За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 618
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен / София
Здравейте,момичета!  Peace Аз се затрих последните 2 месеца, но съм с малко бебче и още свикваме един с друг... Защо ли се заблуждавах, че изляза ли в майчинство и ще се отдам на романчетата!  Laughing
И тъй като киндъла ми е развален и не остава време за ремонт си купувам книжките, които се продават със списания!  Flutter Още не съм ги почнала, но ми се иска да вляза малко в час с новите заглавия!
Кои книжки бихте ми препоръчали да си купя от по новите на хартиен носител и да не съжалявам за дадените 10-17 лв. Егмонт доста книжки издадоха напоследък, кои ви харесват?
 Хубава ли е "Индия Плейс" или тази новата книга на Силвия Дей? Благодаря   bouquet

Хриси  Hug да ти е живо и здраво детенцето....така е , поне в началото няма да имаш време за книжки.....аз си купих и двете книги за които питаш, но спокойно можеш да изчакаш да си оправиш киндъла и да ги свалиш в електронен вид....аз бих ти препоръчала Вождът и Оковите на миналото....аз поне не съжалявам, че ги купих....

# 61
Здравейте,момичета!  Peace Аз се затрих последните 2 месеца, но съм с малко бебче и още свикваме един с друг... Защо ли се заблуждавах, че изляза ли в майчинство и ще се отдам на романчетата!  Laughing
И тъй като киндъла ми е развален и не остава време за ремонт си купувам книжките, които се продават със списания!  Flutter Още не съм ги почнала, но ми се иска да вляза малко в час с новите заглавия!
Кои книжки бихте ми препоръчали да си купя от по новите на хартиен носител и да не съжалявам за дадените 10-17 лв. Егмонт доста книжки издадоха напоследък, кои ви харесват?
 Хубава ли е "Индия Плейс" или тази новата книга на Силвия Дей? Благодаря   bouquet

Хриси  Hug да ти е живо и здраво детенцето....така е , поне в началото няма да имаш време за книжки.....аз си купих и двете книги за които питаш, но спокойно можеш да изчакаш да си оправиш киндъла и да ги свалиш в електронен вид....аз бих ти препоръчала Вождът и Оковите на миналото....аз поне не съжалявам, че ги купих....

Благодаря за бързият отговор!  bouquet Записвам си тези заглавия, а иначе Индия Плейс и новата на Силвия Дей ги има вече качени, така ли?

# 62
  • Плевен / София
Здравейте,момичета!  Peace Аз се затрих последните 2 месеца, но съм с малко бебче и още свикваме един с друг... Защо ли се заблуждавах, че изляза ли в майчинство и ще се отдам на романчетата!  Laughing
И тъй като киндъла ми е развален и не остава време за ремонт си купувам книжките, които се продават със списания!  Flutter Още не съм ги почнала, но ми се иска да вляза малко в час с новите заглавия!
 Хубава ли е "Индия Плейс" или тази новата книга на Силвия Дей? Благодаря   bouquet

Хриси  Hug да ти е живо и здраво детенцето....така е , поне в началото няма да имаш време за книжки.....аз си купих и двете книги за които питаш, но спокойно можеш да изчакаш да си оправиш киндъла и да ги свалиш в електронен вид....аз бих ти препоръчала Вождът и Оковите на миналото....аз поне не съжалявам, че ги купих....

Благодаря за бързият отговор!  bouquet Записвам си тези заглавия, а иначе Индия Плейс и новата на Силвия Дей ги има вече качени, така ли?
Силвия Дей я има в дата и книги спасете ме...за Индия Плейс не съм сигурна Thinking

# 63
  • в сърцето на един мъж...
Хриси, чудих се къде се загуби, честито бебе!
Аз отметнах Кафевите очи, почнах новата на Нора, "Лъжецът", докато чаках детето и отметнах 100 страници ей така Embarassed Много леко се чете и за сега е сравнително приятна, не знам докато стигна до края, че е много страници, дали няма да ме разочарова Grinning

# 64
Хриси, чудих се къде се загуби, честито бебе!
Аз отметнах Кафевите очи, почнах новата на Нора, "Лъжецът", докато чаках детето и отметнах 100 страници ей така Embarassed Много леко се чете и за сега е сравнително приятна, не знам докато стигна до края, че е много страници, дали няма да ме разочарова Grinning

Благодаря ти Geia!  Heart Eyes
Новата на Нора, която четеш самостоятелна книга ли е или част от поредица? Може би нея ще си купя, защото и при мен много леко се четат книгите на Нора и са сравнително приятни...

# 65
Самостоятелна е

Скрит текст:
Шелби Фоксуърт е изгубила съпруга си. Скоро след това губи и малкото останали илюзии за брака си.

Мъжът, който я е привлякъл с очарователна усмивка, нежност и романтика, я оставя сама в скъпо предградие на Филаделфия с тригодишната им дъщеря и дълг от няколко милиона долара. Той се оказва не само прелюбодеец, но и нагъл лъжец. Когато Шелби открива тайния му банков сейф, разбира, че съпругът й е имал няколко самоличности. Мъжът, когото е обичала, не просто е мъртъв. Струва й се, че той никога не е съществувал.

Заедно с дъщеря си тя тръгва на юг, към Тенеси, където е сигурна, че ще открие спокойствие при семейството си. Там се запознава с Грифин Лот, успешен строител. Оказва се, че съпругът й има още тайни, които се разплитат една след друга. Дори в малкото градче, заобиколена от роднини и приятели, опасността я дебне и връхлита най-неочаквано, докато тя се опитва да си изгради нов живот. Миналото й застига дори Гриф. Опитът за убийство е само началото...

# 66
  • Керодиспансера
И аз благодаря за новата тема  Grinning

Мисля,че Чарли и Джеръми ще са двойка,а и на самата корица са двама мъже  Simple Smile

Хм, интересно  Grinning Разбудихте любопитството ми  Laughing

Точно бях решила да прекъсна "Твърда решимост" и да подхвана "Бърз триумф" на Дж. Гаруд.  Чаках я от много време, а преди малко видях, че е качена в ... спасете ме.

Не нсмирам "Бърз триумф" в книги.спасете ме  ooooh! бихте ли пуснали линк Praynig

П.п.намерих я  Peaceв темата за търсене на ел книги има дох файл Peace

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 00:23 от Zaribena :)

# 67
  • Плевен / София
Скрит текст:
при мен нито едно от "огледалата" на читанката не се отварят..... Thinking ooooh!
чете ми се нещо за шотландци, а "Ястребът" още не излязъл.... Crossing Arms

# 68
Здравейте,
онзи ден приключих книгата "Твърде далеч..Пропадане" на Аби Глайнс. Хареса ми.
Сега чета "7 години копнеж" на Силвия Дей. Определено ми харесва книгата, както и стилът на писане на авторката. Замислям се дали да не прочета Кросфайър.

Успешен ден! Hug

# 69
  • Плевен / София
Здравейте,
онзи ден приключих книгата "Твърде далеч..Пропадане" на Аби Глайнс. Хареса ми.
Сега чета "7 години копнеж" на Силвия Дей. Определено ми харесва книгата, както и стилът на писане на авторката. Замислям се дали да не прочета Кросфайър.

Успешен ден! Hug
приготви се за нещо съвсем различно..... Naughty

# 70
Записвам се ударно, след като вчера прочетох тук за книгата "Бърз триумф"на Джули Гаруд, взех че я зачетох и ей сега я свърших  Blush Хареса ми, и ме извади от двуседмична почивка от четенето  Mr. Green Това ми беше и първата книга от авторката, някой ще препоръча ли още нещо от нея  Peace

# 71
Записвам се ударно, след като вчера прочетох тук за книгата "Бърз триумф"на Джули Гаруд, взех че я зачетох и ей сега я свърших  Blush Хареса ми, и ме извади от двуседмична почивка от четенето  Mr. Green Това ми беше и първата книга от авторката, някой ще препоръча ли още нещо от нея  Peace

Ами щом ти е харесала, почвай серията по ред  Grinning

# 72
  • София
Скрит текст:
при мен нито едно от "огледалата" на читанката не се отварят..... Thinking ooooh!
Това се отваря
Скрит текст:

# 73
  • Плевен / София
Скрит текст:
Това се отваря
Скрит текст:
благодаря  bouquet

# 74
  • София
Хриси, честито бебе!

Хареса ми историята на Марко и Хана, не очаквах. Явно бях в настроение точно за такава книга.

Не ми хареса единствено, че .....

Скрит текст:
авторката описва Марко като силен характер, а той се e върнал в Шотландия, забременил друга и даже не се обадил на Хана. Да не говорим, че и през ум не му е минало, че може да има последствия за Хана. Tired

Ще има ли книга за Коул?

Общи условия

Активация на акаунт