Както винаги си се справила отлично, благодаря!

ТАРА
невероятни колажи 
благодаря ти от сърце!

невероятни колажи 
От кога чакаме тази среща! Нямам търпение да видя физиономиите на всички Рати, най-вече на Сантош! Интересно ми е, нали Лалима искаше да помогне на Сурадж, след като му помогна вече ще си ходи ли?
И дали ще се радва да види, че той отново е щастлив, след като Сандия се върне?! 

Аз ти благодаря за поредните прекрасни колажи със Сурадж и Сандия от епизода в Индия ...
Двамата са уникални ...
От кога чакаме тази среща! Нямам търпение да видя физиономиите на всички Рати, най-вече на Сантош! Интересно ми е, нали Лалима искаше да помогне на Сурадж, след като му помогна вече ще си ходи ли?
И дали ще се радва да види, че той отново е щастлив, след като Сандия се върне?! 

Много се радвам, че реши да пишеш ...
Страхотно е, че феновете на този уникален сериал се увеличават все повече и повече ...
Според мен след като Лалима помогне на Сурадж и той се оправи - тя ще се оттегли.
Мисля, че ще се радва на щастието на Сурадж и Сандия ...
Да тя харесва Сурадж, но още от самото начало е наясно, че той няма да погледне друга жена и винаги ще обича само Сандия ...
Тя прие случката с шала на Бог Шива като знак, че е изпратена да му помогне - нищо повече. Поне така мисля аз ...
Хубаво е, че само това е целта й, но не я искам повече около Сурадж!
Време е Сурадж да отиде и да намери Сандия и да видим двамата ни сладури отново заедно ...

Определено си струва да се гледа всеки един епизод ...
Сега ще опитам да отговоря на въпросите ти ... 
Целта им е Сандия и Закир да освободят Раджкумар.
Тогава Арун от мъка заради Сантош също се променя и кара Сандия да направи нещо. В крайна сметка Сандия и Закир отиват на мястото, за да спасят Сурадж и пътниците.
Тогава Закир се беше направил на Раджкумар със специална маска на лицето и опитаха да заблудят терористите и сестрите му, че това е той - но те ги разкриха.
Арун също разбра за това и затова се ядоса на Сандия, че така ще рискува живота на Сантош и Сурадж! Поне до колкото разбрах ...
Сандия доведе истинския Раджкумар и той искаше да убие Сурадж, но Сандия го молеше да не го прави - тя щяла да направи всичко. Тогава Раджкумар каза, че иска сантош да удари Сандия. Тя не искаше, но Сандия и каза да го направи - така Сантош беше принудена да удря Сандия пред хората.
Това обаче не стигна на Раджкумар и все пак реши да убие Сурадж, но Сандия измисли уникален план - молейки му се да не го прави пред една слама успя да запали огън - вдигна се пушек. Сестрата на Раджкумар имаше астма и Сандия успя ва вземе шишенцето й, тя се задави - Сандия я избута и грабна пистолета й. Закир също обезвреди един от терористите - със Закир и Сандия имаше още един полицай - пилот, който също им помогна.
Сандия каза че ще гръмне шишенцето и сестрата на Раджкумар ще умре ако той не пусне Сурадж, Сантош, Чатури и пътниците да се върнат в самолета. Така Раджкумар беше принуден и ги пусна - Сандия успя да ги прикара в самолета, но Сурадж не искаше да я остави - каза й също да влезе, но Сандия каза, че не може и трябва да се бие с терористите.
Стана страшна битка - Сандия, Закир и Пилота срещу Раджкумар и хората му, които буквално бяха един куп с автомати. Закир така се биеше - Сандия също успя да избие повечето - после за малко и тя да пострада. Един от терористите взриви една кола и тя падна - Сурадж също излезе да помогне на Сандия. Отиде и я намери на земята - притесни се какво й е - за щастие тя се свести и каза, че е добре. Много силна сцена ...
В това време обаче Сантош също излезе да търси Сурадж - беше буквално по средата на огъня - Закир я спаси първо, Пилота също - Сандия уби сестрата на Раджкумар. Той се свести и реши да си отмъсти - Сантош викаше Сурадж тръгна при нея, а Сандия след Сурадж - Сурадж прегърна Сантош - тогава Раджкумар стреля по Сурадж, за да го убие, но Сантош застана пред него и той простреля нея. Сандия дойде и уби Раджкумар.
Тогава Сантош едва не умря - Сурадж изпадна в някаква дупка и шок. Буквално не чуваше никого и нищо. Арун му каза двамата със Сандия да напуснат къщата - защото Арун обвиняваше Сандия за станалото. Сурадж и Сандия ще си тръгнат, но после Сурадж ще реши да се разделят и ще се върне в дома на Рати, за да се грижи за Сантош.
В крайна сметка - после осъзнава грешката си и се извинява на Сандия публично по телевизията пред очите на милиони зрители. Така Сурадж и Сандия се събират в парка. Уникална сцена - после вече са си заедно ...
Арун после също се осъзнава и иска прошка от Сандия. А от този момент до момента с новата й мисия в Индийските серии Сантош ще започне да се държи със Сандия като към своя дъщеря ...

Кавита накрая ще стигне до там, че с измама ще опита да вземе магазина на Сурадж, но Сандия ще я разкрие пред всички и ще й даде да се разбере. Сурадж ще си върне магазина, а Закир ще арестува Кавита и съучастниците й. Това става в 806-ти епизод. Тогава и тя приключва с участието си в сериала ...

Обявили са това в най-новото промо, на което Сурадж вижда снимката на Сандия и тръгва да я търси, а тя е измъчвана от Гарджана ...
Все още не са качили промото, но излезе ли веднага ще го пусна и тук.
Пускам обаче постера, който са пуснали за това плюс думите в промото ...

А така време е вече Сурадж и Сандия да се съберат и Лака да си ходи у тях
само дано не излезе верно това инфо ,че Лали ще остане още в сериала
Надявам се че Лалима ще си замине съвсем скоро ,чеееееее колкото и да е доброжелателна и жертвоготовна дразни 
наистина страхотна новина

ако им звънне по GSM-а и каже -"майко слагай халвата и джелебито
прибирам се със Сандия.." тогава Лалка направо я виждам как скача в кладенеца
а Сантош сигурно ще се скрие при Дайса

Софи - много се забавлявам на коментара ти ...
Нека Сантош и Лалима се скрият, че нашето Сандийче ще си дойде и тогава ...
Иначе не вярвам Лалима да остане повече в дома на Рати - така като я гледам явно наистина целта й е само да излекува Сурадж!
Въпреки това й се дразня и не я искам повече около Сурадж. Но край вече - Сурадж ще отиде да намери своята Сандия и после двамата трябва да се върнат заедно и да бъдат щастливи ...
Тогава Лалима трябва да си ходи ...
Илиана
Роси 
Отколкото до Лалима, и аз се надявам скоро да си тръгне, не че е лошо момичето, просто ми харесва да се върти около Сураджи и понякога ме дразни.
Все пак се надявам да си намери някой друг. Какво ли ще каже Сандия ако разбере, че какви ги е вършила добричката Лалка докато тя се мъчеше да си спаси кожата в джунглата при терористите, че дори и дрехите и носи!
Илиана
Роси 
Отколкото до Лалима, и аз се надявам скоро да си тръгне, не че е лошо момичето, просто не ми харесва да се върти около Сураджи и понякога ме дразни.
Все пак се надявам да си намери някой друг. Какво ли ще каже Сандия ако разбере, че какви ги е вършила добричката Лалка докато тя се мъчеше да си спаси кожата в джунглата при терористите, че дори и дрехите и носи!

И аз съм така - загледах сериала още от началото и постепенно така ме плени, че вече не мога да се откъсна от него.
Гледам епизодите по БТВ, по Войо, в Индия! Следя информацията за сериала и актьорите и т.н.
Страхотно е, че си решила да си свалиш пропуснатите серии и да ги наваксаш. Определено си струва гледането на всеки един епизод ...
За мен сериала е уникален и много по-различен от другите индийски. Не случайно ми стана толкова любим ...
Сурадж и Сандия са Великолепна двойка - пленавят ме с прекрасната си, силна и чиста любов! Всяка една тяхна сцена ме разтапя ...

Не е лоша, но не ми харесва да се върти около Сурадж!
Не ми хареса и че се направи на Сандия, но добре, че не стигна до крайности.
Трябва обаче да си ходи - време е да видим Сурадж и Сандия отново заедно ...
Не знам за физиономията на Лалима като Сурадж и Сандия се върнат, обаче си представям физиономията на Сантош, Мохит, Менакши и останалите като я видят. Особено на тях тримата - сигурно ще припаднат ...
Илиана
Роси 
Отколкото до Лалима, и аз се надявам скоро да си тръгне, не че е лошо момичето, просто ми харесва да се върти около Сураджи и понякога ме дразни.

ПРИВЕТ
вкараха я за да дразни феновете а Сураджи щеше да се оправи и без "специалните грижи" на нея и Сантош
сега ако искат да я направят новата Чатури в къщата

Чувайки тези думи на Сурадж - Лалима си отдръпна ръката и отиде в другия край на стаята - Сурадж попита Сандия защо го е направила и дали не е ядосана за нещо.
Лалима като Сандия му каза, че не е ядосана, а изпитва болка защото той е престанал да се грижи за себе си.
В този момент вятъра духна пликовете и ги разпиля по пода. Сандия отиде да ги събира - Сурадж клекна до нея и й каза да не се притеснява - ще направят други.
Сандия му каза, че те са символ на тяхната любов. Тогава Сурадж каза, че не плика, а спомените който носят са специални и са символ на любовта им.
Сурадж и Сандия се хванаха за ръце. Сурадж каза на Сандия, че иска да се усмихне - дори и направи знак и тя се усмихна ...
Тогава Сурадж каза на Сандия - ВО АЙ НИ Сандия - Обичам те Сандия, бъди винаги усмихната. Сандия каза на Сурадж - ВО АЙ НИ Сураджи, ти също изглеждаш добре усмихнат. Пази усмивката си заради мен. Сурадж й обещава, че ще се усмихва ...
Уникално силни сцени между Сурадж и Сандия - Великолепно изпълнени от Анас и Дипика ...

Сурадж я държеше за ръка и попита Сандия защо говори така като тя сега е тук с него. Тогава Лалима отново се отскубна и се скри като загаси светлините ...
Сурадж започна да вика Сандия и да пита къде е тя - Лалима като Сандия скрита в тъмното му казва: "Сураджи, моята снимка има едно място и то е сърцето ти, ти няма да ме намериш никъде другаде, аз не съм навън, аз съм в сърцето ти и това е истината. Ти трябва да приемеш тази истина. Аз съм в спомените ти."
Много тъжна сцена - Сурадж се шокира и каза на Сандия, че това не е вярно - те са близо, каза й, че може да я усети и попита къде се е скрила. Тогава видя сенките им на стената.
Лалима като Сандия каза на Сурадж, че е отишла твърде далеч от него и е мъртва сега. После го помоли да приеме смъртта й, а след това си отиде. Горкия Сурадж плачеше и се блъсна в стената ...
Много силна и трогателна сцена ...
Браво на Анас и Дипика ...

На сутринта Лалима разказа на Сантош, Арун, Викрам, Менакши и Мохит какво е станало - те се притесняваха, че Сурадж не слиза, а имат само 2 дни да го излекуват - иначе ще го вкарат в психиатрична клиника ...
В това време Сурадж се появи и повика Вед после седна умислен до тях и Лалима му даде чай.
Сантош се чудеше дали това е подействало и дали Сурадж вече е добре ...
Както знаем от клипчето от сета обаче - тук още не е излекуван. После вече с огъня ще се стресне и оправи - но отново ще чувства, че Сандия е жива и после ще отиде да я търси. Нямам търпение ...

Бхарат се бореше за живота си в болницата - по едно време дори му биха инжекция. За щастие после преодоля кризата и лекаря каза, че е извън опасност ...
Един от полицаите разбра това и прати сигнал на Сандия - тя се зарадва, че това значи че Бхарат е добре ...
Горката ако знае как е Сурадж - въобще нямаше да седи на тази мисия ...

Сандия обаче беше сложила отровен прах в снимките.

Според мен Сандия си представя Вед виждайки онова дете, което ще пострада от радиацията заради терористите ...
Дадоха също и как Сантош отива при Закир в полицията. Интересно защо?
Ще бъде много интересно ...
Тук до колкото разбрах дават кадри как Сурадж се е събудил - вече е добре и прегръща Вед ...
Но това е само няколко секунди ...
В клиповете от сета казват, че Сурадж е избягал от болницата, за да търси Сандия ...
Тук вече Сурадж го няма в болницата - снимат сцена където Вед е намерил вестника, където има снимка на майка му Сандия. Показва я на Сантош и развълнувано казва, че това е майка му.
От там в стаята влизат Мохит, Викрам, Менакши и Арун заедно с Локеш и Лалима. Те чуват това и гледат снимката не вярващи, че това е Сандия ...
На тях не им се вярва, но Сурадж веднага е познал жена си и е хукнал да я търси ...
Интересно само как вестника е попаднал в болницата - май е същия от храма, но не съм сигурна. Ще стане ясно. Важното е, че Сурадж веднага е тръгнал да търси Сандия. Сега ще стане интересно - нямам търпение да видя Сурадж и Сандия отново заедно ...

Препоръчани теми