За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 066
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Euskal Herria
Благодаря ти! Видях, че в края на първа книга има една допълнителна глава от името на Джеси, затова помислих, че може да видим и неговата гледна точка, ама явно няма.

# 586
  • София
Досега сравнявах двете книги. В английския вариант, главите са 38 и няма никаква допълнителна глава от името на Джеси. На български главите са 33 плюс допълнителна. На английски последната, 38-ма глава е когато Ава отива при него, в жилището, което тя обзаведе, заварва го пиян до козирката, става скандал, той чупи стъклото на колата си, Ава бяга и последната сцена е как тя се прибира в апартамента си, там са Кейт и Сам, тя се стоварва на пода, плаче и някой от тях я прегръща. Това е последната сцена във варианта на английски.

Не знам дали има разлика в превода, защото погледнах само номерацията на главите, не съм се зачитала на български.

ПП Като се изключи допълнителната глава, краят е същият. Нямам представа откъде идва това разминаване.

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 00:49 от milenaka

# 587
  • Euskal Herria
А дали има съществена разлика между превод и оригинал? Аз няма как да разбера. Прави ми впечатление, че има доста правописни грешки, пропуснати една-две думи, ама е приемливо. А, и поне е "бебчо". Не знам защо, но лично мен много ме дразни "бебо".

# 588
Пусто любопитство , и аз започнах ''Този мъж''....Още съм в началото, но нещо не ме грабва, имам чувството че започвам да чета на ново ''Кросфайър''(която харесвам) ... Като се започна  със   това че главния е ''толкова съвършен '', ''секс бог'' и ''невероятно висок'' та завърша с това че естествено решава че  трябва да я  ''ч*ка''(леле как ме дразни този израз в последно време)...и и го казва директно без заобикалки . Mr. Green
Героинята, и тя като Ева, млада , нахакана,и естествено  ''напълно смаяна'' и ''превръщаща се в развалина'' само като го гледа. Поне не е като  Ана от 50-те нюанса, че от нея ми се повръщаше.

# 589
Здравейте  Hug
От къде я четете тая "Тоя мъж "   newsm78 Заинтрегувахте ме , а не мога да я открия в електронен вариант на български  newsm78

http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%B … B0%D0%BD%D0%B5%2F

Гледай сега пропаганда и дезинформация, ццццц. В книгата май описват главния като русоляв със зелени очи, а на корицата турили този смугъл левент, да не знам сега кого да си представям tooth Пак ще прегледам описанието, за да си калибровам настройките animal085

# 590
  • Варна
Той и моя рокер е с дълга коса и брада ама на корицата е прилежно подстриган и леко набол само: ) Това за Ride steady на Кристен Ашли

# 591
Той и моя рокер е с дълга коса и брада ама на корицата е прилежно подстриган и леко набол само: ) Това за Ride steady на Кристен Ашли

Гледам,че това е 3-тата книга от поредицата.Първите 2 чела ли си ги?

# 592
  • София
От мен глас за първата  Simple Smile  Втората още не съм я чела. Обаче на рокера съм му хвърлила око, де.

# 593
Тогава записвам за четене.  Simple Smile

Да сте чели?  Simple Smile

https://www.goodreads.com/series/131990-game-on

# 594
  • В къщурката на хълма на феите
дами, жива съм! Mr. Green и пак съм мама и най-накрая имах време да прочета нещо, за да си разсейвам следродилната депресия .. прочетох на Аби Глайнс втората книга и също като първата доста ми хареса, само дето леко се подразних от тая гигантична драма - обича ме, не ме обича, достоен/а съм, не съм достоен/а, ама да речем че просто не съм проявила достатъчна търпимост .. сега съм си ги наредила Ястреба, Наградата, Прокълната целувка и още 3-4 книги, представляващи интерес за недоспалия ми мозък, та като цяло ще имам какво да чета до Коледа Mr. Green

# 595
  • София
Мецани, честито bouquet bouquetмного радост да ви носи и Щастливо и здраво детство на малкия мъж!

# 596
  • Euskal Herria
mecani, честито! Да са ти живи и здрави дечицата! Бебето да е кротко, та да имаш достатъчно време за релакс!

# 597
Честито, мецанке  Hug Живи и здрави да сте всички, малкият нека е послушен да има време и за книги Simple Smile

# 598
mecani , честито! Simple Smile Да е тихо и доволно бебето, да те оставя да четеш и споделяш с нас. Simple Smile

Аз след трагедията Кросфайър ( май съм единствената, която не  я е харесала и се е отказала от нея)  започнах една изгубена в киндъла поредица - https://www.goodreads.com/series/44695-jaz-parks ,  и взех че останах доволна. Simple Smile 

Пък ако знаете как ми се чете нещо историческо, като старите на Джоана..  май ми е дошъл момента да препрочитам старите книги.

# 599
  • Плевен / София
mecani Partyчестито синче и от мен......да расте бързо и да е кротко....гледането на син е различно от дъщеря......дано имаш време за четене....
сега да докладвам....направих голяма глупост... ooooh!след Наградата....прочетох след дискусиите  Този мъж  и ми беше много странно след крале и рицари да чета за собственик на секси клуб на който така и не разбрах възрастта.. моля, който е чел на английски втората книга да каже става ли ясно каква е ролята на Сара/приятелка и служителка на Джеси/ Thinking

Общи условия

Активация на акаунт