

Скрит текст:
Мецани, честито! bouquet

Аз се чудя, дали да не започна "Този мъж". Не съм някакъв върл фен на подобни сюжени, но книгата нашумява и съм любопитна. Blush

Ако в момента не си на такава вълна, ти предлагам да не бързаш. Правила съм грешката да се насилвам за дадена книга, съответно не съм във възторг от нея, а после се усещам, че въобще не е била толкова зле, а просто моментът не е бил подходящ.  Simple Smile

# 613
  • София
milenaka, благодаря много за съвета. bouquet Да, вероятно ще изчакам малко. Peace

# 614
  • Пловдив
И аз започнах "Този мъж",стана ми интересна като прочетох тук за нея,но не ме впечатлява честно казано,а съм по средата вече.Прилича ми на "Кросфайър",но е по-слаба,характерите на главните герои ми стоят някак кухи и непълни,липсва и логично обяснение на постъпките им.

Общи условия

Активация на акаунт