Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №9

• 32 654
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Честити бебчета и от мен. Да са много послушни и мн да ви радват!
Аз исках да питам кърмещите майки и тези които имат опит в това - вие бебетата на определени часове ли ги храните и ако не са се събудили будите ли ги за да спазят часа на хранене?

# 241
Моите не съм ги будила, те като огладнеят се обаждат  hahaha hahaha hahaha

# 242
Хайде и аз да се похваля, днес в 5.05 часа се роди нашия прекрасен син Кристиян.3870кг 52см , нормално раждане с епидурална.В 3часа ме приеха и в 5часа родих.Пожелавам на всички бъдещи мами леко раждане и бързо възстановяване.

# 243
Честити бебета на всички мами!
Онли, не се ядосвай . При мен се получи същата тъпотия с кърменето, вече две седмици опити и ТЦ ! На адапте сме от третия ден, и то защото в болницата натискаха за кърмене . Отслабна ми бебето там много Sad
Вече се цедя като усетя напрежение, а тя отказва да суче от мен ( то няма и какво де)

# 244
  • Пловдив
Хайде и аз да се похваля, днес в 5.05 часа се роди нашия прекрасен син Кристиян.3870кг 52см , нормално раждане с епидурална.В 3часа ме приеха и в 5часа родих.Пожелавам на всички бъдещи мами леко раждане и бързо възстановяване.

Чудесно. Честито. Добре дошъл на този свят, Кристиян. Да си здрав и много да сепгушкате с мама и татко  Hug

# 245
Честито на всички новопоявили се бебчета, много да ви радват и гоолеми да пораснат.
Пантерикс всичко ще е наред и ще се радваш на бебока после.
Онли не се притеснявай, ние направихме 1 месец и всички ме обвиняват че не кърмя, ами няма какво да направя. На малката и харесва, но после е умряла от глад. На близки и познати, които ми кажат, че трябва да кърмя и е по добре им казвам ами ето ви бебето давайте. След това никой не повтаря, но да неприятно е но не трябва да ревеш заради хора без грам съобразителност.
На тези които още са 2 в 1 пожелавам скорошно и безпроблемно раждане.

# 246
Здравейте момичета!
На 12 се появи на бял свят и нашето прекрасно момиченце - Михаела (2950 гр, 49 см, нормално раждане). В петък 11-ти ми беше термина и като бях на преглед доки каза че нямам никакво разкритие и че няма да е скоро май май. На връщане нашия тати спокоен си купи една бира, каза че щом няма да е скоро може да пийне и през нощта 2 часа ми изтекоха водите Simple Smile. Изкъпах се и газ към болницата къде пак ме посрещнаха, че съм с 1.5см разкритие и че ще се чака Sad. Почнаха лека полека контракциите ама разкрието едва едва имаше и към 10 ми сложиха система с окситоцин и в 15ч малката се появи Simple Smile

# 247
Only не се тревожи и не позволявай на никого да ти вменява чувство на вина. Мисля, че си страхотна майка. Щом Макси те е избрал нищо друго няма значение. С първото дете беше същото като при теб. Дъщеря ми така и не засука от мен и минахме на Аптамил с голяма вина. Сега нещата са различни, бебето сучи, но не мисля че това ме прави по-добра майка. Аз съм си същата. Горе главата и се наслаждавай на всеки момент с бебчо.
Румка стискам палци всичко да е наред.

# 248
  • Северо=Западналия край
Честито на всички мами които са  се обебелили тези дни, да са ви живи и здрави и много да ви радват малките човечета!

Пантерикс, дано бързо се оправите и скоро да сте си вкъщи   bouquet

Онли, изобщо да не ти пука за мнението на околните, важното детето да е добре, няма смисъл да се измъчвате и двамата, на теб сега ти трябва спокойствие. Аз също имам проблем като твоя, така и не иска да суче от гърда, а като успее да засуче дръпне няколко пъти и спира, зърната ми се разраниха и започнах да цедя с помпа. В момента  давам основно цедена кърма и някой път нощно време давам хумана. Незнам обаче до кога ще издържа с това цедене, помпата ми е ръчна и много ми досажда на ръката, гърдите ме много болят, но ще се пробвам да не се отказвам заради малкия защото е само 2400кг и има нужда да расте. Но и да реша утре че не мога повече да издържам, изобщо не ми пука за бабешките одумвания че няма да си кърмя детето.

Някой беше питал за режим на хранене - ние в момента сме на 3-4 часово хранене, основно давам кърма, но през малките часове давам хумана. Не го събуждам за хранене, правех тази грешка  докато бяхме в болницата , като го събудиш то е още сънено и изпива няколко глътки и пак заспива. Сега го чакам той да се събуди и тогава, поне е огладнял и изпива всичко, горе долу на 3-4 часа. Лошото  е че не можем да правим 6 часова почивка на стомаха нощем, огладнява, но поне засега не мисля да го ограниччавам. Това което забелязвам е че огладнява по бързо след кърмата, въпреки че вече си е гъста.

Пожелавам на всички хубави мигове с бебоците!  1stroller 1crib Misc Baby Bottle smile3504

Румка и Сиси, вие ли останахте? Хайде включвайте се в бебевалежа, за да може да хванете последните слънчеви дни за разходки навън, аз нямам търпение да излезем с количката.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 11:46 от ateto

# 249
Аз също чакам всеки момент ще е ....

# 250
При мен пък няма изгледи за скорошно излизане. Харесва си му на детето вътре  Laughing

# 251
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И при мен няма изгледи за скорошно раждане....но да видим  kyllmg

# 252
Честито на cvete26 и vanessa 06! Пожелавам здрави и енергични бебета и мн да ви радват.

# 253
Здравейте мами! Днес в 8:50 на бял свят се появи нашият син Мартин -2660кг - 49 см -планово секцио със спинална упойка. Всичко мина добре Simple Smile
Честито бебче! Да е живо и здраво!

# 254

Това което забелязвам е че огладнява по бързо след кърмата, въпреки че вече си е гъста.

От кърмата огладняват по бързо защото АМ е тежко за стомахчетата им и по бавно се усвоява а това ги прави и по поспаливи.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт