За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 109
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Сега се сетих че съм чела Закони на привличането на Джули Джеймс ..явно не ми е съвсем непозната авторката.
Сега започвам Най -сексапилният мъж,после Онази нощ...така че за тази седмица ще има какво да чета ...Благодаря Praynig

# 541
  • в страната на абсурдите
Някакви отзиви за тази книга?

Скрит текст:

Мъча я в момента. Не е моята книга. Не успя да ме грабне. Идват ми в повече и употребата на бейби, главният герой е прекрасен по пет пъти на страница /това към средата/.... Купих я в хартиен вариант и съжалявам, че го направих. Възможно е пък на теб да ти хареса.
Егмонт бяха писали, че Този мъж ще излезе в хартиен и електронен вариант едновременно, което съответно не стана. Гледам, че не отговарят и на въпросите кога ще се появи е-книгата, което не е много коректно.

# 542
  • Euskal Herria
"Този мъж" от тази нощ е налична в електронен вариант, пуснаха я за продажба.

# 543
  • в страната на абсурдите
Това е добре. Тази сутрин отварях сайта на Егмонт и я нямаше. Благодаря, че сподели!

# 544
  • гр.София
Прочетох двете книги на Шанън Макена, Зад затворени врати и Мъж в сянка.Ако някой знае има ли и други книги.Изглежда ми ,че е поредица.

# 545
  • София
*Silver*, мерси за отзивите. Засега ще се въздържа.
YanaDG, започна ли книгата? Дай отзив, моля те, и аз мисля да си я закупя.

# 546
Хаха аз пък започнах да чета Породите.Така и така всичко ми е еднообразно,това поне си го знам.  Grinning

Понякога отминавам малко с мишока,ама все пак ми е интересно.Решила съм да настигна авторката,въпреки че като гледам доста книги има от поредицата. 30  Shocked а аз съм още на 16  Crossing Arms Mr. Green и продължава да пише.  Laughing

# 547
Е ти трябва вече да си стигнала до децата им, нали? А 30та за какво ли е, за внуците вече?!
Аз лично започнах Породите с голям ентусиазъм, но само 1-2 ми допаднаха. Останалите са много еднотипни. Чак проверявах коя книга точно чета, да не би да съм я прочела вече.

# 548
HAPPY,за жалост още не са децата,камо ли внуците.Сигурно както е тръгнала към 50 брой.  Mr. Green Аз чакам най-вече книгата за Каси Синклер,която беше малкото момиченце от "Вълкът на Елизабет",но явно още не й е дошло времето.

# 549

Вики, освен да ти препоръчам "Перфектният мъж" на Линда Хауърд, "Влюбен до безумие" на Рейчъл Гибсън и няколко книги от Джули Джеймс! Щом ги помня значи са ми харесали и направили добро впечатление... Peace
Хриси, Благодаря ти!
Сега видях резюмето на ''Перфектния мъж'' , изглежда е интересна, ще я започна.
Влюбен до безумие ,съм я чела и ми хареса супер много. Ако се сещаш др . подобни книги-  в които героите са бивши , или се познават от по рано , моля да споделиш.
Мисля че до сега не съм чела нищо на Джули Джеймс (може и да не съм запомнила името на авторката),препоръчай и  нещо нейно.

И аз сега се сетих за "Перфектния мъж".Много е хубава.Помня,че се чудих дали да я започвам и много ми хареса.Също се сещам за Нора Робъртс-"Ледена страст","Истински лъжи" и други нейни.А на Джули Джеймс също започни задължително "Закони на привличането"  Peace А чела ли си поредицата "Заплетени"?

# 550
Явно доста съм прескачала, щом съм чела за децата им...

# 551
  • Euskal Herria
Е, то май при всички серии го има това пренасищане и почват да ни се струват еднообразни. Най-вече когато се подхванат от първа книга и се четат наред.

# 552

И аз сега се сетих за "Перфектния мъж".Много е хубава.Помня,че се чудих дали да я започвам и много ми хареса.Също се сещам за Нора Робъртс-"Ледена страст","Истински лъжи" и други нейни.А на Джули Джеймс също започни задължително "Закони на привличането"  Peace А чела ли си поредицата "Заплетени"?
Чела съм повечето книги на Нора РОбъртс, Ледена страст - даже съм я препрочитала, че много ми хареса. Заплетени , също!!
Благодаря все пак!!
Перфектния мъж не можах да я намеря в електронен вариант,но започнах ''Най - сексапилният  мъж '' , за сега ми харесва, интересна е!!

# 553
Някой ,който е чел "Защото си моя" и ''Този мъж" ,може ли да изрази мнение,коя си заслужава покупката.Все се случва да си купя или книга,която бързо се качва в интернет или не си заслужава парите Thinking

# 554
  • Сидни
Аз започнах да чета романи от романи от Айрис Йохансен...не са лоши, харесват ми за сега...

Общи условия

Активация на акаунт