За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 637
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Скрит текст:
Simple Smile Днес успях да завърша ,,Бърз триумф,, книга ми хареса.Мисля да започна да чета поредицата, че съм чела само ,,Разбирач на сърца,,.
За ,,Можеш ли да пазиш тайна,, четох я преди 1-2  месеца,но лично на мен не ми хареса въобще Simple Smile

Уфф, тъкмо я започвах. Ще почета малко, ако не ми хареса, ще я оставя, макар че избягвам да правя така.
Аз я прочетох скоро. Хареса ми. Лека , не натоварваща идеална за четене преди сън!

Засега и при мен върви, но ще видим. Peace

# 106
На мен Лейдито нещо не ми върви,не ми е интересна .Не съм си харесала още нищо друго за четене за това я продължавам , а имам още 150 стр. Sad

# 107
  • София
На мен Лейдито нещо не ми върви,не ми е интересна .Не съм си харесала още нищо друго за четене за това я продължавам , а имам още 150 стр. Sad

Аз я зарязах засега и то още в началото.

# 108
Завърших "Бърз триумф". Хареса ми на мен, въобще цялата ФБР-поредица я харесвам.

# 109
Какво бихте препоръчали на начинаещ читател от този жанр?
По мои наблюдения най-продуктивните изглежда са Нора Робъртс и Сандра Браун, но нямам идея какво да започна да чета...

# 110
# 111
Какво бихте препоръчали на начинаещ читател от този жанр?
По мои наблюдения най-продуктивните изглежда са Нора Робъртс и Сандра Браун, но нямам идея какво да започна да чета...

От която и авторка да започнеш няма да сбъркаш! Освен тези двете доста харесвана е и Джули Гаруд и поредицата й за агентите на ФБР Бюканън-те са вече над 12 книги от тази поредица! Ако искаш да има и малко екшън освен любов ти ги препоръчвам!  Heart Eyes

# 112
И аз приключих Бърз триумф.  Наистина поредицата е прекрасна. Някой може ли да препоръча нещо от този тип? Хубава вечер

# 113
Здравейте!

Вчера приключих с "Оковите на миналото" и съм супер разочарована от тази книга!!
Толкова добре започна, а едва я довърших. За мен това е напълно аматьорска работа,
не бих я определила към нито един жанр защото й липсва много от всичко...

Започнах "Ирландска магия на Нора Робъртс.
Събирам "Братството на черния кинжал" и мисля да ги чета, редувайки с Макгрегър.

Момичета, никоя ли не може да ми помогне със "Завръщането на негодника???? Sad

# 114
  • В къщурката на хълма на феите
Момичета, никоя ли не може да ми помогне със "Завръщането на негодника???? Sad
Онзи ден я видях в МБ, поисках си я и изведнъж ми изчезна заедно с още 2 заявки за книги .. направо щях да се разплача от мъка Cry иначе братството го имам цялото вкл. и гайда към него, каквото нямаш ще ти го споделя .. някои от книгите обаче са с меко казано лошо качество Peace

# 115
От която и авторка да започнеш няма да сбъркаш! Освен тези двете доста харесвана е и Джули Гаруд и поредицата й за агентите на ФБР Бюканън-те са вече над 12 книги от тази поредица! Ако искаш да има и малко екшън освен любов ти ги препоръчвам!  Heart Eyes

Благодаря!  Hug

# 116
  • Варна

Благодаря!  Hug
препоръчвам ти и Лайза Клейпас - почти всичко нейно ми харесва

# 117
Мария, ти какви жанрове обичаш да четеш по принцип? Трилър, фентъзи, фантастика, крими...защото и в любовните си има поджанрове и сюжетите си приличат само по това, че винаги има двойка и хепи енд, но от тук нататък стиловете и сюжетите са доста различни

# 118
Зарязах лейдито и започнах Лора Кей - Хард Инк, за сега ми харесва,даже много. Снощи до 2 ч. четох, при положение ,че детето става в 7 най късно, явно настина ми е харесала!!  Дано само не стане блудкава по натам!

# 119
mario.d.k Благодаря за предложението.  Hug

♥ HAPPY ♥ Най-много харесвам фентъзи и хорър

Вече си избрах какво да чета - Джесика Редмерски - "Миг преди никога" , като я прочета ще започна и препоръчаните автори.

Странно е, че има доста добри отзиви за Редмерски от българските читатели, но само 2 нейни книги са издадени в България...

Общи условия

Активация на акаунт