Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се правят преди планирана секцио?
Какви са стъпките преди планирана секцио?
Какви са симптомите, че бебето е в малкия таз и се разширява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се правят преди планирана секцио?
-
Какви са стъпките преди планирана секцио?
-
Какви са симптомите, че бебето е в малкия таз и се разширява?
-
Какво представлява разкритието и какви са нормалните му стойности?
-
Трябва ли да се дава вода на новородени, особено когато са на изкуствено хранене?

, безценен е!
, но самата помпичка си регулира силата на смукане. Изтегля хубаво всички сополки, след като физ. р-р ги е разтворил хубаво.

Пих 2 дни Дуфалак и сена, но още нищо... Дайте някой съвет, моля!
мами и бебчовци, как стъе в този дъждовен ден? Искаше ми се да излезем за малко, поне до магазина да отскочим, за да взема 
. Сега спим с бебо в хола, на дивана - в началото ми беше по-лесно да ставам, тъй като има места за хващане и изправяне. Сега обаче ставам без нужда да се държа някъде, но нашият тако рече, че ако и през нощта не спи, няма да може да издържи през целия ден. Което си е вярно, де, но ...
)
/. Но е на 2 седмици за момента, надявам се като стане на около месец да спре да се буди през нощта. Обичам да го гушкам, обаче в безсънието си се страхувам да не го изпусна. Уж гледам да съм будна, обаче очите ми сами заспиват ... Когато съм супер претрепана, вечер му давам АМ, за да можем да поспим и двамата, но не винаги успяваме.