Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №9

• 32 664
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
И аз съм в очакване, чак се изнервям вече.

# 211
И аз да се присъединя към бебевалежа.На 9,с естествено раждане се появи Габриела 3300,49см.От почти седмица сме си в къщи,цоцкаме си без проблем и засега сме добре Simple SmileПрестоя ни в болницата беше изпитание,но  с много търпение се справихме    Simple Smile Simple Smile Wink
Честито бебче! Да е живо и здраво! Бързо възстановяеване и бързо да забравиш за болницата.

# 212
  • Драгоман
 Ох бебевалеж  Hug Честито за новите бебчета!!!   bouquet Да са живи и здрави, и много да ви радват! Hug

# 213
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
мацки, кажете как да го прилъжа да тръгва да се ражда, ММ смята, че знам, но нарочно си трая. Ато де да знаех ...  newsm78 newsm78 newsm78

Аз съвсем случайно открих в youtube разни клипчета на преносващи майки ,които са открили натурален начин за предизвикване на раждането.Много е забавно :
https://youtu.be/h09IX0FfNg4
https://youtu.be/AixdNFeLB5U

# 214
Ръсел има ли и някакви други симптоми като пъпки,повръщане и т.н?
Пантерих пожелавам ти скоро да се приберете !
Честито на всички нови бебчета! Да са много здрави!

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 13:36 от desymn

# 215
Я да ви питам, Макси няма жълтеница, така ми казаха вчера при изписването. Спи почти постоянно, като снощи в 11 яде, после в 4 и днес го събудих в 9.30 да яде. Педиатърката ме накара да му давам вида със захар, на ден да изпива пи 100 мл. Не знам как ще му я давам, като само спи и понякога със зор и се наяжда. И да питам, по колко мл мляко изяждат вашите бебета?

# 216
Аз нямам представа по колко мл яде но се храним доста на често - средно 12 пъти на ден се кърмим. Педиатърът с който имаме уговорка каза че ще е отпуска точно покрай първия учебен ден и явно и празниците. Та сега ми е едно такова притеснено особено като съм в неведение. Каза ми ако не отговори на обаждането ми да му пиша съобщение и той като е на линия ще се отзове но засега ни вест ни кост от петък насам. Вс ли успяхте да намерите педиатри?

# 217
Аз нямам представа по колко мл яде но се храним доста на често - средно 12 пъти на ден се кърмим. Педиатърът с който имаме уговорка каза че ще е отпуска точно покрай първия учебен ден и явно и празниците. Та сега ми е едно такова притеснено особено като съм в неведение. Каза ми ако не отговори на обаждането ми да му пиша съобщение и той като е на линия ще се отзове но засега ни вест ни кост от петък насам. Вс ли успяхте да намерите педиатри?

И аз като вас - моята си е излязла отпуска и като се върне. Първо дете - върви се оправяй сама, то ще изчака отпуските! И така и ние за яденето проблем - да ядем по часовник ли, когато той се събуди ли и аз не знам newsm78
На бъдещите мами - хайде, чакаме добри новини, особено Румка си мислех, че първа ще роди!

# 218
Здравейте, присъединих се към групата, защото на 3 септември се появи нашият прекрасен син - Ясен.
За съжаление установихме с баща му и в последствие с педиатъра, че неми достига кърма и стигнахме до извода, че детето трябва да се дохранва. Ако някой има опит или може да ми даде съвет дали го правя правилно - давам му да суче от едната гърда за около 15-20мин, после правя пълна доза от АМ според възрастта му ,т.е 90мл и му ги давам и чакам сам да се откаже от АМ, когато поиска. Смятате ли, че е правилно, притесненията са ми дали той МОЖЕ сам да реши кога му стига.
Днес на едното хранене направих 60мл АМ и ги изцока, на следващото направих 90мл ,а той изпи 70мл.

# 219
Препоръчвам ти да прочетеш в Кърмаческия, как да увеличиш лактацията, вместо да се настройваш за АМ.

# 220
Вашите бебета по колко спят? Много се притеснявам че спи постоянно

# 221
  • Пловдив
Здравейте, присъединих се към групата, защото на 3 септември се появи нашият прекрасен син - Ясен.
За съжаление установихме с баща му и в последствие с педиатъра, че неми достига кърма и стигнахме до извода, че детето трябва да се дохранва. Ако някой има опит или може да ми даде съвет дали го правя правилно - давам му да суче от едната гърда за около 15-20мин, после правя пълна доза от АМ според възрастта му ,т.е 90мл и му ги давам и чакам сам да се откаже от АМ, когато поиска. Смятате ли, че е правилно, притесненията са ми дали той МОЖЕ сам да реши кога му стига.
Днес на едното хранене направих 60мл АМ и ги изцока, на следващото направих 90мл ,а той изпи 70мл.

На мен ми казаха, че трябва на едно ядене да яде от двете гърди - по 15 мин на всяка го държиш. После, ако е още гладен /не заспива, върти се, плаче, търси да яде/ му правиш АМ, но не пълната доза, защото вече е поел определено количество /изцеди се няколко пъти и виж горе-долу колко кърма имаш/. Съобразно твоята кърма допълни до нужното количество, което трябва да изяжда, с АМ. Но най-добре да питаш твоя лекар и да прецениш сама с оглед на твоето дете Simple Smile Успех независимо как ще се храните  Simple Smile

# 222
Здравейте мами! Днес в 8:50 на бял свят се появи нашият син Мартин -2660кг - 49 см -планово секцио със спинална упойка. Всичко мина добре Simple Smile

# 223
  • Драгоман
 Ох бебевалеж  Hug Честито за новите бебчета!!!   bouquet Да са живи и здрави, и много да ви радват! Hug

# 224
  • Пловдив
Здравейте мами! Днес в 8:50 на бял свят се появи нашият син Мартин -2660кг - 49 см -планово секцио със спинална упойка. Всичко мина добре Simple Smile

Здравей и честито ти бебче. Много да е здраво и бързо да се прибирате в къщи😊😊

Общи условия

Активация на акаунт