Ще имам близнаци! Тема с продължение 34

• 119 368
  • 897
  •   1
Отговори
# 135
Какво е страшното на маѝчин дом?

# 136
Освен, че е малко мизерно и служителките са сърдити май друго страшно няма  Grinning

# 137
Споко, и да тръгнат нещата си вече в безопасна седмица. Къде ще раждаш?
Бих искала където се следя, в Щерев, но там ще се получи, ако изтрая до 35+1 г.с, ако тръгнат по-рано в Майчин дом, моя кошмар...

Разбирам те...и аз бях така! Много исках в Щерев, но като дойде момента ме пратиха в Майчин дом-моят кошмар. Но се изтърпява спокойно. Като дойдат и бебчетата бързо минава времето, даже ако ги задържат на 8мия етаж няма да ти се тръгва от болницата. Аз всъщност като цяло съм доволна от МД. Родилните зали и операционните са ремонтирани и по нищо не отстъпват на тези в Щерев. После е по-гадно, но минава.

# 138
Освен, че е малко мизерно и служителките са сърдити май друго страшно няма  Grinning

Абсолютно е така! Мен много ме тормозеше, че никой не се представяше какъв е. Постоянно идваха някакви хора да ми правят някакви манипулации без дори да се представят и да кажат за какво идват при мен, а като попиташ се сърдят и едва ли не очакват да съм информирана какво ми предстои...
Нооо в някакъв момент спира да ти пука

# 139
И аз се следих в Щерев и родих там, бяха ми дали документи ако тръгна да раждам по-рано. Бях се подготвила психически за Майчин дом, но не се наложи.
Надявам се и ние да успеем да се класираме за Щерев, ММ иска да присъства на раждането, аз искам да съм с познат екип, в спокойна обстановка с доктор на който имам доверие.
А освен това не съм започвала с покупките, този път грам желание нямам.

# 140
Момичета, имам следното малко принципно питане Simple Smile
На вас шийката на матката при всеки преглед ли ви я следяха? И от коя седмица започва да се скъсява естествено заради разширяването на матката?

# 141
Здравейте, бременна съм в 12.0 г.с. С еднояйчни близнаци. Искам да попитам какви изследвания сте си правили. Трябва ли сега да направя фетална морфология или да чакам до 20.0 г.с. ? Ако сте правили през 13 седмица къде сте били ? Благодаря ! 😊

# 142
На мен ми я следиха, но може да е заради двуплодната бременност. Дори доктор Чавеева на феталните я мереше.
За скъсяването не мога да отговоря.

# 143
Здравейте, бременна съм в 12.0 г.с. С еднояйчни близнаци. Искам да попитам какви изследвания сте си правили. Трябва ли сега да направя фетална морфология или да чакам до 20.0 г.с. ? Ако сте правили през 13 седмица къде сте били ? Благодаря ! 😊
В Щерев правят всичко вкл и БХС за близнаци, но малко късно си се ориентирала, часове почти навсякъде се запазват по-отрано. Не отлагай и не пропускай  прегледи  Naughty

# 144
Моята лекарка ми даде вариант за неинванзивен пренатален тест за генетични аномалии, но за него разбрах, че информацията не е достоверна и ужким се изпращали резултатите в чужбина, а всъщност всичко си става тук или да си изчакам до 20 седмица за ФМ. Първа бременност ми е и ми е много неясно. А в Щерев нямат свободни часове за целия октомври. Днес ще изкарат график за ноември.

# 145
Моята лекарка ми даде вариант за неинванзивен пренатален тест за генетични аномалии, но за него разбрах, че информацията не е достоверна и ужким се изпращали резултатите в чужбина, а всъщност всичко си става тук или да си изчакам до 20 седмица за ФМ. Първа бременност ми е и ми е много неясно. А в Щерев нямат свободни часове за целия октомври. Днес ще изкарат график за ноември.

Аз в края на 12-та я правих във Фемина - имаш шанс някой да е свободен там.
ФМ във втория триместър я записах в Св.Петка при Сигридов. Нооооо за там беше с месец и половина по-рано..

# 146
Запазих за понеделник при д-р Стратиева в Щерев. Надявам се всичко да е наред. Благодаря Ви 😘

# 147
Браво, доктор Стратиева е добър специалист  Peace

# 148
Здравейте момичета. Записвам се и аз при вас 11 седмица съм, бременна с близнаци. Гледам, че от доста време не писано в темата ,надявам се да имам мамчета с които да споделяме опит.

# 149
Има има:-)

Общи условия

Активация на акаунт