Ще имам близнаци! Тема с продължение 34

• 119 278
  • 897
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте дами, и аз се присъединявам  Simple Smile . Аз съм с две госпожици и термина ми е на 06.07. И деете са ми едни диви и не спират да подритват, на моменти не знам от къде им идва толкова сила  Heart Eyes

# 76
Добре дошла! СТаваме две майките на госпожици Simple Smile

# 77
  • България
A моля, моля 3 сме  Laughing  Ако нямаше и още де!
И моите много ритат и бутат , ама много. Каката беше доста по-кротка в коремчето, но за сметка на това като се роди - ела да видиш  Laughing
Да са живи и здрави!

# 78
Мили момичета, отново нахлувам в темата, за да припомня - във  ФБ съществува чудесна организация на мамите с близнаци и тризнаци, подаряват се дрешки и всякакви неща за бебета и деца изобщо, дори до 12 години - за момиченца, за момченца и смесено. Нищо не се заплаща, иска се само добро сърце, отзивчивост и да се връщат дрешките и нещата обратно, за да продължат да помагат и на други мами и да се добавят и нови неща от нас, разбира се, за да обновяваме "банката за взаимопомощ".
Имаме чудесни дрешки за новородени, и конкретно момичетата с близначки - лично аз и още 2 приятелки имаме дрешки за новородени момиченца, някои чисто нови, само изпрани, и се чудим на кого да ги подаряваме.
Така, че пишете ми на ЛС тук с профила си във Фейсбуук, за да ви намеря, да си разменим няколко думи и да ви добавя в групичката )))
Ето сега една приятелка подаряваше кантар за теглене, чисто нови шишета Авент.
Това съобщение важи за всички мами, дори с близнаци на по 10 години.

Поздрави и лека бременност с щастлив финал, мили момичета!  Hug

# 79
Здравейте отново Simple Smile
На 20.03. съм на преглед и тогава ще стане ясен пола, но засега са момиченца и при нас Simple Smile)))) За радост на таткото Simple Smile))
Вече съм в 14г.с.  и няколко дни. Но все пак лекарката ми иска да правим БХС и другите изследвания, аз нямам нищо против разбира се, надявам се да не е много късно. Интересно,че лекарката, при която се водя ми беше казала,че за близнаци няма нужда от тези изследвания сега, а директно в 19-20 г.с.
Но аз ходя и при друга, която е специалистка ФМ, и тя държи да ги направим Simple Smile
Още нещо - според едната са еднояйчни, според другата - разнояйчни.... Та на 20.03. вече ще знам със сигурност Simple Smile)) Вярвам на специалистката....
ХУбав уикенд от мен на всички Simple Smile

# 80
  • България
Здравей и аз четох , че при близнации БХС не дава точни резултати. Моят лекар каза, че няма да правим, а е много стриктен и педантичен иначе. А ФМ съм правила вече 2 пъти -в 15-та , в 22-ра и сега към 32-ра смятам да направя 3-та. Не че е задължително. С голямата ми дъщеря само веднъж съм правила.

# 81
  • София
БХС по принцип не дава точни резултати. Още по-малко при многоплодна бременност. Абсолютно ненужно изследване е това!

# 82
При мен пък,момиченцето е кротко...зa сметкa момченцето ме трепи:-)

# 83
Здравейте момичета! аз също се присъединявам  .термин на 28 август- две момиченцаа Heart

# 84
Здравейте момичета! аз също се присъединявам  .термин на 28 август- две момиченцаа Heart

Здравей Simple Smile И добре дошла Simple Smile)  Аз съм с две момченца, термин 09.09.

Момичета, да ви попитам .... какво подготвихте преди раждането?  Не знам от къде да започна и какво да подготвям. Кои са нещата от първа необходимост? Има много списъци в интернет, но друго си е опита Simple Smile

# 85
  • София
escarlata, извинявай, че чак сега се включвам, но тези дни ме тресе предяслена треска.
Нещата, които аз взех предварително, бяха необходимите вещи за болницата. И си подготвих чантата за всеки случай. Бельо (взех 5 чифта нормални дълбоки бикини), памперси, мокри кърпички, термометър, чехли, четка и паста, хавлии и козметика за къпане. Може и нещо друго, но не помня вече.

Малко преди секциото обявиха промоция в един магазин до нас и пришпорих мъжа ми на пазар. Тогава купихме: кошари, матраци, протектори, 2 спални комплекта, хавлии, шишета, памперси, мокри кърпички, шампоан, олио за мазане, вана, повивалник, залъгалки и щипки за тях, стерилизатор. От аптеката спирт за пъпчетата, лепенки за пъпчетата. Май това беше. Дрешки имах унаследени: Да кажем по 3-4 бодита с къс ръкав, по 3-4 бодита с дълъг ръкав, толкова пижами-гащеризони, нялколко чифта ританки, чорапки, по 1-2 шапчици. Имаха и по 1-2 парадни тоалета, но така си останаха. Лигавници - и 100 да са, няма да останат неизползвани.
Пелени - по 2-3, такива като от комплектите за изписване. Одеалца също вършат работа.

Кошници за кола ни подариха на изписването. Количка купихме месец по-късно, но те са родени януари, така че не бързахме много.

Подариха ни видео бебефон, много ценна придобивка. Не знам как ще живея без него.

За тези неща се сещам. Ако имаш още въпроси, съм на линия да ми пишеш. Simple Smile Успех и леко доизносване. Трябва да са Деви, най-хубавата зодия Simple Smile

И да се похваля, моите мишлета са приети в 1ва ясла по 1во желание и от септември заминават Simple Smile

# 86
Iveto_DM - Много благодаря за изчерпателния отговор!!!

И честитооо за хубавите новини за яслата Simple Smile

В петък съм на преглед и ще видя пък моите юнаци докъде са стигнали Simple Smile))

# 87
Нещата които ми потрябваха в болницата бяха: 2 ношници( едната е за самото раждане), еднократни подложки за кърма, превръзки за след раждане, бикини за еднократна употреба за след раждане, тоалетни принадлежности(тоал.хартия, паста и четка за зъби, душ гел, шампоан, сапун), кърпа голяма, кърпа малка за ръце,  ластици за коса, прибори за хранене, чаша, мокри кърпички, от ДМ има подложки за еднократна употреба за тоал.чиния(много полезни се оказаха в предвид хигиената в тоалетните), чехли, джапанки, лепенки за след секцио, обезболяващи (аулин),носни кърпички,  телефон и зарядно, памперси и мокри кърпички за бебетата... newsm78 май не се сещам за друго...

# 88
Нещата които ми потрябваха в болницата бяха: 2 ношници( едната е за самото раждане), еднократни подложки за кърма, превръзки за след раждане, бикини за еднократна употреба за след раждане, тоалетни принадлежности(тоал.хартия, паста и четка за зъби, душ гел, шампоан, сапун), кърпа голяма, кърпа малка за ръце,  ластици за коса, прибори за хранене, чаша, мокри кърпички, от ДМ има подложки за еднократна употреба за тоал.чиния(много полезни се оказаха в предвид хигиената в тоалетните), чехли, джапанки, лепенки за след секцио, обезболяващи (аулин),носни кърпички,  телефон и зарядно, памперси и мокри кърпички за бебетата... newsm78 май не се сещам за друго...

Благодаря много за отговора!  bouquet Hug

# 89
момичета на последния преглед за радост на таткото едното от момичетата го видяха момче..ии и аз благодаря за списъка за болницата още е раноо но е хубаво да го знам Heart

Общи условия

Активация на акаунт