Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №9

• 32 654
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Честито на новите мами.  bouquet
Прегръдки!На останалите мами ,които чакате пожелавам успех!
Аз съм много щастлива  Heart Eyes
Бебка се оправя със страшни темпове вече диша сама, не е на апаратно дишане а само с кислородна маска.Критичният период отмина и мама е много щастлива,че и кърмата ми тръгна.Бях се притеснила,че от нерви и притеснения няма да имам.
Ядосвам се само,че сигурно ще ме изпишат без бебе,защото е 10дни на антибиотик,но ще я почакам още малко.Толкова дълго съм я чакала!

# 226
Здравейте, на 18.09. се роди и нашето момче - 3,400 кг, 51 см. Даниел. Беше нормално раждане с епидурална упойка. Водите ми изтекоха вкъщи в 6ч. сутринта и в 11:30ч. на обяд се появи на бял свят. Раждането и цялото изживяване бяха толкова хубави, точно както се надявах да е! От вчера сме си вкъщи.
Честито на всички други мамчета, да са ви живи и здрави бебенцата Simple Smile
Аз започвам да чета пропуснатото....

# 227
  • Пловдив
Здравейте, на 18.09. се роди и нашето момче - 3,400 кг, 51 см. Даниел. Беше нормално раждане с епидурална упойка. Водите ми изтекоха вкъщи в 6ч. сутринта и в 11:30ч. на обяд се появи на бял свят. Раждането и цялото изживяване бяха толкова хубави, точно както се надявах да е! От вчера сме си вкъщи.
Честито на всички други мамчета, да са ви живи и здрави бебенцата Simple Smile
Аз започвам да чета пропуснатото....

Много хубава новина. Бъдете много щастливи   bouquet   Hug

# 228
Здравейте мами! Днес в 8:50 на бял свят се появи нашият син Мартин -2660кг - 49 см -планово секцио със спинална упойка. Всичко мина добре Simple Smile

Леле, леле - честито и от мен!  smile3525 smile3501 newsm53 newsm44 newsm68 newsm68

# 229
Здравейте,
Честито на новите мами, живи и здрави да са бебоците!
Аз да ви се оплача, беб не пожела да засуче, голям рев изревахме и аз, и той. Цедях се с помпа и му давах коластрата, от която пък огладняваше през час. Ужасна мъка беше, особено за мен. И сега сме на аптамил, папка си го и си спинка, а аз приключвам с кърменето. В болницата акушерката ми каза, че зърната са ми плоски, физиология просто. Пробвах и със силиконови зърна, пак не стана. И естествено отнесох упреците и укорите на близките. И това тотално ме срина. И без това се побърках от самообвинения, сега вече си плача почти постоянно. Знам че нито съм първата, нито последната, която не кърми, обаче това грам не ме успокоява. Чувствам се като най-ужасната майка на света.

# 230
Only.. не се самообвинявай. Моя колежка е спряла кърменето, защото и се струвала тъпа работа и грам няма притеснения от това. Ти си имаш причина, важното е, че бебето е здрво и все пак има какво да яде!!!
Успех!

# 231
Онли, кажи им да си гледат работата, ти какво си виновна, че нямаш кърма?
 Hug
Това не ти ли е второ детенце, защо си толкова притеснена за всичко? Повече спокойствие и позитивизъм ти пожелавам.

Честито на новите мами!  bouquet

# 232
Честито и от мен за всички нови бебчета! Нека са здрави, щастливи и послушни   bouquet

# 233
Да, втори ми е, но съм забравила.
Имах кърма, но той не искаше да суче от мен.

# 234
Честито на всички нови бебета  Hug   bouquet

panteryx86, кураж и много оптимизъм! Виж, че нещата започват да се нареждат  Peace

Only God can, знам какво ти е. Аз бях така миналия път. Бебето не искаше да суче, признаваше само шишето и аз непрекъснато цядях с попмата, а кърмата не ми достигаше. Също имам плоски зърна. В болницата нищо не обясняват, повтарят като папагали едно и също, което на хора в нашата ситуация не може да бъде от полза.
Не се обвинявай, всичко ще е наред с бебето. Можеш да бъдеш страхотна майка и без кърмене.

Аз да се похваля, че нашата принцеса най-после се появи на бял свят  Laughing На 18-ти с планово секцио заради едноседмично преносване... Бях много разочарована от несбъднатото ми желание за нормално раждане и бая си поплаках предния ден, чувствах някакъв личен провал, но след като ми дадода бебето вече изобщо не ми интересуваше как е родена.
Важното е, че сме живи и здрави и всичко е наред  Hug

# 235
Alana - честито бебче и от мен!  Hug Hug Hug

Аз бях с толкова позитивни настроения спрямо Токуда, но - сега се разочаровах, защото може би не са ти дали достатъчно шанс за нормално раждане, но направо секцио.
Но - здраве да е, важното е че с бебенцето сте добре, всичко останало е второстепенно

bouquet  bouquet  bouquet

# 236
panteryx86 Всичко ще се оправи, бъди силна и скоро ще сте заедно. Hug

Алана, честита рожба и от мен!

Оф, искам да родяяяя!

# 237
колко танци му дръпнах вчера и днес, днес пак по стълбите .. но освен дискотеката в тумбака ми, друго не постигнах. А, да, и кръстът ме заболя - смятам от преумора. Никакви други симптоми нямам - само тумбата се стяга от време на време, ма то и преди си бях така.

ако до утре не се случи нещо, в 18 часа ще ме приемат в болница, не вярвам, че ще ми дадат много шансове за нормално раждане, притеснява ме, че ще ме оперират, за да приключат по-бързо с мен.
иначе води, плацента, тонове, кръвно-всичко ми е наред, просто лекарите няма да са достатъчно търпеливи, това ме тревожи.
 #2gunfire

# 238
Allana Честито бебче!Живо и здраво да ти е!Bajleto Честита рожба  Laughing Бебевалежа продължава със страшна сила Sisi и твойто бебче ще дойде.Както казва една приятелка няма оставено бебе в корема на майката.Всички ще родят,кой дева,кой везни  Hug
Only не се самоубвинявай и ядосвай ,дори да са ти плоски зърната бебето може да бъде кърмено,като се изцеждаш и му даваш изцеденото мляко.Аз също имам плоски зърна и не смятам да се отказвам да се мъча,дори ако ми се наложи и консултация със специалист.Миналият път с баткото се хранехме с кърма от шише 1г и 6м .Не отказвай това,което смяташ че е добре за детето. Hug

# 239
Алана, честито и от мен! Живи и здрави да сте!
Пантерикс, стискам палци бързо да се оправи малката принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт