Ще имам близнаци! Тема с продължение 34

• 119 282
  • 897
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте Simple Smile) И моят преглед мина вчера, но ме притесни нещо този лекар.... сърчицето на едното било по-голямо... ама то можело да е в норма при близнаците.... по едно време вече усетих как ми причерня просто ( голяма шашка съм). А точно преди 2 седмици ходих при един лекар  - кардиолог, детски, който каза,че не вижда проблеми....
Иначе се потвърди - е двете са по 520-546 гр Simple Smile) Момченца Simple Smile

# 91
Здравейте момичета Simple Smile, добре дошли на новите дами и леко бременеене. Относно багажа, и аз ще го събирам вече да е готов, сещам се за чорапки няколко вида : по дебели и по тънки, помпа ако сте решили да кърмите- не на всякъде ти дават, а и е хубаво да си е лична. Аз съм си взела и мокри кърпички за кърмачки и крем за гърди. И последното за което се сещам е и нещо връхно: жилетка и елек. Поздрави от мен Simple Smile

# 92
Здравейте момичета , нахлувам в темата за да ви поздравя и да ви пожелая спокойна бременност до термин и живи и здрави бебоци .
Искам да ви попитам за количките, вие на кои сте се спряли ? Някакви отзиви за easy twin baby monster ?

# 93
Здравейте на всички! Аз си купих Чиполино Туикс! Ами да ви кажа много е хубава и маневрена може да се управлява с една ръка и е с много хубави сенници Simple Smile

# 94
Здравейте на всички! Аз си купих Чиполино Туикс! Ами да ви кажа много е хубава и маневрена може да се управлява с една ръка и е с много хубави сенници Simple Smile

А тази количка има ли кошчета за новородено ?

# 95
Не, комбинирана е! Но аз кошчетата не ги харесвам по принцип и затова търсих комбинирана, че това със летни-зимни кошчета ми е някак безсмислено, то това си е лично мое мнение. А и тези модели с кошчета са доста по скъпи, а аз съм на мнение, че няма смисъл да се затварят толкова пари за има няма година ползване...

# 96
Не, комбинирана е! Но аз кошчетата не ги харесвам по принцип и затова търсих комбинирана, че това със летни-зимни кошчета ми е някак безсмислено, то това си е лично мое мнение. А и тези модели с кошчета са доста по скъпи, а аз съм на мнение, че няма смисъл да се затварят толкова пари за има няма година ползване...

И аз така мисля , но незнам коя ще е най-практична за това събирам мнения . Но тази на Чиполино я видях и изглежда доста добре .

# 97
Сънрай11, а на живо е още по хубава! Това ми харесва, че сенниците падат до долу и лятото ще е перфектно, другия + е че имат големи джобове на сенниците+2 отделни багажника които са с цип-поне за мен това е +. Лесно се сгъва и се събира в багажника на седан Simple Smile Тапицерията е много мека, а цветът на картинка не е чак толкова хубав, но на живо си е върха...И тежи само 15 кг.  Peace

# 98
Сънрай11, а на живо е още по хубава! Това ми харесва, че сенниците падат до долу и лятото ще е перфектно, другия + е че имат големи джобове на сенниците+2 отделни багажника които са с цип-поне за мен това е +. Лесно се сгъва и се събира в багажника на седан Simple Smile Тапицерията е много мека, а цветът на картинка не е чак толкова хубав, но на живо си е върха...И тежи само 15 кг.  Peace

Все още ми е рано да купувам , но другия месец ще ходя да разгледам . Аз харесах easy twins baby monster струва 1600 лв 2в1 изгледжа доста надеждна , но не мога да преценя пък и да намеря отзиви . Решила съм да отида в някой голям магазин и да пробвам различни модели та да видим .    А легълце какво сте взели ? Аз разгледах в интернет на Graco има една кошара с две отделни кошчета около 300 лв , което е добре , но ще могат да ги ползват за кратко , та сега събирам информации от майки на близначета какво ползват .

# 99
  • София на морето
При нас малките спяха в едно бебешко креватче първите месеци. Беше изключително удобно. После купихме легло (кошара) и там преместихме единия юнак.  Simple Smile

# 100
  • София
И нашата е Чиполино Туикс. Ползвам я от 1.5г. Идеална е за цената си. В могазините на Чиполино правят 10% при покупки за близнаци. Но трябва да си ги поискаш. Идинственото по-сериозно предимство на Baby monster-a е, че е по-тясна. Съобрази я с пътя ти от входа на апартамента до улицата. Не е вариант да ги сваляш на ръце. Иначе и аз съм с 2 ръце за комбинирана количка.
Леглата са ни 2бр., Lorelli Dream люлеещи, но не с механизъм, а самите табли са овални в долната част. Много съм доволна. Струваха около 180лв, но ги пускат и на промоции, предимно в Айко. Матраците им са Lorelli с кокос. За цената си са идеални.

# 101
Аз съм с бейби монстъра,взехме я заради ширината,удобна ми е минава навсякъде, за сега сме с кошчетата за новородени, но по моя преценка ще ги ползваме още може би месец( сега сме почти на 2 месеца) няма да лъжа очаквах да е по лекичка и да мога да се справям сама по стълби, но с двете бебета по около 4 кг всяко + количката тежичко си става.Иначе е супер компактна и маневрена.

# 102
Аз съм с бейби монстъра,взехме я заради ширината,удобна ми е минава навсякъде, за сега сме с кошчетата за новородени, но по моя преценка ще ги ползваме още може би месец( сега сме почти на 2 месеца) няма да лъжа очаквах да е по лекичка и да мога да се справям сама по стълби, но с двете бебета по около 4 кг всяко + количката тежичко си става.Иначе е супер компактна и маневрена.

Благодаря ти за споделеното мнение , аз също намерих и този модел http://www.za-bebeto.com/product_info.php?products_id=313

Също много ми хареса , но мисля е по-тежък от монстъра  newsm78  . Ще трябва да се видят на място и да се прецени .

# 103
Привет Grinning

Ако някой приема Магнерот мога да му дам една почти цяла голяма опаковка закупена мин месец през последния месец от бременността ми. От Пловдив съм. Имам също и една опаковка Сорбифер Дурулес Simple Smile)

# 104
  • България
И аз имам останал утрогестан,сорбифер, витамини и ФК - Ямбол.

Общи условия

Активация на акаунт