За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 052
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Това с нощното четене ми е голям проблем.  Twisted Evil Редовно след някое събуждане заради детето  се разсънвам, подхващам книгата уж за да се приспя и то станало 6 сутринта  ooooh!  После цял ден охкам и ахкам..

# 616
На книгите на коя авторка ви напомнят?

Джоди Елън Малпас - Една обещана нощ

Почти 40-годишен мъж, собственик на нощен клуб(секс), бивше жиголо, висок, добре сложен сгъста руса коса и почти 20-годишна девойка. В края на книгата се разбира, че е и жиголо и тя го напуска. Има още две книги от тази серия. Любов ли бе, да го опишеш ....

Джоди Елън Малпас - Този мъж

Почти ...-годишен мъж(за сега е на 28, ако стигна до края на книгата може и да са към 40), собственик на елитен секс клуб, висок атлет, с гъста руса коса и 25 годишна интериорна дизайнерка. И тази серия има още две книги. Любов ли бе, да го опишеш ....

Първата се насилих и прочетох до край, втората чета, дали ще стигна до края ...... може би само за да разбера, че изчезналите противозачтъчни са гвоздея на сюжетната линия, или за да узнае главната, че има секс клуб?

# 617
  • София
wachtelin, ти направо ни отказа. Laughing  Hug

Това е положението. Явно подобен сюжет се продава и авторите се надпреварват в писането на такива книги.

# 618
  • В къщурката на хълма на феите
Аз след трагедията Кросфайър ( май съм единствената, която не  я е харесала и се е отказала от нея)
ааааааа не си единствената, която не я е харесала, аз явно проявих завидно упорство и прочетох 3те книги преди да се депресирам достатъчно, че да се опитам да си прережа вените със страница от поредицата Mr. Green

# 619
  • София
Скрит текст:
На книгите на коя авторка ви напомнят?

Джоди Елън Малпас - Една обещана нощ

Почти 40-годишен мъж, собственик на нощен клуб(секс), бивше жиголо, висок, добре сложен сгъста руса коса и почти 20-годишна девойка. В края на книгата се разбира, че е и жиголо и тя го напуска. Има още две книги от тази серия. Любов ли бе, да го опишеш ....

Скрит текст:
Джоди Елън Малпас - Този мъж

Почти ...-годишен мъж(за сега е на 28, ако стигна до края на книгата може и да са към 40), собственик на елитен секс клуб, висок атлет, с гъста руса коса и 25 годишна интериорна дизайнерка. И тази серия има още две книги. Любов ли бе, да го опишеш ....

Първата се насилих и прочетох до край, втората чета, дали ще стигна до края ...... може би само за да разбера, че изчезналите противозачтъчни са гвоздея на сюжетната линия, или за да узнае главната, че има секс клуб?

И в тази ли въпросният мъж пак командва прекалено много?

# 620
  • Euskal Herria
Довърших "Този мъж", със смесени чувства съм. Можеше още да се доразвие идеята, да бъдат по-добре описани героите, причините за действията им. Уж като тип история е като Нюансите, ама нещо хич не я чувствам такава.
Дразни ме, че героинята е изкарана някаква безмозъчна патка с полудели хормони, която един поглед на главния е в състояние да превърне в желе. Все си правят на инат.
Главният пък като някоя капризна примадона си крие годините - почна от 21 - стигна до "трийсет... ина". Доминантен тип, ама тя го била провокирала да се държи така, щото имал чувства към нея.
Приятелки са чели цялата история, та сега чакам от тях преразказ на останалото. Та поне да разбера що крият тези противозачатъчни, на колко е години главния, събират ли се, с щастлив финал ли е серията. Егмонт вероятно ще пуснат догодина останалите книги от поредицата.
Малко хаотично го написах, но понеже тази нощ приключих с четенето, все още не мога да реша към кой тип книги да я причисля.

П.П. Кросфайър примерно ми хареса.

# 621
Честито бебче, да сте живи и здрави и да ти оставят много време за четене Wink 
Друг е въпроса, че напоследък голяма суша откъм книги. Дръпнах на бг книгите на Моника Маккарти, мисля да хвърля едно око как се преведени

# 622
  • Разпиляна във въображението
В Този мъж ми стана смешно как домофонната система на голямото имение е далече от портата, та мацката трябваше да излезе от колата, да се върне по пътя назад, за да осъществи връзка.

# 623
Довърших "Този мъж", със смесени чувства съм. Можеше още да се доразвие идеята, да бъдат по-добре описани героите, причините за действията им. Уж като тип история е като Нюансите, ама нещо хич не я чувствам такава.
Дразни ме, че героинята е изкарана някаква безмозъчна патка с полудели хормони, която един поглед на главния е в състояние да превърне в желе. Все си правят на инат.
Главният пък като някоя капризна примадона си крие годините - почна от 21 - стигна до "трийсет... ина". Доминантен тип, ама тя го била провокирала да се държи така, щото имал чувства към нея.
Приятелки са чели цялата история, та сега чакам от тях преразказ на останалото. Та поне да разбера що крият тези противозачатъчни, на колко е години главния, събират ли се, с щастлив финал ли е серията. Егмонт вероятно ще пуснат догодина останалите книги от поредицата.
Малко хаотично го написах, но понеже тази нощ приключих с четенето, все още не мога да реша към кой тип книги да я причисля.

П.П. Кросфайър примерно ми хареса.
Може ли като получиш преразказа на историята докрай да споделиш и с мен, че ми е доста любопитно Praynig

# 624
  • Euskal Herria
Дадено, стига да ми я преразкажат. Аз също искам да помоля milenaka за същото, когато прочете серията. Ще се поровя дали я няма някъде на руски, бяха почнали да я превеждат. Когато гледах, качваха глава по глава и доста се чакаше. Но скоро не съм ровила да видя дали и какво има.

# 625
  • София
Няма проблем  Simple Smile  Още съм едва на около 1/3 от втората. Напоследък винаги, когато попадна на интересна книга, се оказва, че почти нямам време, но когато книгата е зле - време имам предостатъчно. Досадна работа  Tired

Спойлер за възрастта на Джеси:
Скрит текст:
Засега май ще се окаже, че е на 37.

# 626
  • София
В Този мъж ми стана смешно как домофонната система на голямото имение е далече от портата, та мацката трябваше да излезе от колата, да се върне по пътя назад, за да осъществи връзка.

И аз ѝ хвърлих едно око днес, пусто любопитство. На мен пък ми е странна нейната реакция при първата среща. Аполон да беше, нямаше да предизвика чак такова вълнение. Laughing И стилът на писане нещо не ме грабва. Blush

# 627
  • Euskal Herria
Пусто, то май вълненията и коментарите за книгата са повече, отколкото самото чете на "Този мъж"  Joy.

# 628
  • В къщурката на хълма на феите
аз пък Прокълната целувка захванах и ми идва да одера авторката .. аман от тайни .. единия прокълнат, другия прокълнат, ама защо как и какво е проклятието - глеЙ ти си работата, няма да ви кажа .. ааааааааааа!!! ама моля ви се! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 629
  • София
milenaka,

Скрит текст:
е, как ще е на 37г. реално, а ще ѝ каже, че е на 21г. и тя ще повярвя?! ooooh! Колкото и да е младолик, на 21г. ще има по-скоро детско излъчване, а на 37г. би трябвало да е по-зрял. Голяма недомислица. Tired

Мерси за инфото. Peace

Общи условия

Активация на акаунт