Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се правят преди планирана секцио?
Какви са стъпките преди планирана секцио?
Какви са симптомите, че бебето е в малкия таз и се разширява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се правят преди планирана секцио?
-
Какви са стъпките преди планирана секцио?
-
Какви са симптомите, че бебето е в малкия таз и се разширява?
-
Какво представлява разкритието и какви са нормалните му стойности?
-
Трябва ли да се дава вода на новородени, особено когато са на изкуствено хранене?
Докторката каза, че до 3 дни трябва да е тръгнало раждането, ама ей го на вторник стана, още нищо няма. И секс правихме и пак нищо. Явно му е добре на бебо и не иска да излиза
До колкото разбрах кърмата задоволява нуждата за вода, т.к. първичната кърма била като вода, а вторичната била по-хранителна. И затова трябвало да се изпразни първо едната гърда и чак след това другата. От друга страна било хубаво да се изплаква устата, та дали ще давам не знам още
) Всичко си ми/им беше наред, и водите и тоновете и каквото гледаха, ми беше наред. Но и тогава се опитаха да ме психясват че, разбираш ли, преносвам толкова дълго. Но, какво да ти кажа - смятам, че като не му е дошло времето, не тръгва раждането. И с двете деца ме слагаха безуспешно по 2 пъти на системи - но аз си знаех, че не е дошла датат на термина, и не се притесних, че не са ме хванали системите.
.
Питах я освен направлението,което ми е дала други документи дали ми трябват - и тя каза,че тези изследвания,които са в мен(копия) тях да си нося, т.е. нямам никаква обменна карта или каквото там се нарича.Дано да е достатъчно.
.