Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 674
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Честит празник, момичета! bg
Софи,Рокси, много красоти сте напускали. Peace  bouquet

Довършване на тоалета!!!

УАУ, ИСТИНСКА КРАСОТА!!!  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001 Oha! Благодаря ти от сърце за тези уникални колажи Тара!  smile3525 newsm76 Two Hearts Каквото и да кажа за Сурадж и Сандия ще бъде малко - Великолепни моменти между тях!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 smile3534 Само как влюбено се гледаха - толкова красиви и стилни - а Сандия как го галеше, ухааа!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Супер любимо ми е и после, когато се закачиха един за друг с белезниците ...  newsm51  Kissing Heart Two Hearts txtloves People Cop Сантош викаше Сурадж, а той закачен за Сандия - нали нямат ключ ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Уникална е сцената, когато Сурадж сложи на Сандия гривните на краката, после й помогна да се дооправи - явно й закопча ципа на сарито и после й сложи воала на главата. И всичко това докато са закачени един за друг с белезници!  newsm44 Two Hearts Two Hearts  love001 Flushed Така се гледаха двамата там, че направо им идваше да се награбят ...  luvbed  Flushed lovekiss lovekiss lovekiss Уникални бяха и после, когато излязоха навън и се криеха от Сантош - Сурадж трябваше да оправи крушката и се качи на столчето - с него се качи и Сандия да си го придържа! Оправиха лампата и така се гледаха ...  smile3521  Kissing Heart Two Hearts hug newsm51 Изведнъж Сантош викна и те паднаха от стола един върху друг на един от дюшеците на пода - обожавам ги! Как само се криеха Сантош да не ги види така - а и с белезниците на ръцете ...  newsm08 txtloves smile3532 Добре, че накрая Чоту се появи и им даде ключа та се откачиха ..  Joy Joy Joy А танца им след това беше уникален ...    ura Flushed Heart Eyes

# 166
РОКСИ Hug и аз ги чакам  общите сцени със Сурадж и Сандия
независимо къде и какви  защото са радост за окото заедно  Heart Eyes

txtloves   loveuuu

Така е!  newsm10 newsm76 Two Hearts Сурадж и Сандия са единствени и неповторими!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flushed lovekiss Всека тяхна обща сцена е истинска наслада за окото ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts smile3521 Oha!

# 167
Уау, ето още една нова невероятна снимка на Дипика от новата й фотосесия! Много й отива с това розовото - голяма чаровница е ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

# 168
Дипика пусна още 4 невероятни снимки от сета на "Светлината".  newsm76 newsm76 newsm76 Тук я виждаме в действие - как снима моментите от днешния страхотен епизод, който излъчиха в Индия!  smile3501 Flushed Heart Eyes Two Hearts lovekiss Уникална е - Възхищавам й се!!!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3521 Oha!

# 169
Дипика пусна още 4 невероятни снимки от сета на "Светлината".  newsm76 newsm76 newsm76 Тук я виждаме в действие - как снима моментите от днешния страхотен епизод, който излъчиха в Индия!  smile3501 Flushed Heart Eyes Two Hearts lovekiss Уникална е - Възхищавам й се!!!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3521 Oha!

Наистина супер изпълнение - горящата дупка  трима проснати от охраната  Laughing и
Сагарика я няма Laughing Шакар и Гарджана се шашнаха Joy Joy

# 170
Днешният епизод в Индия е страхотен! Много ми хареса ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts

В началото Шекар/ Чанду каза на командира си, че има един начин да попречат на Сандия да спре плана им. Тъй като не знаят какво е казала тя на полицията - Шекар реши да им изпрати грешно съобщение чрез лазарната писалка, така сякаш го е пратила Сандия!  box box box Така и направи - прати им съобщение, че терористите са променили датата на нападението от 02 на 15 октомври!  Naughty Командира се радваше, че сега вече те няма да могат да направят нищо срещу тях ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire В това време Сирджи - съпругата на Тхакур- командира на терористите му се обади и му каза, че трябва да направят нещо за Сагарика, защото тя е като Господ за нея и е спасила сина им. Той й каза, че ще поговорят като се върне.  Peace От бързане обаче не затвори телефона както трябва и Сирджи подслуша разговора му с Шекар!  Hug Сирджи чу как Тхакур казва на Шекар да държи Сагарика под око, защото тя е полицейския инспектор Сандия Рати - и понеже е дръзнала да се изправи срещу Гарджана - трябва да бъде бита и измъчвана!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сирджи чу, че Сагарика всъщност се казва Сандия и е полицай. Тя беше шокирана, но въпреки това тя каза, че Сагарика не е лоша - тя е добра, защото е спасила сина й ...  smile3501 Командира продължи да говори и каза, че Гарджана ще жертват Сагарика след 02 октомври - след като погубят страната ще убият и нея. Сирджи беше потресена от чутото от мъжа й ...  no no no Не знам защо, но си мисля, че тя някак ще помогне на Сандия или ще насочи Сурадж към нея, за да може той да я спаси - дано!!!  Praynig Praynig Praynig

Докато Бхарат пътуваше с колата си му се обадиха и му съобщиха, че Сандия им е пратила съобщение чрез лазарната писалка. Той се зарадва ...  Wink Неговият човек му каза, че Сандия им е написала, че Гарджана са сменили датата на нападението от 02 на 15 октомври ...  Crossing Arms

В това време Сурадж пристигна в Анандпур и си мислеше, че тук ще получи новини за Сандия ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сантош му се обади - попита го дали е добре и къде е отишъл. Сурадж й отговори, че е добре.  Hug Сантош му каза, че е притеснена, как така той е тръгнал да търси Сандия само по една непълна снимка, където дори не се вижда лицето й. Той дори не е сигурен дали е жива или не ...  Crossing Arms Сурадж обаче много хубаво каза на майка си: "Сандия е жива. Аз познавам очите й. Довери се на вярата на сина си, дай ми няколко дни."  txtloves txtloves txtloves После поиска благословия от Сантош и й каза: "Аз ще се върна у дома със Сандия"  Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 Oha!   love001 hug  На Сантош не й остана нищо друго освен да се съгласи с него. До колкото разбрах му даде благословия и му каза да внимава ...  newsm10 Тя вече вижда, че няма как да излезе на глава със Сурадж - той обича и винаги ще обича само Сандия!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сурадж попита някакъв човек къде може да намери ритуалната зала, където е станал онзи обир. Той му каза на къде се намира и го попита с кого иска да се срещне. Сурадж отговори, че иска да говори с човека отговарящ за сигурността Амар Сингх.  newsm44

Някой се обади на Бхарат и му каза, че някакъв човек разпитва за кражбата и отива при Амар Сингх за информация. Бхарат се притесни, че той може да разкаже нещо, което да провали мисията.  Peace Бхарат казва, че веднага отива натам и потегли - Сурадж също пътуваше с мотор натам. Някакъв човек го возеше ...  smile3501

Сандия беше окована и поставена в една дълбока яма - тя с вериги по средата, а около нея метални жици.  smile3518 Тя не можеше нито да седне, нито да се облегне, нито да легне ...  no no no В момента, в който опиташе викаше от болка - горката беше много изтощена с рани и кръв по челото, врата и устата ...  newsm45 newsm45 newsm45 Сандия си спомни думите на Шекар, който каза, че няма да я убият веднага - трябва първо да се мъчи! Peace Въпреки, че беше много слаба и изтощена Сандия реши да направи нещо, с което да накара охранителите да я изведат от ямата, понеже е в опасност. Нали не бива да я убиват още ...  smile3503

Сандия с всичка сила започна да тегли веригите си - нали те бяха закачени горе за някакви дървени конструкции на върха на които имаше факла с огън!  smile3501 Въпреки, че изпитваше болка Сандия успя да бутне дърветата и факлата падна в ямата при нея. Тя я взе и нарочно запали огън - страхотна е!  newsm18 Heart Eyes Flushed Сандия започна да вика за помощ - някой да я спаси, защото ще умре ...  Joy Joy Joy Охраната видя това и реши да я извади от там, защото Шекар им е наредил още да не я убиват ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Те я изтеглиха отгоре и нашето Сандийче като ги започна - бой! Първо наби 2-ма от тях - взе пистолета на третия, застреля го, после гръмна и веригите си с пистолета - освободи се и побягна.  smile3521  Kissing Heart Two Hearts box newsm44 Точно тогава идваха Шекер, Командира и другите терористи и направо се шашнаха ...  hahaha hahaha hahaha Тепърва ще видят какво ги чака и коя е Сандия Рати!!!  smile3534 Каквото и да кажа за нея ще е малко - уникална е! Великолепно изпълнение на Дипика! Като стрела е ...  Oha! ppp    Hands Clap newsm39 Two Hearts Сандия тичаше през гората! Тя мислеше да тича още 10-12 км и тогава ще бъде далеч от Гарджана.  newsm76 Шекар обаче нареди на хората си да активират външните мини, така ако стъпи на тях Сагарика/ Сандия щяла да умре ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

В това време Сурадж пътуваше с мотора и се размина с колата на Бхарат! Но и двамата не се видяха ...  Two Hearts Бхарат го изпревари - нали бързаше да попречи на човека от обредния дом да разкаже за кражбата. По пътя обаче колата му се повреди и той спря - тогава Сурадж го настигна с мотора и мина покрай него, но Бхарат не го забеляза!!!  newsm44

Както си тичаше изведнъж Сандия видя мините и се спря. Каза си, че няма как да излезе от тук - трябва да се скрие в джунглата!  no no no Шекар каза на командира си, че Сандия е умна и може би ще види мините - тогава ще се скрие в джунглата и те ще я намерят!  #Sniper

Сурадж се срещна с Амар Сингх - отговарящия за охраната на онази сватба.  smile3501 Сурадж му показа снимката на Сандия и го попита за нея ...  smile3525 Човека му каза, че жената е била обучена. Каза му също, че си е мислил, че тя ще го убие, но тя не го е направила - съжалила го е и не го е застреляла. Two Hearts Точно тогава Бхарат пристигна там и направо се шокира, когато видя Сурадж!  smile3533 Бхарат започна да се чуди как Сурадж е дошъл до тук и дали не е разбрал истината за Сандия - така свърши ...  thumbsup

В промото за утре Сурадж говори с Бхарат и го пита за Сандия, но той се прави на ударен! Сурадж обаче му казва, че знае че го лъже и ще намери Сандия навсякъде.  newsm44 После дават Сурадж в безсъзнание в някакъв джип - изведнъж се свести с болки в шията, но стана и хвана шофьора за врата!  smile3501 Не знам кой е този, който го вози - дали е дело на Бхарат за да го махне от там или е дело на друг - но не са познали! Сурадж е съпруг на най-добрата полицайка. Сега ще ги натупа и ще отиде в джунглата да спаси жена си!!! Нямам търпение ...  
Praynig Praynig Praynig  txtloves Two Hearts lovekiss family

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 23:40 от Roxis

# 171
Дипика пусна още 4 невероятни снимки от сета на "Светлината".  newsm76 newsm76 newsm76 Тук я виждаме в действие - как снима моментите от днешния страхотен епизод, който излъчиха в Индия!  smile3501 Flushed Heart Eyes Two Hearts lovekiss Уникална е - Възхищавам й се!!!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3521 Oha!

Наистина супер изпълнение - горящата дупка  трима проснати от охраната  Laughing и
Сагарика я няма Laughing Шакар и Гарджана се шашнаха Joy Joy

О да - този момент ми стана супер любим!  newsm44 newsm44 newsm44 Нашето момиче е като фурия - как само го измисли, че да я изкарат от ямата - после ги наби! Взе дори оръжието на единя - освободи се и избяга!!!  Oha!  Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3501 Дипика е Великолепна - както и Анас! Пълнят ми душата - сериала става все по-интересен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Flushed  Hands Clap  ura

# 172
Епизодите в понеделник по Войо бяха страхотни - едни от любимите ми!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts

Много ми хареса как в началото Сурадж отново вдъхна сили и увереност на Сандия и й каза, че не бива да се притеснява и че той е сигурен, че ще се справи както с отговорностите си на съпруга и снаха, така и с отговорностите си на полицай ...  smile3501 newsm76 Two Hearts Каза й, че не е нужно да избира между двете, а може просто да балансира.  Hug Той вярвал в нея - Сандия му благодари и му каза, че неговата подкрепа я крепи. Уникални са ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Особено, когато се хванаха за ръце и Сурадж каза: "Сандия, може да ти е трудно да балансираш, но аз ще бъда до теб. Винаги ще те подкрепям - винаги. Ще видиш, че никоя пречка няма да те спре да постигнеш своята голяма цел и когато се върнеш там кажи на офицер Сингх, че жената на сладкаря Сандия ще докаже, че е достойна за полицай."  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! А Сандия му отговори: "Да Сурадж, когато се върна ще предам думите ти на офицер Сингх и нищо няма да ме спре да взема наградата за най-добър кадет. Ще се докажа на всички. И когато взема наградата първото, което ще направя е да ти дам сладки"  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Само как влюбено се гледаха и как се държаха за ръце - обожавам ги ...  newsm51  Kissing Heart Two Hearts txtloves  loveuuu Тогава Сандия видя, че Кавита ги наблюдава и отиде при нея да я пита какво иска - тя каза, че просто минавала ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сандия обаче ясно й каза, че вероятно сега е разбрала отговора на въпроса, който й е задала. Така я погледна, че на онази й стана ясно, че нашето момиче не е лесно ...  smile3501

Сурадж и Сандия бяха много сладки и после, когато Менакши ги караше да репетират танца за сватбата на Чави.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Менакши даже беше купила полицейска шапка на Сандия и някакъв детски пистолет, който изстрелва цветя, та по време на танца Сандия да се цели с него в сърцето на Сурадж!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Само, че нашето момиче пак не уцели - нали има проблем с окото още, но ще се оправи ...  Praynig Praynig Praynig

Най-най-най любимите ми моменти обаче са после, когато Сандия се обличаше в стаята и влезе Сурадж - той каза, че майка му казала ... в този момент обаче видя красивата си съпруга Сандия и загуби ума и дума ...  smile3521  Kissing Heart Two Hearts Така започна да я оглежда ...   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тогава Сандия го попита какво е казала майка. Много ми хареса как Сурадж каза: "Майка казваше, че снаха й е много красива" ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts А Сандия му отговори галейки го: "Знаеш ли - синът на майка също е много красив. Брошката, парфюмът и тази копринена курта - днес си много елегантен. Моят любим сладкар е много красив"  txtloves txtloves txtloves Попита го каква е причината, Сурадж й каза, че се е облякъл така заради нея.  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Попита я да не мисли, че е за Кавита - няма такова нещо. Освен това тя нямало да идва. Сандийчето пак изревнува - тя не била споменала името й ...  Joy Joy Joy Да ама Сурадж се презастрахова и реши да си каже, че като си знае ревнивата жена ...  smile3532 Сурадж каза на Сандия, че откакто се е върнала от Хайдарабад е много подозрителна. Тя пък се подхилваше понеже знаеше, че нейния Сурадж не би погледнал друга ...  smile3534 Сурадж каза на Сандия, че ще я накаже заради това, а тя го попита какво е наказанието - Сурадж отиде и донесе белезниците ...  Joy Joy Joy Само как ги показа и какви страстни и палави погледи си размениха двамата - обичам техните любовни игри!  smile3521 smile3521 smile3521 Сурадж взе и закопча едната ръка на Сандия казвайки: "Днес аз ще закопчая полицейския инспектор и ще те накажа", пък в това време Сандия закопча неговата ръка и му каза: "Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак" - ох ще ме разбият. Паднах да се хиля ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Така и двамата се закачиха един за друг с белезниците, а Сандия каза на Сурадж: "Знаеш ли, това наказание много ми харесва"  txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001  loveuuu А Сурадж и отговори: "Знаеш ли, ти си истински полицай, а това наказание се харесва даже на наказания" ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Така влюбено се гледаха двамата и се усмихваха - ухааа - напълниха ми душата!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Тогава обаче Сантош се провикна отдолу и търсеше Сурадж - той тръгна, ама повлече и Сандия със себе си ...  hahaha hahaha hahaha Сандия му каза: "И мен ли ще вземеш, майка вика теб, не мен" - а той я пита "Как ще ги отключим"  smile3532 Установиха, че са се закопчали, но нямат ключ за белезниците. Той бил в Чоту ...  rotfImao rotfImao rotfImao Сантош продължаваше да вика Сурадж, а Сандия се смееше казвайки: "Сурадж, сега как ще отидеш. Майка те вика, а аз още не съм готова. Трябва да си сложила и гривните и воала. Мисля, че ще отнеме доста време"  Joy Joy Joy А Сурадж вика: "Ами сега - измислих нещо Сандия - стъпи тук" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сандия си сложи крака на леглото - Сурадж повдигна сарито й нагоре и й сложи гривната на крака. Как само се гледаха - ухааа. Нашето момиче направо изтръпна - бяха готови да се награбят, ама ги чакаха ...  smile3521  Kissing Heart Two Hearts После Сурадж сложи гривна и на другия крак на Сандия, след това си я гушна - закопча й сарито и после й сложи воала на главата. Уникални са двамата ...  txtloves txtloves txtloves luvbed Two Hearts Наложи се да слязат, защото Сантош още викаше - тръгнаха те двамата, нали са закачени с белезници - като видяха Сантош насреща направо се същисаха, а Сандия върви зад гърба на Сарудж, за да не види свекървата белезниците ...  Joy Joy Joy Тя накара Сурадж да поправи някаква лампа понеже крушката не светела - той каза, че ще го направи - тръгна и хоп Сандия след него, а Сантош вика: "Снахо ти какво го следваш по петите. Накарах го да смени крушката - не е трудна задача. Ти ела с мен в склада"  hahaha hahaha hahaha А Сандия вика: "Майко, аз ще дойда след малко. Сурадж ще сменя крушката и си помислих, че сигурно ще се качи на малкото столче. Ще го придържам, за да не падне. Ще му помогна и после ще дойда"  smile3532 smile3532 smile3532 Сантош ги остави - Сурадж се качи на столчето да сменя крушката, но му беше трудно с една ръка - затова се качи и Сандия и така го гушна с едната ръка, а с другата му помагаше за крушката ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm08  ura Сурадж оправи крушката и лампата светна - двамата със Сандия така се загледаха един в друг на светлината и изведнъж Сантош се провиква - Сандия ...  Joy Joy Joy Двамата се размърдаха да не вземе да ги види така и хоп паднаха от столчето един върху друг право на дюшека, който беше постлан на пода ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Такива сладури са, че просто нямат равни. Всичките им моменти са уникални ...  newsm76 newsm76 newsm76 Сандия беше върху Сурадж - в това време Сантош се появи на терасата отсреща, но не можеше да ги види понеже бяха ниско долу и парапета пречеше ...  Joy Joy Joy Тя видя, че са управили лампата и се чудеше къде са - тръгна натам, а Сурадж прави знаци на Сандия да мълчи, да не ги види майка му ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Тези сцени са ми любими - представям си да ги беше заварила така - един върху друг на пода закачени един за друг с белезници! Щеше да припадне ...  smile3532 smile3532 smile3532 Сантош тъкмо тръгна към тях и те се уплашиха, но се появи Чоту и я извика понеже Арун ял сладки ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Сантош се върна, а Сурадж лекичко извика Чоту да им даде ключа - били се закачили с белезниците без да искат ... Да бе Да!!!  newsm62 Чоту като ги видя така заедно на дюшека с белезници и започна да се хили ...  Joy Joy Joy А те какви физиономии правеха ...  hahaha hahaha hahaha В крайна сметка им даде ключа и се откачиха ...  newsm51

След това Сурадж, Сандия, Арун, Сантош, Емили, Мохит и Менакши танцуваха - а Викрам танцеше в страни!  newsm08 Песента беше страхотна, а танца им много хубав и оригинален ...  smile3501 Сурадж и Сандия бяха във вихъра си - сладки, влюбени, прекрасни!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss  mrstraetz Сандия се качи на гърба на Сурадж и все едно го яхна - тогава се появи Сантош и тя побягна ...  Joy Joy Joy После Сандия и Сурадж изиграха сцената с полицайката и нейния любим арестант. Сандия с полицейската шапка и пистолетчето с цветя - накрая закопча своя любим Сурадж с белезниците"  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Насладих им се максимално ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Всички танцуваха много хубаво ...  dance dazzler1  ura

След тържеството Сурадж реши да провери съмненията си по отношение на окото на Сандия.  Wink Каза й, че другата му курта се е скъсала - тя каза, че ще я зашие, но не успя да вдене конеца.   Окото й просълзя.  cry cry cry Сурадж каза, че трябва да идат на лекар - отидоха и лекаря им каза, че вероятно се дължи на скорошна травма ...  smile3518 Сурадж си спомни, че е от онзи случай, когато Сандия спаси камиона и искрата от бомбичката попадна в окото й.  no no no Попита дали ще се оправи - лекаря каза, че ще се оправи, но за пълното въстановяване е нужна поне година. Все пак той ще даде лекарства и тя трябва да прави някакви компреси на окото, за да се оправи.  newsm10 Сурадж и Сандия си тръгнаха от там и той й каза, че ще намерят решение - важното е, че ще се оправи - тя нека продължава с тренировките по стрелба. Двамата се прегърнаха и тръгнаха ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

В болницата помогнаха на едно момиче, а като се прибраха в къщи се наложи да търсят изчезналата рокля на Чави, която самата тя скри понеже не й харесвала и искала друга.  Naughty Да ама не е познала - Сандия все пак е полицай и я разкри ...
Joy Joy Joy

# 173

Скрит текст:

Софи,това ли искаше?

Скрит текст:

Такъв гиф мога да направя само ако го има в you tube,а този момент не го намерих. newsm78

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 13:11 от Tara41

# 174
Сурадж е в село Гарджана

http://www.dailymotion.com/video/x37lhxd

# 175
Здравейте момичета  Hug newsm51 Two Hearts Two Hearts Hug
Благодаря ви за всички пуснати неща в темата страхотни сте txtloves
Някой от Вас искаше клипче от парти където Анас танцува със Викрам 1 намерих няколко,не са с много хубаво качество,нооо са интересниии.

http://www.dailymotion.com/video/xxvz46_party-time-for-suraj-and … f-dabh-sbs_people

http://www.dailymotion.com/video/xxusf3_party-time-for-suraj-and … dia-forums_people

http://www.dailymotion.com/video/xxusex_party-time-for-suraj-and … f-dabh-e24_people

http://www.dailymotion.com/video/xxvz40_party-time-for-suraj-and … f-dabh-sbb_people

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 16:34 от Rosince

# 176

Много ти благодаря за страхотните клипчета Мими! smile3525  Kissing Heart Two Hearts Много се радвам, че Сурадж отива в селото на Гарджана, за да помогне на Сандия!  newsm44 newsm44 newsm44 До колкото разбрах - той ще се представя там за някакъв готвач или сладкар. Има нов облик и дрехи - прави се на селянин. В това време Сандия е зазидана в това каменно помещение - разбира се има малко въздух но стените са тесни и тя е по средата - сложили са на високо някакво прозорче, за да диша и да се мъчи!  newsm45 newsm45 newsm45Сурадж обаче явно ще усети, че там е съпругата му Сандия! Ще бъде интересно ...  newsm51  Kissing Heart txtloves smile3521 Не съм сигурна дали това е част от епизод или снимки за ново промо ...  newsm78 На едно място така пишеше, но пак ще включат нещо подобно и в епизодите.  Wink Все още не съм намерила превод на думите на Анас в интервюто, няма и резюме - но намеря ли веднага ще пусна ...  newsm10 Анас и Дипика са невероятни - той с тези очила е много сладък зад кадър!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Ето още 2 клипчета с Анас и Дипика от тук:  lovekiss lovekiss lovekiss

https://www.youtube.com/watch?v=PHIDVpsU2RA#t=12

https://www.youtube.com/watch?v=gWAhk947x2g

# 177
  • София
Здравейте Светлинки Hug Hug Hug

Роси  smile3525 Two Hearts  Kissing Heart Благодаря ти за новата ни  темичка  Two Heartsкакто винаги е страхотна изпълнена с най-новите и актуални снимчици, видеа и колажи. Мнооого ми харесват

Благодаря на всички за коментарите, снимките и колажите smile3525
Илиянка Heart EyesРоси  Heart Eyes Софи  Heart Eyes благодарности за разказите на епизодите у нас и в Индия  smile3525 smile3525 smile3525 определено имаме напредък в развитието, щом Сурадж  Two Hearts вече е с всичкия си, нещата ще се наредят  newsm44 newsm53
Даре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на мен коменарите ти ми харесват, има смисъл в тях Hug винаги разсъждаваш над конкретните ситуации  и ме караш да се замисля над неща които съм пропуснала или вече забравила Hug щом с такива подробности разказваш, значи следиш и харесваш сериала Hug Не може всички винаги да сме на едно мнение и да се харесват едни и същи неща Hug така, че споделяй си мнението без да се притесняваш  Heart Eyes и ти си фен колкото и всички останали в темата Hug      Дипика в началото не беше пухкава, но пък беше по-тромава. След това напълня, но пък взе да замята сарито по чевръсто  Laughing А в момента е в много добра форма, нооо от многото травми взеха да я пазят и симптичният дубльор с буйната грива се отдава на макс  Laughing На мен всякак ми харесва  Two Hearts и най вече ми допада нейното старание / вече от чисто професионална гледна точка  Laughing мога да кажа, че си затварям очите за подробностите  Wink които много точно си описала Heart Eyes/  Добра актриса е, и си е феномен, впредвид ролята която играе  Two Hearts

Илиянче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страхотна е Дипика на снимката, като кикбоксьорка   Hands Clap аз да си кажа ppp За чудесните ти разкази е ясно, супер са! От къде ги намираш тези интересни снимки на Нелу Laughing много е готина на тях Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

Тара Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красиви са всички колажи които си направила smile3525 Видях, че си питала за жълтата точка Laughing всички вдовци - мъже и жени от време на време си слагат такива точки, но са винаги в телесни цветове / бяло, жълто.../ Сураджи слава богу вече няма нужда от такава, дори и на ужким Heart Eyes

Роси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes какво да кажа! Hug Обстойни и подробни разкази smile3525 с тях мисля да наваксвам пропуснатото Heart Eyes Снощният епизод, обаче го изгледах Hug Бхарат вече, много ме дразни  Crossing Arms вместо да вземе Сурадж и да се хванат двамата и да приключат с мисията, той усложнява нещата Joy Joy Joy Шегата настрана вижда му се края Hug епизода много ми хареса, екшъна беше на макс yesyes

Росинце smile3525 благодаря ти за клипчетата Hug Hug Hug
Мернах и още една багра в нашата тема Laughing добре дошли на новите попълнения Hug Hug Hug

Дарья Heart EyesИлиянка Heart EyesРоси Heart EyesЕни Heart EyesСофи Heart EyesРосинце Heart EyesРозелин Heart Eyes RobinW Heart Eyes Боряна Данкова Heart Eyes

# 178
Здравейте момичета  Hug newsm51 Two Hearts Two Hearts Hug
Благодаря ви за всички пуснати неща в темата страхотни сте txtloves
Някой от Вас искаше клипче от парти където Анас танцува със Викрам 1 намерих няколко,не са с много хубаво качество,нооо са интересниии.

http://www.dailymotion.com/video/xxvz46_party-time-for-suraj-and … f-dabh-sbs_people

http://www.dailymotion.com/video/xxusf3_party-time-for-suraj-and … dia-forums_people

http://www.dailymotion.com/video/xxusex_party-time-for-suraj-and … f-dabh-e24_people

http://www.dailymotion.com/video/xxvz40_party-time-for-suraj-and … f-dabh-sbb_people

Росинце, много ти благодаря за готините клипчета!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Супер много ми харесаха - отдавна ги търся ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Тук екипа на "Светлината" прави парти по случай 400 епизода!  Hug Анас и Дипика танцуват толкова готино! Забавляват се заедно - танцуват заедно, смеят се!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha!   ura dazzler1 После е супер и когато Гаутам/ Викрам 1 и Анас тацуват голи до кръста - Гаутам тръгна да ги кара да се събличат - съблече даже Ашлок/ Арун!!! Супер компания са - много им се радвам на всички ... smile3533  Two Hearts Two Hearts

# 179
МОМИЧЕТА Hug  страхотни сте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet smile3521 smile3525
ТАРА Hug Благодаря ти от сърце за колажите и гифчето което направи по моя молба Heart Eyes  remybussi kiss Flowers Bouquet Kissing Heart dancing dancing точно него исках и вече е в подписа ми  love001 Епизодите със завръщането на Сандия за сватбата на Чави са много красиви и романтични Heart Eyes
а днешните с това ядене на джелеби  Heart Eyes Laughing

Laughing обличането на Чави със старата сватбена ленга и после изпращането и на двете ме накара да погледна някои позабравени стари епизоди от първата сватба на СС Heart Eyes и посрещането на Сандия като снаха в къщата ooooh! мноого красива Сандийка с нейната сватбена ленга  Heart Eyes  сега не му е мястото но обезателно при третата сватба ще си ги сравняваме коя от коя по *хубава Сандийка Heart Eyes smile3521 newsm51
РОСИНЦЕ Hug специално благодаря и на теб за клипа на танцуващите Гуатам и Анас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy че ги намери и не си забравила че някой ги търсеше  Laughing в случая бях АЗ Hug много ми е приятно че имам такива съфорумки  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet няма какво да коментирам Laughing само ще ги гледам и...такааа Embarassed Joy Embarassed Embarassed Joy Joy Joy Heart Eyes
РОКСИ  Hug благодаря и на теб  bouquet на МИМЕТО Hug  bouquet ИЛИЯНА HugБОРЯНА Hug ЕНИ HugАНИ Hug  bouquet ако съм пропуснала някоя то е случайно за което се извинявам и пак ви благодаря че ви има в темата за Светлината newsm38  love001 и  за накрая оставих МИХА Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet сега видях че се е върнала от почивка и е във форума Heart Eyes  много ме зарадва dancing kiss Flowers Bouquet lovekiss добре дошла Peace newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт