Епилепсия- ТЕМА 22

• 82 680
  • 719
  •   1
Отговори
# 180
Няма да е късно.Обади се по-рано обаче, след 10 започват да приемат деца и може да не вдигне веднага сестрата.
o.к благодаря Simple Smile)
За първи път запазваме час.
Сега сме и в издирване на хотел за ММ до 50-60 лева за стая за тогава  newsm78

# 181
  • София
Здравейте момичета, вчера правихме изследвания и са ни завишени Alat i Asat на 47 еденици. Докторът каза, че няма основание за притеснение, но да попитам и вас: Има ли нещо, с което можем да ги регулираме, храна, лекарства...?
При нас така бяха нещата и аз мислех, че от медикамента (Кепра), но тъй като сина ми беше с наднормено тегло, когато отслабна, паднаха и трансеминазите.
 Изключихме от менюто всичко мазно, пържено, свинско месо.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 16:21 от irena1977

# 182
  • София
Няма да е късно.Обади се по-рано обаче, след 10 започват да приемат деца и може да не вдигне веднага сестрата.
o.к благодаря Simple Smile)
За първи път запазваме час.
Сега сме и в издирване на хотел за ММ до 50-60 лева за стая за тогава  newsm78
Има до св.Наум съвсем близо хотел - "Четири сезона", мисля че е в този ценови диапазон. Извини ме не разбрах абревиатурата ММ?

# 183
И ние сме ходили в хотел Четири сезона. Приятен е и е много близо до болницата Свети Наум. Препоръчвам ти го и аз. Моето Мило остана доволно там, защото на пазарчето недалече от хотела продават изпечени на дървени въглища пилета и джоланчета.  Simple Smile

# 184
Моят мъж Wink  Laughing видях хотела 85 е на вечер  Thinking

# 185
Обади се по телефона в хотела и нека ти направят оферта за престоя. Ние никога не сме плащали 85 лв.

# 186
Благодаря ви момичета за отговорите! За сега няма да давам лекарства. bouquet

# 187
  • Варна/Белгия
Момичета да се отчета за нашата резистентна епилепсия.След направен панел от сто и няколко генетични изследвания и метаболитни пак сме с неясна причина защо имаме епи.Днеска пуснах ме кръв за имунологични и за Б12 дефицит и ни подготвят за лумбална пункция.След като излязат резултати те,ако пак сме с неясна диагноза минаваме на следващата стъпка в лечението стимулация на вагусов нерв.

# 188
Ние правихме лумбална пункция, но още чакаме резултати. Аз сама си назначих изследвания за дефицит на б12.
Нямате ли добър резултат от кетогената диета?

# 189
  • Варна/Белгия
Ние правихме лумбална пункция, но още чакаме резултати. Аз сама си назначих изследвания за дефицит на б12.
Нямате ли добър резултат от кетогената диета?
Диетата действа докато е здрава,разболее ли се всичко започва отначало.Поради тази причина днеска дискутирах ме с невроложката че може да е имуннологично и сега ще чакаме резултатите.

# 190
О, разболее ли се и при нас настава ужас, защото започва да повръща лекарствата и епито се развихря и като добавим вирусът, и астмата е направо кооошмар...
На мен в началото ми казаха, че може при нас да е свързано с вирусите и бактериите, защото при контакт с вирус, от който след 3 дни ще се разболее, епито се влошава веднага. Това може би го потвърждават и ваксините, защото след ваксинация припадаше и след това вдигаше температура. Явно нещо е свързано с вирусите, които при нас ни отключиха и епито, и астмата, и драстично влошават здравословното състояние при контакт с тях...
А какви имунологични изследвания пускате?

# 191
Добро утро момичета, позволете ми именно тук да споделя радостта си с вас ,. Днес моето момче става на 19 год. Искам да му пожелая най-вече здраве  и да бъде много щастлив. Сине ,смело крачи напред ще падаш и ще ставаш много пъти, но не се страхувай. Гордо се изправяй и знай ,че ние винаги ще те обичаме. Честит рожден ден Дени. newsm59 ura

# 192
Да ти е жив и здрав, и много да те радва! Честит рожден ден!  bouquet

# 193
  • София, Люлин-8
non4eto0 Да ти е жив и здрав и много да ви радва.  Heart Eyes  Hug  nbirthday

daqna_diqnova И аз пусках, за Б12 дефицит, но се оказа, че сме дори в горна граница та и при нас не е това. Януари ще пусна и Б6 и изчерпвам витамините и ще ми останат само метабулитни.

LifeIsBeautiful Напълно нормално е пристъпите да зачестяват на входа и на изхода на вирусна инфекция, но това не значи че от там идва проблемът. Виктория преди разболяване задължително ми ги зачестява. При Даяна са се насочили на там защото те са на кетогенна диета и въпреки това детето има пристъпи.

А за астмата какво да ти кажа правим пристъпи при инхалациите, сега поне се поразредиха откакто вдигнахме лекарствата, че май и юни месец беше страшно, през цялата 3-4 минутна инхалация беше с почти постоянни пристъпи.  Confused

Ето на това клипче имам част от една инхалация, като така беше през цялото време. На клипчето, което е 33 секунди има над 10 пристъпа.

# 194
Romanol Йоанка много пъти дневно получава такива неща като на клипчето за по малко от секунда .Това пристъп ли се води? Какво са казали докторите?
Ако е пристъп значи Йоана дневно има над 30-40 и горница  Thinking Confused Sad

Общи условия

Активация на акаунт