За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 190
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Плевен / София
Момичета,
Скрит текст:
който не си е купил Ястребът от Стражите на Шотландия....в дата го има за ВИП.....аз си го купих на хартия...

# 391
  • Под кривата круша
Момичета,
Скрит текст:
който не си е купил Ястребът от Стражите на Шотландия....в дата го има за ВИП.....аз си го купих на хартия...

Скрит текст:
А, за тези, които не са ВИП - книгата е качена и в книги.спасете.ме
Аз сутринта от там я дръпнах. Wink

# 392
  • Euskal Herria
И не само там го има.

Аз си го купих още като излезе - като епуб; купувам всички електронни книги, които пускат. Само дето още нямам настроение за тази книга. Ще чакам впечатленията ти, след като я прочетеш.

# 393
  • София
И аз чакам отзиви за поредицата.

# 394
  • Керодиспансера
Започнах "Акционери " на Уилям Дж. Къхлан, но нещо много разхвърляна ми се струва  Thinking много герои се нахвърляха отначало, с техни проблеми, с техния живот, как ще се навържат по-нататък -не знам newsm78
Някой чел ли я ,заслужава ли да се чете докрай  newsm78

# 395
  • в страната на абсурдите
Твърде далеч кн.2: Никога я има вече и в ел. вариант за закупуване.

# 396
  • Euskal Herria
Твърде далеч кн.2: Никога я има вече и в ел. вариант за закупуване.
Благодаря! Точно се чудех кога ще я пуснат, сега ще я купя.

# 397
  • Стара Загора
А колко са книгите Стражите на Шотландия? Аз си ги събирам...но още не съм нещо на тяхна вълна....

# 398
  • Варна
А колко са книгите Стражите на Шотландия? Аз си ги събирам...но още не съм нещо на тяхна вълна....
Те още си излизат. Засега има 9, чакаме още 2, които са анонсирани. Колко ще напише е неизвестно. Само да не греша, може и 10 да са.

# 399
Те още си излизат. Засега има 9, чакаме още 2, които са анонсирани. Колко ще напише е неизвестно. Само да не греша, може и 10 да са.

2016г. се очаква да излезе 12-тата книга.  Peace

# 400
  • Варна
Аз съм книга назад, не съм чела за Страйкър. Гледам, че Моника е почнала нова серия, ще си я сваля при първа възможност. Много я харесвам!

# 401
  • Пловдив
Предстоящо:

Елоиза Джеймс - Три седмици с лейди Хикс

След като натрупва състояние, Торн Дотри, могъщият незаконороден син на херцог, решава, че му трябва съпруга. Но за да се ожени за дама, Торн трябва да се сдобие с блестяща, цивилизована фасада – специалността на лейди Зенобия Индия.

Изтънчена, упорита и самостоятелна, Индия се зарича да превърне Торн в идеална партия само за три седмици.

Но нито Торн, нито Индия допускат, че помежду им ще избухне забранена страст.

Торн няма да се спре пред нищо, за да направи Индия своя. Неуспехът просто е изключен.

Но има само едно нещо, което може да направи Индия негова… единственото, което Торн не може да си позволи да загуби… пламенното си необуздано сърце.

*На книжния пазар от 02.11.2015г.

# 402
  • Euskal Herria
Прочетох "Скандал през пролетта" - на Лайза Клейпас. Харесвам авторката, харесвам и серията, ама превода... 
Моля някоя добра душа, чела книгата на английски, да каже дали всички герои си говорят на "Вие", дали се обръщат с "господарю" към домакина и разни такива, уж дребни неща, обаче страшно дразнещи.  Да не говорим, че при любене Матю достига "климакса" си - това го коментирахме в предишна тема мисля. И изобщо този път имаше доста изрази, които ми звучаха леко странно и като че ли не на място. Ама пък знам ли, може аз да съм в грешка.

# 403
Скоро направих ре-прочит на почти всички книги на Лайза в книги.спасете.ме и там масово и редовно достигаха до "климакс", във всеки речник думата я превеждат като "кулминация". Бисери има много в любителските преводи, но и в официалните съм срещала простотии. Сега съм захванала това:https://www.goodreads.com/book/show/15743072-the-stranger-i-married, странно започва, но има надежда.

# 404
Прочетох "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт от поредицата за Мошениците от Сейнт Джеймс! Първо да отбележа, че много ми хареса корицата! Heart Eyes А самата книга ми допадна повече от първата за Графът-дявол, макар че историята е доста предвидима и съм чела няколко книги с подобен сюжет! Все пак ще си взема и следващата книга, която предполагам че ще е за Франи, която е доста загадъчна и затворена личност и ще бъде интересно кой ще успее да я покори... Peace

Общи условия

Активация на акаунт