В началото Сандия беше на кръст и я водеха до тухления зид. После Шекар дръпна една реч пред всички от селото. Мислех, че днес Сурадж ще я види, но не стана. Май когато той дойде, вече беше зазидана и са и оставили само едно прозорче колкото тухла, за да диша едва-едва, да оцелее до 2 октомври и да види как бомбата се взривява и всичките и близки умират...
Да ама не сте познали
Бхарат най-после се сети, че и той има работа, различна от чакането на новини и отиде при министъра. Прегледа мястото където е Сурадж, чрез камерата в ръкава му и вече знаят къде е и ще разбудят полицията
Мена се опитва да разбере защо Локеш е толкова щастлив и купува сладки за всички, но той не и казва. Не чиста тая работа, Сантош да не го е заженила пак на Сураджи
Той видя зида, усети Сандия и тръгна натам, но го извикаха някакви мъже и го вкараха в къщата, взеха, му и телефона и сега се чуди как ще се свърже с Бхарат. Когато влезе пак усети Сандия и я видя в огелдалото, много бяха сладки
После някаква жена изпищя и той излезе. В промото Шекар го хваща за ръката и камерата пада, но май той не забеляза 
В епизодите по ВОЙО пак бяха много сладки като си писаха.
На Сурадж часовника го мразел
Много ми хареса, когато каза: "Сега, когато не мога да те чуя се вслушвам в сърцето си, то ми казва, че бие само за теб."
Закир още малко ще убие някой за тая купа
Те са в джунгла, не са на двора
Аз много харесвах Рома, жалко, че е дошла само заради мисията на терористите, с Рахул бяха хубава двойка
[/b][/color]РОБИН
и тук са мнооого хубави

омръзва ми да ги гледам страдащи
двамата трябва да са само гушнати и усмихнати

Я Шекар ли е къв е как ходи с дънки или панталон и с някаква дълга риза ,а Сураджи и шалвар и чалма така хууууууубавко да го направят да заприлича на някой селяндур и да го загрозят 

Благодаря ти и за разказа ...

Сандия пак изчезва
Сурадж продължава да страда 
отново Химаншу

А на Сандия и Химаншу нали им предстои "голяма битка", но още една седмица от тая мисия не ни мърда

Сандийка с пистолета

Наказанието на Сандия щяло да бъде да я зазидат зад стените на тази постройка и всеки в селото трябвало да забрави, че е познавал Сагарика/ Сандия ...
Обърна се и я нямаше ...
Изведнъж Сурадж си представи Сандия, която е легнала на леглото срещу него и му придрънква с гривните си, после му направи сърце с ръце - Сурадж отиде и прегърна Сандия!