Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №9

• 32 672
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Честито на новите мами!

Аз да питам, възможно ли е да му се появят колики? Както си спи и изведнъж изревава и си свива крачетата, коремчето му къркори.

Едни лекари казват, че коликите могат да се появят от третия ден след раждането ... и при нас е същото, като при вас. Но плачът не е в определена част от денонощието, а през целия ден.

# 196
И аз да се присъединя към бебевалежа.На 9,с естествено раждане се появи Габриела 3300,49см.От почти седмица сме си в къщи,цоцкаме си без проблем и засега сме добре Simple SmileПрестоя ни в болницата беше изпитание,но  с много търпение се справихме    Simple Smile Simple Smile Wink

# 197
И аз да се присъединя към бебевалежа.На 9,с естествено раждане се появи Габриела 3300,49см.От почти седмица сме си в къщи,цоцкаме си без проблем и засега сме добре Simple SmileПрестоя ни в болницата беше изпитание,но  с много търпение се справихме    Simple Smile Simple Smile Wink
Честитa дa ви е Гaбриелa! Дa е живa и здрaвa и много дa ви рaдвa Simple Smile

# 198
Благодаря ви момичета  Heart Eyes
Нашата бебка се казва Лиана и силно се надявам да я стабилизират  скоро да си я гушкам да си я приберем жива и здрава във вкъщи.

# 199
Привет и от нас! На 18 септември в 3.21ч. се роди нашата прекрасна Вяра-3340 , 52 см! Пожелавам на всички неродили мами бързо и безпроблемно раждане като моето Hug

честито бебенце! Да ти е живо и здраво, и скоро да ви изпишат, за да се нагушкате вкъщи на воля  Crazy Crazy Crazy

# 200
  • София
Оо колко много бебчета. Simple Smile Честио на новите мами, да са ви живи и здрави бебоците.

А какво ли става с allana? Някой има ли информация? Последно и тя преносваше. А може аз да съм изпуснала нещо, че доста рядко влизам напоследък.

# 201
Аз също съм 2 в 1

# 202
Здравейте,
ние сме вкъщи. Нахраних го и сега спинка. Heart Eyes
Кака му не се отделя от креватчето.
Много съм щастлива че сме си вкъщи, обаче хормоните много ми играят и ми се плаче на моменти.

# 203
Здравейте, да се похваля и аз, днес се роди бебе Никола, 4500, 54 см. След опити за нормално раждане, излезе със секцио. По нататък ще разкажа подробно. Ние сме добре Simple Smile

# 204
Честито!

# 205
  • Северо=Западналия край
Ехаааа колко много бебета са се появили докато не ви наглеждах, за да не пропусна някой - честито на всички майки, пожелавам ви хубави моменти с вашите бебета и да растат живи и здрави!
Ние сме още в болницата, не ме пускат, паднал ми е много хемоглобина, сдобих се с постоянно високо кръвно след секциото, изобщо много екстри. Бебо не ще да се събуди по цял ден и немога да го нахраня, изпива едва по 20-30гр, но за сметка на това пък нощно време не мигва и яде както трябва. Давам и по някоя капка кърма, дано стане повече. Много се надявам да ни изпишат утре, престоя в болницата е ужасен, изобщо това секцио ми беше ужасно изживяване но ще ви разкажа като се приберем вкъщи.
На мамите които не са родили още пожелавам бързо и лесно раждане, не се мотайте, че септември мина!

# 206
Здравейте, да се похваля и аз, днес се роди бебе Никола, 4500, 54 см. След опити за нормално раждане, излезе със секцио. По нататък ще разкажа подробно. Ние сме добре Simple Smile
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

честито!!!

мацки, кажете как да го прилъжа да тръгва да се ражда, ММ смята, че знам, но нарочно си трая. Ато де да знаех ...  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 17:56 от rumka833

# 207
Здравейте мами!!! Покрай ремонта, приготовленията за бебка и това, че още работя (от вкъщи, по няколко часа) не успявам да пиша, но чета редовно. Честито на всички мами, които вече гушкат своите бебчета и леко раждане на тези, които още чакат. Аз също съм сред тях. С тати вече нямаме търпение.

# 208

мацки, кажете как да го прилъжа да тръгва да се ражда, ММ смята, че знам, но нарочно си трая. Ато де да знаех ...  newsm78 newsm78 newsm78
При мен нямаше симптоми, ама си тръгна изведнъж Simple Smile снощи се разходихме по-дълго, може да е помогнало. Но аз и вече бях почнала да преносвам, предполагам си зависи от бебо в крайна сметка.

# 209
и аз смятам, че детето в общи линии тръгва, когато само прецени. Но ММ един път каже едно, друг път - друго. Последната му версия е, че аз не съм се настроила психически за раждане, затуй и то не започва. Е, как да не съм, като само това ми е в главата... мъжки ми работи. Но и на мен вече много ми се иска ... може в последствие да ми се иска да си върна тумбата, но сега си искам бебето Wink)

Общи условия

Активация на акаунт