Светлината на моя живот - Тема 9

• 65 777
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Уау, погледнете какъв невероятен колаж с моменти на Сурадж и Сандия намерих!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha!  love001  loveuuu Направо си е цял постер ...  newsm44 newsm76  Two Hearts Двамата са Великолепни във всяка една сцена!!! Flushed Heart Eyes Flushed ppp  Hands Clap Two Hearts lovekiss

# 541
Ето и една нова снимка на Дипика зад кадър! Каква физиономия е направила само и как се е намазала ... Mr. Green newsm76 smile3525

Сигурно има общо с " женитбата" с Химаншу и прострелването на Сураджи #Crazy ooooh!

# 542
Добър вечер и спокойна нощ!

Ухааа, Тара - направо ме остави без думи!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Хиляди благодарности за великолепните колажи от този изключителен момент между Сурадж и Сандия в епизодите по Войо!!!  newsm51 newsm76  Kissing Heart txtloves  love001 Тази сцена ми е супер любима - такива сладури са двамата - как само тя си го награби из отзад!  smile3521 Heart Eyes Flushed После и Сурадж си я гушна едно хубаво отзад ...   Two Hearts Two Hearts Two Hearts А предизвикателството й към него да я хвали и да почва с комплиментите ме разби ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Щяла да го направи романтичен поет - ох сладури ...   grinning039 ppp  Hands Clap

Спокойна нощ и на теб ...   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 543
РОКСИ Hug като гледам сериала с превод на бг  ми харесва още повече/ако има накъде/ Laughing
 в днешните епизоди освен романтиката със Сураджи и Сандийка  съм се смяла от сърце на Менакши Laughing обикновено ме дразни и избягвам да я коментирам  но днешните и приказки бяха истински "бисери" като онези когато караше Викрам да си направи ДНК тест а той - *ти съмняваш ли се в мен аз съм толкова верен съпруг* Laughing Laughing

..." Мъжо Laughing Laughing слушай какво ще ти кажа Laughing предлагам да сложиме на нашата реклама за месечната разпродажба на сарита снимката на етървата Сандия ... аааааа...ахххааа  Joy 4470 People Cop Викрам*..ти полудя ли Laughing тя да не е модел или актриса.. полицайка е не говори глупости*
 Менакши - ..знааам опитай се да ме разбереш Laughing ако сложим снимка на етървата Joy Joy можем да напишем* Полицейски инспектор Сандия Рати People Cop харесва саритата на Рати център* и съм сигурна че магазина веднага ще се препълни с клиентки и моментално ще си продадем цялата стока..* rotfImbo rotfImbo rotfImbo ..
 Също  Сандийка  като направи горчивия чай и Арун я хвалеше и намигаше- Менакши * на татко му харесва..все едно досега аз съм го поила с отровен сок Laughing Laughing*
и лафа на Викрам  *"Не мога да повярвам защо в хороскопа ми пише че си подхождаме с тази жена"..  Laughing Joy Joy#Silly

Напълно съм съгласна с мнението ти Софи!  newsm10 newsm76 Two Hearts С превод сериала е 100 пъти по интересен ...  newsm44 newsm44 newsm44 Друго си е да можем да разберем романтичните слова, забавните фрази и всичко друго, което си казват героите ...  newsm18 Heart Eyes Flushed И аз много се смях с Менакши днес - а Викрам винаги кърти с изказванията си!  smile3533 Само като видя физиономиите на Гаутам/ Викрам и си падам да се хиля - особено като прави знаци на Мена да мълчи или й каже, че ще я пребие ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Аз тях двамата си ги харесвам, защото са ми много забавни!  smile3534 Разбира се не ми харесва Менакши, когато върти интриги или прави някакви гадости ...  box box box Но в повечето случай се проваля и тогава става забавно ...  smile3503 Харесва ми, когато пуска по някой забавен коментар - някоя фраза или когато се забърка в нещо и съвсем се оплете, та после я разкрият и почне да се моли ...  Joy Joy Joy Поне покрай тях има по нещо смешно ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз се смях и на сватбата на Чави като роднините на младоженеца казаха, че те щели да им сервират храната и трябвало съпруга и съпругата да ядат от една и съща чиния - а Викрам каква отчаяна физиономия направи и вика: е сега вече ще си остана гладен .... smile3532 Нали Менакши ще излапа всичко ...  hahaha hahaha hahaha А колко се хилих с тях на първия Холи, когато тя беше изяла онези сладки и гонеше свекървата, пък Викрам тръгна да се катери по колоната, че да я спре и накрая тя му даде сладки и той откачи - мислеше че кара колело и въртеше педалите във въздуха седнал на парапета ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Скъсах се от смях и когато имаха годишнина и отидоха на почивка - за по евтино той без да знае се настанил в хотел дето хората си правят срещи и се държат развратно!  newsm62 Менакши се напи - напи и него и като почнаха да танцуват, той такива танци прасна, че паднах ...  rotfImao rotfImao rotfImao А накрая полицията арестува и тях по погрешка и прекараха нощта в ареста, та се наложи Сурадж да ги спасява ....  Joy Joy Joy Ама първо като мислеха, че полицая ще им дава лимонов сок, а той ги поля с нещо и бързо истрезняха. Мена като хъркаше, Викрам и там щеше да я бие ...  smile3532 smile3532 smile3532 Сетих се и когато Мена видя от Сандия каква романтична изненада беше направила на Сурадж със свещите и с розите по вентилатора и реши и тя да направи същото за Викрам!  Peace Качи се да слага розите отгоре, но Викрам влезе и помисли, че Мена ще се беси ... Joy Joy Joy

# 544
Добър вечер и спокойна нощ!

Ухааа, Тара - направо ме остави без думи!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Хиляди благодарности за великолепните колажи от този изключителен момент между Сурадж и Сандия в епизодите по Войо!!!  newsm51 newsm76  Kissing Heart txtloves  love001 Тази сцена ми е супер любима - такива сладури са двамата - как само тя си го награби из отзад!  smile3521 Heart Eyes Flushed После и Сурадж си я гушна едно хубаво отзад ...   Two Hearts Two Hearts Two Hearts А предизвикателството й към него да я хвали и да почва с комплиментите ме разби ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Щяла да го направи романтичен поет - ох сладури ...   grinning039 ppp  Hands Clap

Спокойна нощ и на теб ...   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

ТАРА  Hug РОКСИ Hug +1  newsm51 smile3521 smile3501

# 545
РОКСИ Hug РОБИН Hug txtloves  loveuuu Two Hearts Two Hearts smile3521

# 546
Новият епизод в Индия беше страхотен - Сурадж и Сандия са уникален екип!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts

В началото Сурадж и Сандия видяха, че чужденеца е мъртъв - изглежда са го убили, за да не остане никой, който да спре бомбата ...  smile3518 Сурадж каза на Сандия да измисли друг начин да спрат ядрената бомба. Тя му каза, че имат малко повече от 6 часа, за да я спрат ...  no no no Сурадж и каза, че трябва да направят нещо.  Peace Сандия реши да се свърже с Бхарат или по-скоро с хората му чрез компютъра в лабораторията.  thumbsup Опита, но за съжаление не се получи. Сандия каза на Сурадж, че хората от Гарджана са умни и са сложили заглушители - няма нито интернет, нито могат да се свържат по телефона или по друг начин ...  newsm45 newsm45 newsm45 Сандия се ядоса и удари по клавиатурата - тогава се включи запис как Шекар убива чужденеца ...  smile3503 Във видеото Чарли пита Шекар защо ще го убива, а той му отговаря, че той е единственият, който може да спре ядрената бомба. Чарли му казва, че има и друг човек, чиято длан/ ръка също може ... Шекар го убива преди да каже името на Сандия!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сурадж и Сандия започнаха да се чудят кой е този човек - те дори не предполагат, че Сандия има тази власт!  ooooh! Двамата започнаха да се чудят как могат да спрат бомбата - тогава Сандия си спомни за дистанционното и разказа на Сурадж как го е откраднала от тук и как го е хвърлила в една количка за сладолед. Каза на му, че помни името написано на количката. Трябвало само да отидат до селото и да го намерят ...  smile3501 Сурадж каза на Сандия, че е уморена - той щял да отиде - но Сандия му каза, че няма да го остави и ще дойде с него ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сурадж каза на Сандия, че много се гордее с нея - те трябва да вземат дистанционното преди онези да се върнат ...  smile3525  Kissing Heart  loveuuu Двамата така хубаво си говореха и така се гледаха - Великолепни са!!!   love001 ppp  Hands Clap

В това време Нараяни - сестрата на Шекар ги намери заспали и установи, че са им дали билки с приспивателно. Тя им даде нещо и ги свести.  #Sniper Изведнъж Шекар, командира на терористите и останалите гадняри се свестиха.  smile3518 Те разбраха, че Сандия не е зад тухлената стена и се сетиха, че сладкаря явно и е помогнал - той е с нея ...  Wink

Сурадж и Сандия вървяха посред нощ през джунглата - те бързаха, за да намерят дистанционното.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Изведнъж Сурадж за малко да стъпи върху една мина, но Сандия го спря навреме ...  Hug Сандия се уплаши за Сурадж и изпадна в паника, че той рискува живота си ...  cry cry cry Тогава Сурадж й каза да не се притеснява - Diya и Baati/ Свещта и Светлината винаги ще бъдат заедно! После двамата се прегърнаха - невероятна сцена!!!  txtloves txtloves txtloves People Cop Hands Clap hug  ura

Шекар, командира и другите си говореха, че явно сладкаря е заедно със Сандия. Шекар обаче, се закани, че няма да ги оставят и враговете на Гарджана ще си платят ...  smile3518 Бяха поне 30-40 души - натовариха един куп пушки и оръжия върху един джип, Шекар се качи да кара, останали седнаха отзад и потеглиха ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Направо не ми се мисли - първо Химаншу, Манджари и хората им ще нападнат Сурадж и Сандия и тогава ще прострелят Сурадж!  newsm45 newsm45 newsm45 А после като дойдат Шекар, командира и останалите пак ново 20!  Cry Няма да им е никак лесно сами - дано Закир се появи от някъде, Бхарат също дано е оцелял някак. Моля се Сурадж и Сандия да се върнат у дома живи и здрави ...  Praynig Praynig Praynig

Сурадж и Сандия отидоха в завода за сладолед, но нали беше късно не видяха никого - тогава започнаха да проверяват количките, за името!  newsm10 Ядосваха се, че количката която търсят я няма - Сурадж удари по едната и тогава някакъв мъж се събуди. Попита ги какво правят тук - те му отговориха, че търсят Bhagwandad kulfiwala.  Satisfied Човека им каза, че Bhagwandad е претърпял инцидент и е в болницата. Каза им също, че количката му се е счупила ...  no no no Сандия го попита къде е количката - той им каза, че я е хвърлил на боклука. Може да я потърсят там - нямало охрана ...  newsm18 Сандия и Сурадж му благодариха и тръгнаха ...  newsm76

Сурадж и Сандия отидоха на бонището, което се намира в някакъв склад и започнаха да търсят дистанционното ...  newsm08 Сандия описа на Сурадж как изглежда дистанционното ...  Two Hearts Двамата ровеха, но не намираха нищо ...  Rolling Eyes Изведнъж Сурадж изсипа някакъв кашон - там помислиха едно нещо за него, но не беше то. Сурадж изсипа още един кашон и започнаха да ровят в боклуците ...  Peace Сандия се ядосваше, че е прекалено тъмно и нищо не се вижда - как ще го намерят така ...  Whistling Сурадж видя, че в страни има една свещ, която е на път да изгасне - той изсуши восък, сложи конец и така направи нова свещ и седна до Сандия да й свети! Страхотен е ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Изведнъж Сандия намери дистанционното - тя толкова се зарадва и каза на Сурадж, че сега имат властта да спрат ракетата, заедно са и Гарджана няма да успеят ...  Oha! txtloves smile3521 Точно тогава обаче някакви мотористи - хората на Химаншу ги наобиколиха ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

В промото за утре дават как хората на Химаншу и Манджари гонят Сурадж и Сандия и опитват да ги убият с някакви мотори из склада ...  cry cry cry Точно от този момент вчера ви пуснах клип зад кадър - ще падне голям екшън. После ще ги хванат и ще опитат да оженят Сандия на сила, но Сурадж ще ги спре и пак ще почнат битка ...  newsm10 Тогава Химаншу ще опита да убие Сандия и Сурадж ще застане пред нея и ще простреля него. Даже дадоха част от сцената в промото за утре ...  newsm45 newsm45 newsm45 Направо ужас ...  #Sniper

Надявам се, че Сурадж няма да е ранен тежко и че после двамата със Сандия ще се справят с всички гадняри и ще спрат бомбата, а после ще се върнат живи и здрави при Вед! Моля се за това ... 
Praynig Praynig Praynig txtloves Two Hearts Flushed family

# 547

Уникален колаж - Великолепни Сурадж и Сандия! Той така голичък ...  smile3521  Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha! Two Hearts lovekiss Благодаря ти ...  newsm76 newsm76 newsm76

# 548
Страхотна новина - нов репортаж от сета: Сурадж е спасен, Анас и Дипика дават интервю заедно! Уникално сладки са ... newsm44  Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha!

Приятели, направо съм на седмото небе от щастие - Сурадж ще се оправи!  newsm44 newsm44 newsm44 Сандия плаче за него и го моли да стане и той се свести. Двамата пак ще се борят срещу Гарджана - май ще вземат джипа на Манджари ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Това ще бъдат супер сцени ...  newsm76 newsm76 newsm76 Другата страхотна новина е, че Анас и Дипика дават интервю заедно! Още няма цитати за него, но намеря ли веднага ще пусна ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Двамата са уникални - смеят се заедно, Анас хвали Дипика - тя му благодари - после Дипика хвали Анас!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Двамата така се гледат - тя даже си го потупва по рамото и се хили! Уникални са - отдавна не бяхме гледали тяхно общо интервю, но сега ни зарадваха и с това!!!  Flushed ppp  Hands Clap Обожавам ги - личи си, че се разбират страхотно, а това супер много ме радва ... newsm51  Kissing Heart Two Hearts txtloves  loveuuu newsm44  love001

https://www.youtube.com/watch?v=0ltaluEJiQ0

https://www.youtube.com/watch?v=O-eEE2PrStY

# 549
Ето и 2 снимки зад кадър на Шекар с трима от хората на Гарджана - той изглежда много добре. Снимали са се пред някакъв хеликоптер - явно ще има и такива сцени. Ще бъде много интересно ... smile3525  Kissing Heart Two Hearts newsm76  Hands Clap

# 550
Страхотна новина - нов репортаж от сета: Сурадж е спасен, Анас и Дипика дават интервю заедно! Уникално сладки са ... newsm44  Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha!

Приятели, направо съм на седмото небе от щастие - Сурадж ще се оправи!  newsm44 newsm44 newsm44 Сандия плаче за него и го моли да стане и той се свести. Двамата пак ще се борят срещу Гарджана - май ще вземат джипа на Манджари ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Това ще бъдат супер сцени ...  newsm76 newsm76 newsm76 Другата страхотна новина е, че Анас и Дипика дават интервю заедно! Още няма цитати за него, но намеря ли веднага ще пусна ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Двамата са уникални - смеят се заедно, Анас хвали Дипика - тя му благодари - после Дипика хвали Анас!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Двамата така се гледат - тя даже си го потупва по рамото и се хили! Уникални са - отдавна не бяхме гледали тяхно общо интервю, но сега ни зарадваха и с това!!!  Flushed ppp  Hands Clap Обожавам ги - личи си, че се разбират страхотно, а това супер много ме радва ... newsm51  Kissing Heart Two Hearts txtloves  loveuuu newsm44  love001

Роси, супер си!  smile3525 smile3525 smile3525 Хиляди благодарности за прекрасната новина! Сурадж е добре, вече ще дишаме спокойно!  newsm62

# 551
Добър ден момичета! Една нова снимка на Дипика, качена във фейсбук преди 27мин. Прекрасна е в този хеликоптер!

# 552
  • София
Добър ден момичета! Една нова снимка на Дипика, качена във фейсбук преди 27мин. Прекрасна е в този хеликоптер!

Изпревари ме  Hug Hug Hug Hug снимката е мнооого хубава Hug Hug Hug Привет и от мен Hug Hug Hug за друго нямам време, всички сте страхотни!!! Хубава вечер момичета smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 553

loveuuu Two Hearts

Two Hearts loveuuu

РОКСИ Hug инфото е страхотно  и очаквано Laughing Heart Eyes kiss Hands Clap
 приятно съм изненадана от общото интервю Heart Eyes и най*съм впечатлена че и с вид на клошари
пак са прекрасни smile3521 loveuuu  Heart Eyes..за играта им нямам думи Shocked
Депика така плаче.. Wink за кой ли път ще повторя  - уникални и неповторими Peace
..сега ще гледам индийската серия и после другите по Войо  Heart Eyes чакам с нетърпение да намериш  и превода на интервюто[smilie=smile3501.gif]
Благодаря ти за всичко което пускаш за нас в темата! love001 smile3525

Heart Eyes

# 554

Общи условия

Активация на акаунт