Любители на Котки Тема 98

• 41 112
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
А, Майче, кметът на Аделинда може да е в преклонна възраст.  Naughty
Нашият пък е по-млад за моя вкус.  hahaha

Наслагах по-големите покривала на детското легло-там е проблемът в момента. Но утре ще ти кажа по-подробно. Hug
Не си щяла  котка повече ли? Чукай на дърво да не те намери.  Mr. Green

# 406
  • София
Скрит текст:

Тоест, добре е да се имитира естествената плячка на котката: месо (основно), малко кожа, вътрешности, (без кости) + стомашно съдържимо.

Епона, какво имаш предвид под "стомашно съдържимо"? Нямам намерение да взимам още котка, макар че една сладурана от форума днес ми прати снимки на такова малко, сладко, рижаво и женско при това коте, че... newsm78

Нещото, което "плячката" би имала в стомаха си. Зеленчуци, ориз, билки, треви и т.н. Но това да е макс 10% при домашна диета. И балансирано за нуждите.

Мерси!  bouquet

# 407
Кмета, не е дал само на мен. Предизборна кампания си прави. Лична среща, сборна за зоодоброволците. Записах се, че иначе ако някой се оплаче, трябва да платя глоба, иначе не ми трябва. Затова му казвам, срамота не грамота. Купичките са много хубави и скъпи впрочем, но е ясно, че няма как да са за уличните. И музикален фест на 7 сцени в капана, 3 дена прави скоро, то изборите голяма работа са.  Crazy Hug

# 408
  • София
А, Майче, кметът на Аделинда може да е в преклонна възраст.  Naughty
Нашият пък е по-млад за моя вкус.  hahaha

Наслагах по-големите покривала на детското легло-там е проблемът в момента. Но утре ще ти кажа по-подробно. Hug
Не си щяла  котка повече ли? Чукай на дърво да не те намери.  Mr. Green

Абе, я ги давайте към мен всички. Стари, млади, кво значение има. Само да имат кинти и да са дашни. hahaha
Така и така нищо не стана с вета на една съфорумка. Уж много хубав, много нещо, а един телефон не даде. Mr. Green Joy Joy Joy

Не мога да я прежаля още Маци. Обаче, това малкото от снимките....
Я да ги пусна тук, може пък някой да си я вземе. А и да се порадвате. Peace

# 409
Ойййй,направо хлъцнах като го видях сладурчето невероятно Heart EyesПрелестно е,как бих го нагушкала!Да ти е живо и здраво мнооооого дълго време!

# 410
  • София
Ойййй,направо хлъцнах като го видях сладурчето невероятно Heart EyesПрелестно е,как бих го нагушкала!Да ти е живо и здраво мнооооого дълго време!

То не е мое.
Търси стопанин. Praynig

# 411
  • София
Mayya, все ми се струва, че после има да ти липсва недостига това миниатюрно рижаво чуденце... Не ти ли прилича на твоята златна Маци, когато е била на неговата възраст?

Леле, колко гадно звучи въпросът ми, но не мога да се удържа... Триста пъти извинявай.  newsm17

# 412
  • София
Mayya, все ми се струва, че после има да ти липсва недостига това миниатюрно рижаво чуденце... Не ти ли прилича на твоята златна Маци, когато е била на неговата възраст?

Леле, колко гадно звучи въпросът ми, но не мога да се удържа... Триста пъти извинявай.  newsm17

Прилича ми, но моята дойде при мен на по-голяма възраст.
Въпросът ти не ми звучи гадно. Няма за какво да се извиняваш. Hug
Златната ми Златинка е една. Друга не искам. Peace

# 413
Някой с впечатление от храните Brit Care
http://www.emag.bg/hrana-za-kotki-brit-care-monty-living-indoor- … 610/pd/D6M1TMBBM/

Applaws взе да изчезва от време на време и търся резервен вариант, ако и презапасяването не помогне  Crazy

# 414
Коте, ето, прочети състава и сама си отговори:

http://www.brit-petfood.com/my/products/cats1/superpremium/food2 … door-living11112/

Peace

# 415
Данък плащам със снимка на Негово Котейшество

# 416
  • София
И ние да платим данък с  нова снимка на котьо Лео, май не сме се появявали скоро

# 417
Аз днес поръчах за моя котьо ето тази храна http://www.emag.bg/hrana-za-kotki-acana-grasslands-6-8-kg-140014/pd/DKRSLBBBM/. И се очертава следващия месец той да яде храна от 12 лв, аз наденица или кренвирши от 3 лв  Joy , ама какво да се прави - нали ми е "дете".

ПП: Уау, какви красавци  Heart Eyes

# 418
Май ще се ходи на фризьор отново.  Sad
Дайте съвет момичета.

Моля за помощ с персиец.

Реша го по два пъти на ден и пак се спластява, вече не знам какво да правя?

Преди 5-6 месеца го подстригахме - беше се спластил на няколко места и дори фризиьорът каза, че не може да помогне нищо освен машинката.

Взех му и по-голяма четка - та първо с нея и след това с гъста, но пак започва същият кошмар наново.
Не искам пак да стигаме до машинката все едно не е моето коте. Sad

# 419
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Вероятно не го разресваш качествено.  Thinking А толкова да се сплъстява трябва да има някаква причина. Например много синтетични материи в дома - подови постелки, покрития на дивани, столове фотьойли, легла ... все места, върху които се излежава една котка. Изкуствените материи създават статично електричество, козината се наелектризира, косъмчетата залепват едно за друго лесно. Съответно по-лесно се сплъстява.
Другото, което ми идва на ума, е дали котьо приема достатъчно витамини за козината. Защото тлъстият и гладък косъм по-трудно се сплъстява пред сухия. За козината трябва да приема биотин. Виж при вашия ветеринар какво има, обясни му проблема, ще ти даде нещо подходящо. Не забравяй да кажеш каква храна яде, защото и витамините са нещо, което не бива да се предозира. Peace

Общи условия

Активация на акаунт