Ще имам близнаци! Тема с продължение 34

• 119 370
  • 897
  •   1
Отговори
# 150
И аз очаквам едно момиченце и едно момченце през март Simple Smile
В 29 г. с. съм.

# 151
Колко е хубаво, че има мами с които да си говорим.
Аз съм напълно Невежа дали има нещо специално като съм бременна с близнаци.Повече изследвания ли се правят и сигурно по често се ходи на прегледи.
Иначе за мен 29 години, в 11 седмица и съм забременяла естествено.

# 152
Тази тема наистина е доста замряла, но ако имате нужда от помощ пишете, ще помагаме  Hug
Изследвания повече не знам дали се налагат, но е важно при какви специалисти се ходи, за да се минимизират рисковете за ранно раждане например.

# 153
Честито ! Лека бременност  Hug

Здравейте момичета. Записвам се и аз при вас 11 седмица съм, бременна с близнаци. Гледам, че от доста време не писано в темата ,надявам се да имам мамчета с които да споделяме опит.

# 154
  • София
Здравейте и от мен.
И аз чакам близнаци в 13 седмица съм и се радвам че има откъде да черпя опит и информация че с всеки изминал ден се усещам колко неща незная.

# 155
  • България
Честито момичета  Hug
Дано се раздвижи темата.Много е хубаво да имаш близнаци!!!!!Винаги съм си го мечтала.И преди време тайно надничат в близнашките теми Simple Smile
Сега си имам три съкровища -една кака и две бебки Simple Smile

# 156
Честито на всички и от мен.  bouquet  Аз също очаквам близначета през април живот и здраве. Сега сме в 27с.4д. Еднояйчни, момчета, след спонтанно.
Пожелавам Ви лека бременност и здрави бебчета!  Heart Eyes

# 157
Здравейте Simple Smile
Аз съм Йози на 21 г. Бремена съм в 12+2 г.с
Преди няколко дена разбрах че са близнаци, малко съм притеснена ..  В Май месец имах един спонтанен аборт .. и сега мн ме е страх  док. ми казва че всичко е на ред и няма за какво ама душевно не мога да се успокоя и заради това съм малко нервна Sad  незнам как да го преодолея този страх Sad

# 158
  • София
Здравейте Simple Smile
Аз съм Йози на 21 г. Бремена съм в 12+2 г.с
Преди няколко дена разбрах че са близнаци, малко съм притеснена ..  В Май месец имах един спонтанен аборт .. и сега мн ме е страх  док. ми казва че всичко е на ред и няма за какво ама душевно не мога да се успокоя и заради това съм малко нервна Sad  незнам как да го преодолея този страх Sad

Здрасти,
лека и безпроблемна бременност. Не се шашкай щом доки е казал че всичко е ок се успокой и то знам че е лесно да се каже, но повече положителни мисли. Аз съм в 14 седмица и си имам разни проблеми от време на време, но съм решила да не се тревожа за неща които могат да станат или да не станат. Така че се наслаждавай на бременността си, занимавай се с неща които ти доставят удоволствие и така.

# 159
А имали ли сте гадене и повръщане, отмина ли ви?

# 160
Аз имах много лека бременност с близначките,не ми се гадеше, нямах болки, докато не влязох в 8-ми месец. Гръбнакът ми пострада най-много. Имах контракции ( които аз не усещах, случайно на един преглед ги засякоха), наливаха ме с кормагнезин и генипрал за месец, без ефект, след това спрях всичко и въпреки заплахите на някой лекари, че всеки момент ще родя изкарах си до 36 г.с , родих секцио, заради предишно секцио правено ми предходната година със синът ми и защото двете бяха седалищно разположени с увита пъпна връв. Нямаха проблеми, въпреки, че според мен ги извадиха по-рано, от колкото беше необходимо. Ако трябва да съм честна, беше по-леко и приятна бременност от първата ми.

# 161
  • София
Ами на мен ми се гадеше доста 2-ри и 3-ти месец, за мое най-голямо учудване това беше само вечер - направо се чувствах като парцал. Не съм повръщала, но определено вечерите си ги изкарвах на препечени филии и солети, някак си от тях най-добре ми ставаше. Иначе сега като влезнах в 4-ти месец гаденето попремина значително и даже започнах да си похапвам повече, което съответно ми донесе "готините" киселини.  Grinning

# 162
На мен ми се гадеше постоянно, повръщах по няколко пъти дневно, дори ме приеха в болница за това.

# 163
  • Шумен
Гаденето ми започна около 8г.с. в едно с интензивно повръщане. Единствено нощем не повръщах, тогава и хапвах по 1-2 пъти. През останалото време нищо не задържах. Докарах се до системи в болница, поовладяхме повръщането и до финала взимах Деган по схема. Някъде към 7-ми месец поспря повръщането, но гаденето като екстра си остана до самия финал при мен.

# 164
  • Варна
Дет се вика и аз да се цопна при вас   Hug
Скоро научих ,че съм бременна с близнаци.Предизвикателството е голямо защото имам още 2 деца.
Пожелавам на всички леко бременнене и успешно раждане

П.с ако някой може да ми даде идея какво да правя с това проклето гадене,и гадно главоболие ...да пише

Общи условия

Активация на акаунт