Искам да кажа ... (54)_14.09-20.09

• 29 818
  • 499
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро и хубаво начало на почивните дни ви пожелавам.
Спах 8 часа. Чувствам се като нова.

# 466
  • Ямбол
Изчистих две стаи с прозорците, едно стълбище и три коридора, една тераса. Чувствам се като след фитнес. Wink

Следобед ми предстои среща гореща. Не сме се засичали от 5 дни, взаимно се избягваме.

# 467
# 468
# 469
Янтра, научи ги да пълнят чушки. Много са готини двамата. А третият къде е?

# 470
  • Пловдив
Янтра, научи ги да пълнят чушки. Много са готини двамата. А третият къде е?
Третия цъка на компютъра "ейдж ъф импайърс" с баща си.

# 471
Затворихме с майка ми повече от 40 буркана с домати.И малкият помага.Селска работа. Embarassed
Но бяха много ароматни и вкусни, за зимата съм готова.

Утре пак нещо подобно.Поне отиваме в селската си къща за цял ден.

# 472
Май не съм в правилната тема, но не намерих по-подходящо място да си кажа мъката - искам в правилата на форума да е заложена забрана за писане на някакъв ненормален език от сорта на "МиУотУ ми УбИща, чИ ША УтидИм на мУре, пък сИга ми вика Ни могЪ дЪ си земЪ отпОска". Който иска да пише така, да си има отделни теми за този сложен начин. Много ми е дразнещо да следя някоя тема и да я налазят 5-6 дами с подобен език. Много ми е невъзможно за четене. Казах си Grinning

# 473
  • Ямбол
за мен също е дразнещо, но когато опитах да изразя несъгласие - получих предупреждение за награда. Затова се отписах от темата, в която се вихрят с този речник.

# 474
за мен също е дразнещо, но когато опитах да изразя несъгласие - получих предупреждение за награда. Затова се отписах от темата, в която се вихрят с този речник.

Аз следя същата тема, видях, че се опита, но видях и реакциите след това. Не мога за повярвам, че и предупреждение си получила. Почти невъзможно ми е за четене, темата ми е интересна и сега основно я скролвам, че този език май е заразен и ми се струва, че още участници се включват и всеки втори пост така звучи...

# 475
  • Ямбол
За мен също беше интересна. Имаше и приятни потребители там, но, след като нямам място там, няма какво да се натискам. Да се вихрят колкото искат, щом ги влече и щом са толерирани, явно си имат почитатели и всичко е наред.
А колко други се отказаха, няма значение. Важното е да има мир и по-умният да отстъпи.

Между другото Янечек е в много дълга липса и имам предположения за отсъствието ѝ.

# 476
И аз имам непоносимост към този измислен език  Sick Ако е същата тема,за която си мисля и аз я скролвам вече,трудно ми е да отсея адекватните отговори от другите,а и готЕните май са мнозинство вече  ooooh! Янечек наистина изчезна за доста дълго време,дано да е добре.

# 477
А коя е тази тема?

# 478
  • Ямбол
ВИП Брадър.

# 479
Мерси, и аз опитвах да я следя в началото.

Общи условия

Активация на акаунт