За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 512
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • София
За дата писах вече. Има проблем явно. Засега има предупреждение стари потребители да не се регистрират отново. И не позволява да се логваш, ако вече имаш регистрация.

Да, прочетох те. Мерси! Peace

# 31
  • Варна
Напредвам с Лейдито, забавна е.

# 32
  • Euskal Herria
От фейсбук страницата на Дата:
https://www.facebook.com/Data-BGNET-425800950875307/timeline/
Уважаеми потребители, поради смяна на системата, временно няма да имате достъп до сайта, за което Ви молим да ни извините!

# 33
Благодаря за новата тема!!!   bouquet
Аз в момента се мъча с Буреносни страсти на Айрис.... за сега не е кой знае какво, но ще видим.....

# 34
  • в сърцето на един мъж...
Яна, благодаря. Явно ще чакаме да си влязат в релси с поредицата  Simple Smile
Херич, която сложиш Laughing

# 35
  • ВАРНА
Аз все още се мъча с Обещанието на Тъндър... Но пък харесвам индиански сюжети и затова не се отказвам  Mr. Green Мисля,че пак имаше някаква индианска,в която главната търси баща си някъде в някаква пустош и трябва да наеме водач,за да минат през индиански територии...  newsm78 В темата май беше коментирана,но не се сещам коя е  Thinking Иначе се радвам,че ще имам с какво да се поразсея после - С.Е.Филипс ми е идеална след тегави книжки  Peace

# 36
  • гр.София
Благодаря romanti4ka.🌸
А защо са с половинки книгите.Не 3 а 2,5.
И ако знаеш кога, ще излезе при нас .За Джена и Изи.
 И ако си я чела на английски език.Хубава ли е като другите книги.
(На Лора Кей).

# 37
  • Euskal Herria
Четох отговорите на Тиара букс за серията на Лора Кей. Новелите (номерирани с половинки) засега не били включени в издателския им план и нямало да ги издават като самостоятелни книги. Ако имало читателски интерес, тогава можело да ги съберат всичките и да ги издадат в една книга. Към края на септември се очаква да излезе следващата книга от "Хард Инк". Трябвало е по-рано, но имали технически проблеми и затова се бавели.
Скрит текст:
Цитирам отговорите им от фейсбук страницата:
Издателство Тиара Букс Здравейте, новия роман от поредицата "Рискована любов" ще излезе заедно с "Морето на спокойствието", веднага след тях можете да очаквате и следващите книги от поредиците на Алиса Дей, Кинли Макгрегър и Лора Кей. Дата ще обявим скоро. Както писахме преди време имаме технически проблем, чието отстраняване отне повече време, отколкото предполагахме, но всички обещани книги ще бъдат реализирани, както и няколко нови проекта. Благодарим ви за търпението.

Издателство Тиара Букс Историите на Изи и Джена, Чарли и Джеръми и Джес и Айк са описани в кратки новели, които няма да бъдат издадени самостоятелно. Все още обмисляме издаването им в общ сборник след завършването на поредицата, но всичко зависи от интереса на читателите.

Издателство Тиара Букс Здравейте, следващата книга от поредицата се подготвя за края на септември, а в нея ще прочетете историята на Марз.

# 38
  • В сърцето на любимия човек
пънче-мънче   http://dox.bg/files/dw?a=1ecf5e0019

Благодаря за темата  bouquet

Много благодаря  Hug

# 39
  • София
Напредвам с Лейдито, забавна е.

И аз я започнах, но не мога да повярвам, че я остави сама да си мъкне куфарите. Crossing Arms

# 40
  • гр.София
За Джена и Изи ,Джес и Айк. Разбрах.Само че за Чарли и Джеръми .
Как да го разбирам.😃
Приятелки ще си имат ли или друго ще да е.
Те са братята на геройте от първата книга нали.
(Лора Кей)

# 41
Аз вчера я свърших По-кротко лейди,наистина е забавна,тия двамата как си отговарят само.И сестрата на Кени и тя една лудетина,искаше ми се нейната история да беше още повече разгърната.Всички герои ми харесаха,то в книгите на С.Е.Филипс това ми допада,че обръща внимание и на др герои,не само на главните и те в повечето случаи са едни чешити. Жалко,че авторката няма много преведени книги,аз започнах отново Чикаго старс да чета,ама друго си е нещо ново и нечетено.

# 42
  • София
Стигнах до петата книга от поредицата Треска на Карън Мари Монинг. Мислех, че съм преодоляла разните му там тип Здрач истории, но тази поредица  ме грабна и не усетих кога стигнах петата.

Впрочем това би трябвало да е и последната, нали? Завърши доста завършено  Laughing , но пък знае ли човек.

# 43
nushi, YanaDG ти е отговорила.На мен новелата за Изи и Джена не ми хареса толкова и може да се пропусне.  Peace

Мисля,че Чарли и Джеръми ще са двойка,а и на самата корица са двама мъже  Simple Smile

# 44
Стигнах до петата книга от поредицата Треска на Карън Мари Монинг. Мислех, че съм преодоляла разните му там тип Здрач истории, но тази поредица  ме грабна и не усетих кога стигнах петата.

Впрочем това би трябвало да е и последната, нали? Завърши доста завършено  Laughing , но пък знае ли човек.

Наистина е много грабваща,мисля че има непреведени книги за шотландския клан,които книги са си точно любовни,тази поредица е по-хард...

Общи условия

Активация на акаунт