За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 085
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Подхванах Кросфайър най-накрая и съм много разочарована.  Никак не харесвам героите, много глупаво съшити са им образите.  Tired  ТОЙ уж доминираща личност, властен пък през 2 страници се извинява и се моли да не е сгафил лука.. ИЗоставям я на средата на първа книга. Неам нерви! Simple Smile

# 571
Аз подхванах "Да се влюбиш в изкусител" на Лиз Карлайл! Simple Smile Купих си я със списание, исторически роман, но доста трудно ми върви... Confused Не е особено динамична, предсказуема е, но все пак ще си я допрочета...
След похвалите и на мен ми се чете "Този мъж"! Само ме е яд, че историята ще продължи в 3 книги, а тъй като не ми се чете на английски ще чакам да излязът останалите 2 от поредицата кой знае кога! Tired Затова и още не съм си я купила  Peace

# 572
Привет на всички!
Едва сега се навих да прочета "След" на Анна Тод. Има ли продължение трилогията? Завършва незавършено Joy

# 573
  • Варна
Привет на всички!
Едва сега се навих да прочета "След" на Анна Тод. Има ли продължение трилогията? Завършва незавършено Joy

Има Simple Smile най-новата е "Преди" (Before), но дали е продължение или пред-история...

# 574
  • Керодиспансера
Здравейте  Hug
От къде я четете тая "Тоя мъж "   newsm78 Заинтрегувахте ме , а не мога да я открия в електронен вариант на български  newsm78

# 575
  • в сърцето на един мъж...
Аз прочетох за отрицателно време - Влюбен до безумие, много ми хареса. Видях, че има още една книжка на Рейчъл Гибсън и ще метна и нея  Grinning

# 576
  • София
Здравейте  Hug
От къде я четете тая "Тоя мъж "   newsm78 Заинтрегувахте ме , а не мога да я открия в електронен вариант на български  newsm78
В Хеликон я има в хартиен и електронен.
Заглавието е "Този мъж ". Под "тоя " няма да я намериш.

# 577
Здравейте  Hug
От къде я четете тая "Тоя мъж "   newsm78 Заинтрегувахте ме , а не мога да я открия в електронен вариант на български  newsm78
Преди малко видях, че се е появила във ФБ.

# 578
  • Под кривата круша
Здравейте  Hug
От къде я четете тая "Тоя мъж "   newsm78 Заинтрегувахте ме , а не мога да я открия в електронен вариант на български  newsm78

http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%B … B0%D0%BD%D0%B5%2F

# 579
  • Варна
Здравейте  Hug

http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%B … B0%D0%BD%D0%B5%2F

bouquet bouquet bouquet

# 580
  • Разпиляна във въображението
Започнах Този мъж. Май няма да се разбера с нея, освен ако не стисна зъби и продължа напред. Думата, която ми се върти в главата е "клише". Не се разбрах с Лондон..., Нюансите и Красивите. Този Патрик ми звучи като някакъв педофил Crossing Arms Като се замисля ще взема да пробвам Влюбения до безумие Whistling

# 581
  • София
Кой Патрик   Rolling Eyes

# 582
  • Разпиляна във въображението

Колегата й. С посребрена коса и я нарича "цветенце". Още в първите страници е. Оставям книгата, където скача в "моето мини" все едно на пътя са няколко и се ядосва и аз не разбрах за какво. Ава, Ана, Ева... все едни и същи Laughing

Нещо съм раздразнителна. Завърших една книга, която толкова хвалеха, че едвам й сложих 2ка

# 583
  • Euskal Herria
milenaka, аз искам да помоля, когато приключиш с втора част, да дадеш резюме как продължава историята. Пак ли е от името на Ава, или този път има и от името на Джеси. На руски не намирам серията.

# 584
  • София

Колегата й. С посребрена коса и я нарича "цветенце". Още в първите страници е. Оставям книгата, където скача в "моето мини" все едно на пътя са няколко и се ядосва и аз не разбрах за какво. Ава, Ана, Ева... все едни и същи Laughing

Нещо съм раздразнителна. Завърших една книга, която толкова хвалеха, че едвам й сложих 2ка

Този съвсем го забравих, даже започнах да се чудя в коя от поредиците е бил главен  ooooh!  Laughing  Въобще не обърнах внимание на колегите, те са само за фон. Иначе, да - Нюансите, Кросфайър, Този мъж... От едно и също тесто са  yes

Яна, 11% от втората  - от името на Ава се разказва и няма индикация за промяна. Мисля че и третата ще бъде така.
ПП На руски нали се пише Джоди Эллен Малпас? Защото и аз намирам само първите книги от двете ѝ трилогии, което ми е много странно. Да не би да бъркам изписването?

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 00:30 от milenaka

Общи условия

Активация на акаунт