За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 097
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Въпрос към челите "Този мъж":

Скрит текст:
Той ли ѝ свива противозачатъчните?

# 556

И аз сега се сетих за "Перфектния мъж".Много е хубава.Помня,че се чудих дали да я започвам и много ми хареса.Също се сещам за Нора Робъртс-"Ледена страст","Истински лъжи" и други нейни.А на Джули Джеймс също започни задължително "Закони на привличането"  Peace А чела ли си поредицата "Заплетени"?
Чела съм повечето книги на Нора Робъртс, Ледена страст - даже съм я препрочитала, че много ми хареса. Заплетени , също!!
Благодаря все пак!!
Перфектния мъж не можах да я намеря в електронен вариант,но започнах ''Най - сексапилният  мъж '' , за сега ми харесва, интересна е!!

Перфектния мъж я има тук http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%9B%D0%B8%D0%BD%D0%B … D1%8A%D1%80%D0%B4. В общи линии там има много нейни книги. Елизабет Лоуел също е добра и предполагам, че ще ти хареса.

# 557
  • Варна
Почнах Ride steady Chaos 3 , на Кристен Ашли. Много ми харесва. Защо си губя времето с всякакви чудесии, като си фен на Кристен?!  Радвам, че имам още една от Хаос поредицата. После просто ще подхвана нещо друго нейно. Написала я в стил biker и си я чета бавно, понякога ми е трудно да схвана изречението чак, толкова жаргон напълнила

# 558
  • София
Току-що прочетох "Този мъж". Определено ми хареса, много, въпреки че се сещам за много малко мъжки образи, които да са ме вбесявали толкова силно, колкото Джеси. Още сега "захапвам" втората.

ПП До края на книгата нямаше никакъв БДСМ, освен няколко майтапа на тази тема.

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 01:12 от milenaka

# 559
Добро утро!

Скрит текст:
Моля някой да ми каже защо в МБ не ми позволява да кача Прокълната целувка?
Излиза ми само правото да избера първата книга, която вече е качена.
Качвала съм и преди книги и не съм имала проблем

# 560
Току-що прочетох "Този мъж". Определено ми хареса, много, въпреки че се сещам за много малко мъжки образи, които да са ме вбесявали толкова силно, колкото Джеси. Още сега "захапвам" втората.

С отворен край ли е първата?

# 561
  • София
Ами да, както и при Нюансите и Кросфайър.

# 562

Благодаря за резюмето.

# 563
Добро утро  bouquet

Почнах я снощи и до нощите мн ми хареса до момента, а втората книга на англ. newsm78

Вчера гледах, че Кросфайър 5, ще излиза

# 564
  • София
Скрит текст:
Добро утро  bouquet

Почнах я снощи и до нощите мн ми хареса до момента, а втората книга на англ. newsm78

Още няма дата. Обаче... Харесвам Кросфайър, но ме е страх от "изнасилени" продължения.

А "Този мъж 2" я чета на англ., да.

# 565
Довърших ''Най сексапилният мъж'',хареса ми! Скоро не бях чела книга в която главната героиня  не се е разтреперила на докосването на главния и още на 3 стр. не решила че е влюбена в него, а на  4стр. вече да се са почнали  в леглото.
Сега почвам ''Перфектния  мъж'',надявам се да ми хареса, предполагам че докато я прочета ще са пуснали '' този мъж'' в интернет...че не ми се дават пари да я купувам.

# 566
  • Euskal Herria
Въпрос за "Този мъж" - или по-скоро за продължението: разбира ли се кой скрива хапчетата? Още съм по средата на първа книга.

# 567
И аз , ама нали това вече  е края, че то теглиха теглиха едни локуми  Joy

Скрит текст:
Добро утро  bouquet

Още няма дата. Обаче... Харесвам Кросфайър, но ме е страх от "изнасилени" продължения.

А "Този мъж 2" я чета на англ., да.

а от къде  да си я изтегля  newsm78

# 568
  • София
Ха, Яна, историята с хапчетата и на мен ми бъркаше в здравето  Grinning  Обаче съм съвсем в началото на втората и още нищо не е ясно.

Гери, от тук ги свалих на английски и трите - http://gen.lib.rus.ec/ Само в полето трябва да ти е маркирано да се търси във "Fiction", а не в "LibGen (Sci-Tech)"

# 569
  • Пловдив
Здравейте някой чел ли е новата книга на Джейми Макгуайър- Красива забрава?
За,,Този мъж,, книгата е поредица нали така?А в другите книги пак ли е продължение на историята на геройте от първата?
    mama_bobo, четох я на руски. За един от братята на главният герой е.

Общи условия

Активация на акаунт