Любители на Котки Тема 98

• 40 852
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Да кача едно улично сладурче:

# 106
  • Варна
Една петъчна данъчна вноска Simple Smile

# 107
Записвам се (извинявам се, но данъкът ще платя по-късно).
Имам много за наваксване в четенето. Бяхме на море и оставих котака за 10 дена на отглеждане при свекърва ми. Тя се притесняваше и искаше да откаже, но нямаше друго решение.
Снощи го взехме обратно. Не му се тръгваше - и той е изкарал курорт с 3 баби (С, майка й, а и сестра й е била там за няколко дни).  Определено е пораснал и надебелял. С знеше, че в паничката му винаги трябва да има храна, но явно не сме обяснили добре за дозите и тя я е препълвала. А нашият лакомник не  е искал яденето да отива зян. Joy

Връшам се да чета.

# 108
  • Варна
Бил е на ол инклузив Simple Smile И аз съм заварвала Късметка като табуретка след няколко дни отглеждане Simple Smile

# 109
  • София
Бил е на ол инклузив Simple Smile И аз съм заварвала Късметка като табуретка след няколко дни отглеждане Simple Smile

Joy Joy Joy !

# 110
  • Варна
 hahaha
Имаме тук една съседка през лятото, актриса е, на преклонна възраст. От нея чух "олд инклузив", което включва всички знайни и незнайни вкусотии от времето когато са били деца...
Простете спама, аз по темата за инклузива Simple Smile

# 111
  • София
Да се запиша и аз с един надебелял данък:

Скрит текст:

Докато бяхме на морето, големият батко и особено бабата са се погрижили за животината, та по този повод сега е на диета.

# 112
  • София
Да се запиша и аз с един надебелял данък:

Скрит текст:

Докато бяхме на морето, големият батко и особено бабата са се погрижили за животината, та по този повод сега е на диета.

Сладки сиви плюшености!  love001  love001  love001

# 113
Странно как се е закрепил на това парапетче там до прозореца.
Верно е като плюшен

# 114
И още една сладурска:

# 115
  • София
Странно как се е закрепил на това парапетче там до прозореца.
Верно е като плюшен

Тя е. С кодово име Доби (на галено от добиче  Laughing). Много е любопитна милата и понеже парапетът е нисък и се вижда улицата, та тя следи внимателно движението по булеварда.  Laughing
Благодаря за милите думи за моята сладурка!

# 116
Oп.  Embarassed
Изложих се. Помислих, че е женска. Значи не мога да ги разпознавам на 100% по снимка поне

# 117
  • София
Oп.  Embarassed
Изложих се. Помислих, че е женска. Значи не мога да ги разпознавам на 100% по снимка поне

Пак се изложи. Помислила си, че е женска, а тя наистина е женска.  hahaha  Май те е напекло слънцето.  Laughing

Откраднах от друга тема:

Laughing

От утре почваме да кроим и шием калъфи за колите си.  Laughing  Ако Четирилинка има някоя кройка да казва.  Wink

milasara, прекрасна е!  Heart Eyes

Hug и за Късметка!

И един сладък досадник  - https://www.facebook.com/516513241744056/videos/670175819711130/?pnref=story

# 118
  • София

От утре почваме да кроим и шием калъфи за колите си.  Laughing  Ако Четирилинка има някоя кройка да казва.  Wink

milasara, прекрасна е!  Heart Eyes

Hug и за Късметка!

И един сладък досадник  - https://www.facebook.com/516513241744056/videos/670175819711130/?pnref=story

Ох, какъв сладък досадник! Умирам си за такива дяволчета, с бели чорапки и бяло коремче и гърдички!!! И как вряка, нахалничето, когато го попритиснат! Иска само то да хапе Joy

За съжаление, такива големи кройки нямам дори аз Joy Ама само кажи, че искаш да си направиш колата така, ще ти изпецкам и такива Joy И, не че съм подстрекател, ама не смееш да си облечеш колата така  smile3534

# 119
  • София
И, не че съм подстрекател, ама не смееш да си облечеш колата така  smile3534

Това е само за сухи и слънчеви ширини. Сещай се кои!  Wink Както почват валежите в София, котката ще бъде в кал цели 3 сезона.  Laughing Че и пералня с такива размери нямам.  Mr. Green

Laughing

Хайде на барбекюто:

Laughing

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 18:52 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт