8 години ZLATNARIBKA.COM – 8 ваучера по 100 лeва!

• 17 061
  • 334
  •   1
Отговори
# 30
В Zlatnaribka.com  съм сигурна, че ще намеря всичко което ми трябва, с добро качество и цена.

# 31
Без здрава и добре оформена коса,колкото и перфектен грим и дрехи да имате,не става!Не е и нужно да си хващате златна рибка,за да си го пожелавате.Защото нейният адрес е лесен: www.zlatnaribka.com.Косата ми има нужда от теб.

# 32
  • Пловдив
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“ - Любимия онлайн магазин. Благодарение на него, поддържам косата си в безупречен вид.

# 33
  • Пловдив
Zlatnaribka.com е източник на удоволствие, красота и женска суета. Успех и вървете все нагоре и нагоре!

# 34
  • София
Златна Рибка е един от най-посещаваните от мен магазини за грижа за косата.
Всеки си има страст, моята е косата  Heart Eyes

# 35
  • Ямбол
Zlatnaribka.com Е не просто сайт, а място,където мога да намеря толкова много козметика както за ежедневието,така и професионална.Сайта предлага най-широко срещаната за мен гама от продукти на 1 място,лесно се ориентирам в сайта,а обслужването е повече от чудесно!Продължавайте все така Simple Smile

# 36
  • София
Zlatnaribka.com е място за открития Sunglasses Flutter
Научи ме как и с какво да се грижа за косата си, открих много марки и разнообразни продукти за мен и семейството Peace  

# 37
Не съм ползвала досега Zlatnaribka.com
Така че на въпроса „Какво е за теб Zlatnaribka.com?“ отговарям - нещо ново, което се надявам да ми хареса.

# 38
  • Варна, Пловдив
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“ -  "Златна Рибка"е един прекрасен магазин с неизмеримо разнообразие на качествени продукти. Благодарение на тях се радвам на една чудесна, здрава и блестяща дълга коса. Винаги професионално обслужване и единствено мога да им пожелая да продължават да се грижат за косите ни!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 09:51 от jadi24

# 39
  • София
Точно навреме ми идва информацията за "Златна рибка". Досега не съм ползвала услугите им, но в момента съм в търсене на подходящи продукти за поддръжка на косата си. Очевидно ще намеря каквото ми е необходимо.   bouquet

# 40
  • Бургас
ZLATNARIBKA.COM е място, където мога да намеря всякакви продукти за моята коса и откъдето поръчвам с удоволствие !  Peace

# 41
  • велико търново
,,Златна рибка,, за първи път виждам сайта ,но отдавна търсех сайт в който има всичко необходимо за коса на едно място.Ще се възползвам и  за двете ми дъщери с грижи за здравата и дългата им коса .Имаме нужда от шампоан за лесно разресване и четка за сплетена коса + кристали.В сайта има всичко необходимо на едно място . Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 42
Всичко необходима за моята коса събрано на едно място, това е  Zlatnaribka.com. Богат избор, добри цени  и коректност.

# 43
Решение за всички проблеми с косата и привеждането и в неустоим вид!

# 44
"Златна рибка" изпълнява желания!Здрава и красива коса,намирам всичко което ми трябва,а обслужването е на ниво. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт