Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 681
  • 746
  •   1
Отговори
# 180

Софи,това ли искаше?

Такъв гиф мога да направя само ако го има в you tube,а този момент не го намерих. newsm78

Уау, Великолепни колажи и гифчета на Сурадж и Сандия!!!  txtloves txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Много ти благодаря Тара!  newsm76 newsm76 newsm76 Супер много ме зарадва - Сурадж и Сандия нямат равни ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss

# 181
Здравейте Светлинки Hug Hug Hug

Роси  smile3525 Two Hearts  Kissing Heart Благодаря ти за новата ни  темичка  Two Heartsкакто винаги е страхотна изпълнена с най-новите и актуални снимчици, видеа и колажи. Мнооого ми харесват

Благодаря на всички за коментарите, снимките и колажите smile3525
Илиянка Heart EyesРоси  Heart Eyes Софи  Heart Eyes благодарности за разказите на епизодите у нас и в Индия  smile3525 smile3525 smile3525 определено имаме напредък в развитието, щом Сурадж  Two Hearts вече е с всичкия си, нещата ще се наредят  newsm44 newsm53
Скрит текст:
Даре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на мен коменарите ти ми харесват, има смисъл в тях Hug винаги разсъждаваш над конкретните ситуации  и ме караш да се замисля над неща които съм пропуснала или вече забравила Hug щом с такива подробности разказваш, значи следиш и харесваш сериала Hug Не може всички винаги да сме на едно мнение и да се харесват едни и същи неща Hug така, че споделяй си мнението без да се притесняваш  Heart Eyes и ти си фен колкото и всички останали в темата Hug      Дипика в началото не беше пухкава, но пък беше по-тромава. След това напълня, но пък взе да замята сарито по чевръсто  Laughing А в момента е в много добра форма, нооо от многото травми взеха да я пазят и симптичният дубльор с буйната грива се отдава на макс  Laughing На мен всякак ми харесва  Two Hearts и най вече ми допада нейното старание / вече от чисто професионална гледна точка  Laughing мога да кажа, че си затварям очите за подробностите  Wink които много точно си описала Heart Eyes/  Добра актриса е, и си е феномен, впредвид ролята която играе  Two Hearts

Илиянче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страхотна е Дипика на снимката, като кикбоксьорка   Hands Clap аз да си кажа ppp За чудесните ти разкази е ясно, супер са! От къде ги намираш тези интересни снимки на Нелу Laughing много е готина на тях Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

Тара Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красиви са всички колажи които си направила smile3525 Видях, че си питала за жълтата точка Laughing всички вдовци - мъже и жени от време на време си слагат такива точки, но са винаги в телесни цветове / бяло, жълто.../ Сураджи слава богу вече няма нужда от такава, дори и на ужким Heart Eyes

Роси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes какво да кажа! Hug Обстойни и подробни разкази smile3525 с тях мисля да наваксвам пропуснатото Heart Eyes Снощният епизод, обаче го изгледах Hug Бхарат вече, много ме дразни  Crossing Arms вместо да вземе Сурадж и да се хванат двамата и да приключат с мисията, той усложнява нещата Joy Joy Joy Шегата настрана вижда му се края Hug епизода много ми хареса, екшъна беше на макс yesyes

Скрит текст:
Росинце smile3525 благодаря ти за клипчетата Hug Hug Hug
Мернах и още една багра в нашата тема Laughing добре дошли на новите попълнения Hug Hug Hug

Дарья Heart EyesИлиянка Heart EyesРоси Heart EyesЕни Heart EyesСофи Heart EyesРосинце Heart EyesРозелин Heart Eyes RobinW Heart Eyes Боряна Данкова Heart Eyes[/color][/i][/b]

Добре дошла отново Миха!  Hug Hug Hug Много се радвам, че се върна!!!  newsm44  Kissing Heart  Two Hearts Надявам се да си си изкарала една незабравима почивка ...  newsm76 newsm76 newsm76 Благодаря ти за хубавите думи, както и за разясненията ...  smile3525 ppp  Hands Clap Радвам се, че темата и разказите ми ти харесват ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сериала става все по-интересен ...  smile3501 Сега Сурадж отиде да намери своята Сандия - ще бъде супер двамата заедно да се справят с Чанду и Гарджана! А после да се върнат и отново да си ги гледаме щастливи заедно ... Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Flushed Анас и Дипика са Великолепни - играят блестящо!!! Възхищавам им се и на професионализма и на отличната актьорска игра ...  newsm51  Kissing Heart Two Hearts txtloves  love001 Дипика се справя Великолепно като полицай - само как ги размята всички в джунглата! Екшъна при нея винаги е на макс - уникална е ... newsm18 Flushed lovekiss Two Hearts newsm44

# 182
Индийската серия е страхотна smile3521 гледа се на един дъх Peace
Сурадж позна веднага в Брахат стареца който им донесе от сладките на Сагарика в къщата на Рати Laughing
както офицер Агрима Сингх позна в тъмното Сандия дегизирана като Сагарика Laughing мнооого секретна тази мисия Joy Joy Joyкакто и да е сега Сандия успя да се скрие от Шакар и Гарджана като легна в една кал и така не я видяха но после нашата хубавица се скри в една дупка като същински Рамбо Joy Joy оборудвана с неща от първа необходимост + оръжие което тя е успяла да скрие там докато я обучаваха терористите Peace Сурадж наистина е зашеметен от човек на Брахат но успя да дойде в съзнание преди да го върнат в Пушкар ooooh! Вед черпи със сладки за предстоящото завръщане на майка му а брата на Лалима дойде в къщата да говори със Сантош и Арун newsm78 newsm78 Crossing Arms
 НО..както винаги промото е най-интересно -  нашите сладури Сурадж и Сандия Heart Eyes се разминаха на един пазар и после се...сблъскаха но Сандийка си е покрила лицето със шала от сарито и сигурно няма да се видят Sad Heart Eyes важното е че през зазиданите тухли се усещат Heart Eyes  и вече са близо един до друг Laughing  loveuuu

# 183
Вижте каква лоша новина открих дано не е вярно че Сурадж умирал

Anas Rashid to die in 'Diya Aur Baati Hum'?
Actor Anas Rashid, who is currently playing the role of Sooraj in popular soap opera "Diya Aur Baati Hum", might have to leave the show after his character will go missing.
As per the upcoming track, Sooraj will be seen searching for his wife Sandhya (Deepika Singh) and will end up in the same village where she has been captured by terrorist organisation Garjana sangathan.
The duo will try to stop the terrorists from attacking India with a nuclear bomb, but will end up getting trapped in the blast. The blast would become a threat to Sooraj's life and will leave Sandhya seriously injured.
"On the day of the blast, which is October 2, Sandhya will be leaving no stone unturned in making sure the blast is prevented but there will be a twist in the tale when Sooraj will come by to rescue Sandhya. Sooraj will be seen slipping into coma and will go missing which might end his track in the show," a source said.
"Diya Aur Baati Hum" is aired on Star Plus.

# 184

Actor Anas Rashid, who is currently playing the role of Sooraj in popular soap opera "Diya Aur Baati Hum", might have to leave the show after his character will go missing.
As per the upcoming track, Sooraj will be seen searching for his wife Sandhya (Deepika Singh) and will end up in the same village where she has been captured by terrorist organisation Garjana sangathan.
The duo will try to stop the terrorists from attacking India with a nuclear bomb, but will end up getting trapped in the blast. The blast would become a threat to Sooraj's life and will leave Sandhya seriously injured.
"On the day of the blast, which is October 2, Sandhya will be leaving no stone unturned in making sure the blast is prevented but there will be a twist in the tale when Sooraj will come by to rescue Sandhya. Sooraj will be seen slipping into coma and will go missing which might end his track in the show," a source said.
"Diya Aur Baati Hum" is aired on Star Plus.

Миме,  Hug не вярвам това да е истина.Имаше доста информация тези седмици,а най вече,че и се очаква и трета сватба между Сурадж и Сандия,аз поне не вярвам,да се случи нещо такова.

# 185
Добър вечер момичета Hug Hug Hug
Миха HugРоси HugИлианкаСофи HugТара HugМиме HugРосинце Hug благодаря ви за всички коментари,разкази,снимки ,колажи и клипчета за любимия ни сериал  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
В новите индийски серии Сандия /Сагарика е пленник на терористите и хич ама хич не и е розаво положението ,обаче тя като един Рамбо в женски вариант натръшка няколко здрави мъжаги и успя да избяга макар и за кратко .Голяма е умница нашата Сандийка -как само успя да подпали дуката в която я бяха набутали и после след като пазачите и я извадиха тя ги натръшка и хукна да бяга ,но видя минити  smile3518
Миха напълно си права за Дипика  smile3521Наистина в началото беше малко тромавка ,но пък много сладка ,после малко понапълня ,особено около сериите когато Сурадж и Сандия живяха самостоятелно ,но пак беше едно сладко пухче ,но като отиде в академията Сандия и Дипика започна да отслабва и да тренира усилено  smile3521Сега вече в новите серии Дипика е много ,много готина ,секси ,харизматична и красива и най-важното което е ,че тя се труди страшно много ,за да бъде възможно най-добра в ролята си  smile3521Усилията които полага Дипика имат резултат и нещата и се получават все по-добре и по-добре  smile3521
А снимките и от новата фотосесия са супееееееееер -абе красиво,талантливо и работливо момиче си е Дипика  txtloves

# 186

Скрит текст:
"Diya Aur Baati Hum" is aired on Star Plus

Не вярвам  Naughty Анас винаги е казвал че Сурадж и Сандия са "Diya Aur Baati Hum" Heart Eyes
няма ли го единия  другия губи идентичноста си Heart Eyes досега Депика умираше и напускаше сериала сега  пък Анас Twisted Evil конкуренцията не спи Laughing Laughing Wink

# 187
Миме мерси за инфото  smile3525И аз го видях това в индийския форум и се надявам да не е истина.Сурадж като нищо може да изпадне в кома и да си полежи по-дълго време например ,ноооооо да умира или пък да му направят пластична операция и така да сменят Анас с друг артист каквито коментари има в индийския форум нито ми се вярва ,нито ми се иска да е истина  newsm17
Сурадж и Сандия/Анас и Дипика са Светлината на моя живот и без тях или без един от тях сериала няма да е същия и ако някой от тях ще напуска по-добре да приключат сериала от колкото да убиват Сурадж или да сменят Анас с друг артист.

Да си продължа по сериала  smile3521
В индийските серии Сурадж напредва сериозно към Сандия и от видеото от сета става ясно ,че Сураджи ще стигне до селото и ще се прави на сладкар или готвач ,за да може да търси неговата Сандия  smile3521От серията от неделя това е най-хубавия момент  smile3521

А в сериите по ВОЙО Сурадж и Сандия са прекрасни  txtlovesМного ,много влюбени и красиви и е удоволствие да ги гледам двамта заедно  txtloves
А за другите newsm78 ,ами те са си просто едни малко гниди и особено г-жа булката Чави smile3511Това момиче малко от малко ако беше се вслушвала в съветите на Сандия нямаше да се стигне до това ,че след известно време ще бъде изгонена от Дилип и майка му .Свекърва и я моли най-мило да облече нейната булчинска рокля обачеееееее Чавито хич ама хич не се вслушва ,че тази пола има сантиментална стойност за новото и семейство ,а за нея е единствено важно ,че ще трябва да облече някакво старо нещо ,а не нещо новичко  smile3511Чави направи цял театър ,за да не облече полата ,но накрая и полата се намери от Сандия и сандалите бяха открити в куфара на майката на Мена  smile3511А и като гледам майката си казвам ,че Мена си е направо едно бижу  smile3521

# 188
Софи страхотен нов подпис имаш  smile3521

# 189
Софи страхотен нов подпис имаш  smile3521

Heart Eyes Heart Eyes

ЕНИ Hug благодаря че си забелязала новия ми подпис Laughing Heart Eyes smile3521
дължа го на ТАРА Hug  bouquet и на колажите които си пуснала  двамата пак са  фантастични  Kissing Heart  loveuuu благодаря ти!  bouquet

Hug Hug

...утре Сандийка ще скача с парашут Peace и сцената когато има проблем с отварянето му се решава благодарение медальона на Сураджи  ми е най-любимия от престоя и в Академията  smile3521 ако има гиф с него
пак ще си сменя подписа Heart Eyes Joy Joy Joy Hug

# 190
Здравейте Светлинки Hug Hug Hug

Роси  smile3525 Two Hearts  Kissing Heart Благодаря ти за новата ни  темичка  Two Heartsкакто винаги е страхотна изпълнена с най-новите и актуални снимчици, видеа и колажи. Мнооого ми харесват

Благодаря на всички за коментарите, снимките и колажите smile3525
Илиянка Heart EyesРоси  Heart Eyes Софи  Heart Eyes благодарности за разказите на епизодите у нас и в Индия  smile3525 smile3525 smile3525 определено имаме напредък в развитието, щом Сурадж  Two Hearts вече е с всичкия си, нещата ще се наредят  newsm44 newsm53
Даре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на мен коменарите ти ми харесват, има смисъл в тях Hug винаги разсъждаваш над конкретните ситуации  и ме караш да се замисля над неща които съм пропуснала или вече забравила Hug щом с такива подробности разказваш, значи следиш и харесваш сериала Hug Не може всички винаги да сме на едно мнение и да се харесват едни и същи неща Hug така, че споделяй си мнението без да се притесняваш  Heart Eyes и ти си фен колкото и всички останали в темата Hug      Дипика в началото не беше пухкава, но пък беше по-тромава. След това напълня, но пък взе да замята сарито по чевръсто  Laughing А в момента е в много добра форма, нооо от многото травми взеха да я пазят и симптичният дубльор с буйната грива се отдава на макс  Laughing На мен всякак ми харесва  Two Hearts и най вече ми допада нейното старание / вече от чисто професионална гледна точка  Laughing мога да кажа, че си затварям очите за подробностите  Wink които много точно си описала Heart Eyes/  Добра актриса е, и си е феномен, впредвид ролята която играе  Two Hearts

Илиянче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страхотна е Дипика на снимката, като кикбоксьорка   Hands Clap аз да си кажа ppp За чудесните ти разкази е ясно, супер са! От къде ги намираш тези интересни снимки на Нелу Laughing много е готина на тях Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

Тара Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красиви са всички колажи които си направила smile3525 Видях, че си питала за жълтата точка Laughing всички вдовци - мъже и жени от време на време си слагат такива точки, но са винаги в телесни цветове / бяло, жълто.../ Сураджи слава богу вече няма нужда от такава, дори и на ужким Heart Eyes

Роси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes какво да кажа! Hug Обстойни и подробни разкази smile3525 с тях мисля да наваксвам пропуснатото Heart Eyes Снощният епизод, обаче го изгледах Hug Бхарат вече, много ме дразни  Crossing Arms вместо да вземе Сурадж и да се хванат двамата и да приключат с мисията, той усложнява нещата Joy Joy Joy Шегата настрана вижда му се края Hug епизода много ми хареса, екшъна беше на макс yesyes

Росинце smile3525 благодаря ти за клипчетата Hug Hug Hug
Мернах и още една багра в нашата тема Laughing добре дошли на новите попълнения Hug Hug Hug

Дарья Heart EyesИлиянка Heart EyesРоси Heart EyesЕни Heart EyesСофи Heart EyesРосинце Heart EyesРозелин Heart Eyes RobinW Heart Eyes Боряна Данкова Heart Eyes

Добър вечер Миха и добре дошла! Надявам се да си си отпочинала добре и с нови сили да нищим живота на Сурадж, Сандия и Рати паривар!

# 191

Скрит текст:
"Diya Aur Baati Hum" is aired on Star Plus

Не вярвам  Naughty Анас винаги е казвал че Сурадж и Сандия са "Diya Aur Baati Hum" Heart Eyes
няма ли го единия  другия губи идентичноста си Heart Eyes досега Депика умираше и напускаше сериала сега  пък Анас Twisted Evil конкуренцията не спи Laughing Laughing Wink

Миме,  Hug не вярвам това да е истина.Имаше доста информация тези седмици,а най вече,че и се очаква и трета сватба между Сурадж и Сандия,аз поне не вярвам,да се случи нещо такова.

Миме мерси за инфото  smile3525И аз го видях това в индийския форум и се надявам да не е истина.Сурадж като нищо може да изпадне в кома и да си полежи по-дълго време например ,ноооооо да умира или пък да му направят пластична операция и така да сменят Анас с друг артист каквито коментари има в индийския форум нито ми се вярва ,нито ми се иска да е истина  newsm17
Сурадж и Сандия/Анас и Дипика са Светлината на моя живот и без тях или без един от тях сериала няма да е същия и ако някой от тях ще напуска по-добре да приключат сериала от колкото да убиват Сурадж или да сменят Анас с друг артист.

Ени, Софи, Росинце - напълно съм съгласна с мнението ви!  newsm10 Two Hearts Praynig И аз видях тази ужасна новина ...  cry cry cry Надявам се и се моля това да не е вярно - Анас да не напуска и да не убиват Сурадж!  Praynig Praynig Praynig Според мен тази новина е лъжа - до колкото разбрах е пусната в някакъв непознат до сега сайт за новини в Индия - в смисъл, не е толкова известен с филмови новини ...  newsm78 От там са я пренесли из всички други сайтове и форуми ...  Naughty В индийския форум напоследък има една група анти фенове дето само пишат гадости - другите пък мислят какви ли не страшни варианти.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Но ние трябва да мислим позитивно и да вярваме, че тази новина не е вярна и че нищо лошо няма да се случи със Сурадж и ще продължим да си гледаме Анас в сериала!  Praynig Praynig Praynig Феновете на "Светлината" по целия свят вече полудяха и всеки се чуди дали е вярно или не - даже започнаха да пишат на продуцентите и екипа с молба да опровергаят това, защото за всички сериала е безсмислен ако един от главните актьори го няма - без Анас или без Дипика нищо не би било същото!  newsm45 newsm45 newsm45 Не искам да ги сменяват с други - не искам никой от тях да напуска. Искам колкото и да продължи сериала Анас и Дипика да си играят до края в него и финала да е щастлив ..  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves family Надявам се, че скоро всичко ще се изясни и че написаното тук не е вярно.  Praynig Praynig Praynig Не ми се вярва да убият Сурадж - а и в тази новина го пише с въпросителен т.е. един вид дали ще умре Сурадж, дали Анас ще напусне и т.н.  newsm78 Споменава се бомбения взрив и това, че може героя му да изпадне в кома и да не го дават известно време ...  smile3518 Но да не забравяме, че тук не става въпрос за обикновена бомба, ако е тази която Гарджана ще пускат - това ще е атомна бомба, а една такава бомба би помела и заличила цели градове. Трудно някой би оцелял ...  newsm45 newsm45 newsm45 Затова не мисля, че ще се стигне до нейното активиране - спомних си, че Шекар каза, че сканирайки ръката си Сандия ще има властта да спре атомната бомба от разстояние чрез онова дистанционно - само, че тя още не знае за това!  Thinking Може би обаче някак ще научи и ще успее навреме да ги спре ...  Praynig Praynig Praynig Освен това в Индия често пускат разни стряскащи новини - за щастие не винаги те са истина. Преди също писаха подобно нещо за Анас, наскоро се пусна подобен слух и за Дипика, преди време за Нелу/ Сантош! Надявам се обаче и този да излезе измислица на някой недоборожелатели, които са решили да напишат подобна гадост ...  Naughty cry Praynig Praynig Praynig Моля се Анас и Дипика да продължават да ни радват с прекрасните си роли до края на сериала ...  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Освен това напоследък излязоха доста новини за това, че Сурадж и Сандия ще се съберат отново - той ще й помогне срещу Гарджана и ще се върнат заедно в Пушкар, където следва по-хладно посрещане от страна на Сантош към Сандия и как Сандия малко по малко ще бъде приета обратно от всички ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Самият режисьор каза това в едно свое интервю - така, че това трябва да стане. Едва ли ще убият Сурадж и ще върнат Сандия сама у дома - Вед е щастлив и очаква майка си и баща си да се върнат заедно! Сурадж му обеща, че ще се върне със Сандия! Трябва да стане така ...  Praynig Praynig Praynig Обратното би било пълен ужас - не вярвам да го причинят на зрителите. Продуцентите, сценаристите и екипа на "Светлината" са наясно, че Анас и Дипика правят сериала хит и това, което е - знаят, че феновете ги обожават и искат да ги гледат заедно.  txtloves txtloves txtloves Не вярвам да стигнат до там, че да се лишат от единя от тях - това би било пагубно за сериала ...  newsm45 newsm45 newsm45 Освен това като гледам Анас снима с удоволствие сериала - винаги е позитивен като дава интервютата. И сега е в селото на Гарджана, за да търси Сандия! Точно сега образа му се засили още повече - не вярвам сега да реши да напуска или те да го махат! Моля се тази новина да е лъжа!!! Искам да си гледам Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия заедно докрай. Иначе наистина по-хубаво да приключат сериала - но да е щастливо ...  Praynig Praynig Praynig Вярвам обаче, че това са измислици - ако Сурадж умре - тогава какво ще стане със Сандия и Вед! Сантош няма никога да й прости - те ще страдат цял живот и сериала ще се съсипе - едва ли ще стигнат до там! Вярвам, че Сурадж и Сандия ще се върнат живи и здрави от това село - Сантош ще се сърди още известно време, но после трябва да приеме снаха си обратно. А и нали казаха, че след това ще има трета сватба между Сурадж и Сандия - цялата тази пиеса със Шив и Парвати/ Сати, обещанията на двамата. Това, че Вед искаше да присъства на сватбата на родителите си - трябва да стане! Не може току така сценаристите да забравят за обещанията си! Надявам се и вярвам, че това е лъжа! Дано скоро се изясни - да го опровергаят и всички да се успокоим ...  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts Сурадж и Сандия са като Свещта и Светлината / Пламъка и фитила - ако са разделени са непълни и не могат един без друг! Сериала е кръстен точно така заради тях - те осветяват живота си един на друг и каквото и да става трябва да бъдат заедно. Вярвам, че ще е така и нищо лошо няма да стане. Надявам се да сме прави ...  Praynig Praynig Praynig txtloves Two Hearts  loveuuu Flushed

# 192
Скрит текст:
Добър вечер момичета Hug Hug Hug
Миха HugРоси HugИлианкаСофи HugТара HugМиме HugРосинце Hug благодаря ви за всички коментари,разкази,снимки ,колажи и клипчета за любимия ни сериал  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
В новите индийски серии Сандия /Сагарика е пленник на терористите и хич ама хич не и е розаво положението ,обаче тя като един Рамбо в женски вариант натръшка няколко здрави мъжаги и успя да избяга макар и за кратко .Голяма е умница нашата Сандийка -как само успя да подпали дуката в която я бяха набутали и после след като пазачите и я извадиха тя ги натръшка и хукна да бяга ,но видя минити  smile3518
Миха напълно си права за Дипика  smile3521Наистина в началото беше малко тромавка ,но пък много сладка ,после малко понапълня ,особено около сериите когато Сурадж и Сандия живяха самостоятелно ,но пак беше едно сладко пухче ,но като отиде в академията Сандия и Дипика започна да отслабва и да тренира усилено  smile3521Сега вече в новите серии Дипика е много ,много готина ,секси ,харизматична и красива и най-важното което е ,че тя се труди страшно много ,за да бъде възможно най-добра в ролята си  smile3521Усилията които полага Дипика имат резултат и нещата и се получават все по-добре и по-добре  smile3521
А снимките и от новата фотосесия са супееееееееер -абе красиво,талантливо и работливо момиче си е Дипика  txtloves

Много добре казано Ени!  newsm10  Kissing Heart Two Hearts Напълно съм съгласна с мнението ти ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Дипика е изключителна - супер много се старае и се справя блестящо с ролята си на комисар Сандия Рати - виждаме я блестяща и като бенгалското момиче Сагарика!  smile3501 txtloves Two Hearts Възхищавам се от сърце и на Анас и на Дипика! За мен те нямат равни - уникални актьори и професионалисти!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Сурадж е истински мъж мечта - никой не може да му стъпи и на малкият пръст. Всяка жена мечтае за съпруг като него. Сандия е щастливка!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Flushed Пуснала си Уникални колажи - Сурадж и Сандия са върха! Най-прекрасната двойка - вярвам, че всичко ще се оправи и те ще се върнат у дома живи и здрави. Моля се да ни радват с още много прекрасни и романтични моменти заедно ...  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves family

# 193
МОМИЧЕТА Hug  страхотни сте   bouquet bouquet  bouquet  bouquet  bouquet smile3521 smile3525
ТАРА Hug Благодаря ти от сърце за колажите и гифчето което направи по моя молба Heart Eyes  remybussi kiss Flowers Bouquet Kissing Heart dancing dancing точно него исках и вече е в подписа ми  love001 Епизодите със завръщането на Сандия за сватбата на Чави са много красиви и романтични Heart Eyes
а днешните с това ядене на джелеби  Heart Eyes Laughing

Laughing обличането на Чави със старата сватбена ленга и после изпращането и на двете ме накара да погледна някои позабравени стари епизоди от първата сватба на СС Heart Eyes и посрещането на Сандия като снаха в къщата ooooh! мноого красива Сандийка с нейната сватбена ленга  Heart Eyes  сега не му е мястото но обезателно при третата сватба ще си ги сравняваме коя от коя по *хубава Сандийка Heart Eyes smile3521 newsm51
РОСИНЦЕ Hug специално благодаря и на теб за клипа на танцуващите Гуатам и Анас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy че ги намери и не си забравила че някой ги търсеше  Laughing в случая бях АЗ Hug много ми е приятно че имам такива съфорумки  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet няма какво да коментирам Laughing само ще ги гледам и...такааа Embarassed Joy Embarassed Embarassed Joy Joy Joy Heart Eyes
РОКСИ  Hug благодаря и на теб  bouquet на МИМЕТО Hug  bouquet ИЛИЯНА HugБОРЯНА Hug ЕНИ HugАНИ Hug  bouquet ако съм пропуснала някоя то е случайно за което се извинявам и пак ви благодаря че ви има в темата за Светлината newsm38  love001 и  за накрая оставих МИХА Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet сега видях че се е върнала от почивка и е във форума Heart Eyes  много ме зарадва dancing kiss Flowers Bouquet lovekiss добре дошла Peace newsm51 smile3525

ЕНИ Hug благодаря че си забелязала новия ми подпис Laughing Heart Eyes smile3521
дължа го на ТАРА Hug  bouquet и на колажите които си пуснала  двамата пак са  фантастични  Kissing Heart  loveuuu благодаря ти!  bouquet

Hug Hug

...утре Сандийка ще скача с парашут Peace и сцената когато има проблем с отварянето му се решава благодарение медальона на Сураджи  ми е най-любимия от престоя и в Академията  smile3521 ако има гиф с него
пак ще си сменя подписа Heart Eyes Joy Joy Joy Hug

Софи, благодаря ти от сърце за прекрасните думи!  Hug Hug Hug Честит нов подпис и от мен - Тара се е справила блестящо! Подписа е уникален - невероятно красив момент между Сурадж и Сандия!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 Oha! И двете сватби на Сурадж и Снадия са страхотни - надявам се и вярвам, че ще видим и трета сватба между тях - този път в присъствието на Вед!!!  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves Двамата са изключителна двойка ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря ти за разказите на епизодите по Войо и Индия! Аз нямах никакво време да си кажа мнението за тях, но когато ми остане непременно ще го направя ...  newsm10 newsm76 Two Hearts Утре наистина ще е супер момента със скачането с парашут на Сандия - особено как медальона на Сурадж ще я спаси!!!  newsm44 ppp  Hands Clap Нямам търпение както за тези епизоди, така и за новият в Индия!!!  Flushed Heart Eyes newsm18

# 194
Ето още една снимка на Дипика зад кадър с актьора в ролята на Шекар!  smile3525 Тук са на този панаир, на който Сагарика се е дегизирала, Бхарат също - и където в промото дадоха как Сандия и Сурадж се сблъскват ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Явно и Шекар/ Чанду ще е някъде там дегизиран - интересно защо ...  newsm78 Ще ми се да пуснат и някоя нова снимка зад кадър на Анас и Дипика, но тези сцени нали ни ги правят за изненада - затова явно гледат да не се издават с подобни снимки. Дано скоро обаче да видим някоя ...   Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт